Manânca mistreț și cum să-l hrănească acasă

Dacă vă păstrați porcul, va fi, probabil, interesat să știe ce mănâncă mistreț - liderul turma. Vă sugerăm să învețe cum să organizeze mai eficient vier mese acasă și ceea ce ar trebui să fie dieta aproximativă.Că mistretii mănâncă?

Dieta unui mistreț adult este destul de diversă și bogată. Vier în natură și în gospodărie mănâncă porțiuni mari, în mod constant foame. Ca omnivor, mănâncă chiar carne, nu se contracta de la resturile de alimente de la proprietarii masă și este foarte pasionat de fructe și legume dulci pot avea chiar și bomboane.

În sălbăticie

Se hrănește cu mistreț este foarte diversă și de multe ori, aproape tot timpul, dacă el doarme, el caută mâncare și mănâncă-l, în căutarea pentru produsele alimentare în câmpurile, pădurile, lângă lacuri sau râuri. Dieta de legume constă în principal din părți la sol ale plantelor. mânca salcie bunavoie porc mistreț, lucernă, păpădie, și ca frunze și flori, ierburi sălbatice, trestie de zahăr, Holly. De asemenea, fiara mânca cu plăcere ghinde fără piele, ignorând nuci și castane, care, în toamna abundente.

Manânca mistreț și cum să-l hrănească acasă

În anii macra alimente vier poate fi monotonă, mănâncă mai ales pe terenuri private sau domenii de cooperative mici și mari. copite de porc sape din tuberculii de cartof la sol, sfeclă, morcov și mușca urechile de păstăi de porumb și mazăre. Silvicultori și fermierii privați încearcă să sperie mistreț, așa cum a fost în mod tradițional considerat un domenii de dăunători. Cu toate acestea, daunele cauzate de populația controlată a acestor animale, este destul de mic.

Manânca mistreț și cum să-l hrănească acasă

Un mistreț, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp poate fi un măturător de stradă. El mănâncă oasele de animale mari de pădure. On-site-ul de detectare a hoit, mistreților de familie pot trăi o mulțime de timp până când carcasele nu sunt ronțăit la os. După aceea, animalele mananca oase, oferind de calciu, care este lipsit în mod special în primăvara și iarna.

De neobișnuit să ne planteze, mistreț preferă bipartit și urzici, rizomi Highlander, mănâncă anemonele de flori și mănâncă în mod activ larve. Perioada geroasă se poate rupe solul și gnaw rădăcinile de arbuști de afine. pomi fructiferi Wild în supliment de vară dieta de mistreț cireșe dulci, prune, pere, mere. În diferite regiuni din România, aceste animale mânca în mod diferit din cauza diferențelor de flora naturală.

Manânca mistreț și cum să-l hrănească acasă

De exemplu, în apropierea animalelor Volga mănâncă activ stuf, papură și castane de apa - castane de apa. Un porcii sălbatici sunt foarte mândru de plante, cum ar fi sãge - preferă tuberculii și Susak umbrelă. Pește, în mod surprinzător, aceste animale, de asemenea, să mănânce, mai ales în timpul sezonului de reproducere, sau hrănirea cormorani. Apropo, mistretul mănâncă lăcuste, astfel, în mare măsură, contribuie la controlul populației sale.

La domiciliu,

Pet mănâncă mult mai „nobil“, și cu siguranță nu oasele și resturile carcaselor. Mistreț pe un cătun prefera alimente de calitate, mânca o mulțime - o zi până la 5 kg de produs. În prezent, proprietarii de porci din ce în ce se deplasează la furaje amestecate și concentrate. și animalele de companie sunt hrănite resturi alimentare. În satele terci bucătar vechi, porci da must de cartofi, pâine, tărâțe. Obligatoriu iarbă proaspătă verde, un mineral de fertilizare.Manânca mistreț și cum să-l hrănească acasă

Principala dieta acasa vier - cereale (ovăz, grâu), cereale (porumb necesar, mazăre, dar unele), furaje proaspete verde (vara). Diferite legume, fructe, plante verdeață și iarbă cosită proaspătă (trifoi, fireweed). Și porc domestice și sălbatice este bine versat în iarbă, și nu ar mânca o plantă otrăvitoare, și nu se va mesteca pe cani. Foarte pasionat de aceste animale tulichina și păpădia, dar Lebedev, care mănâncă de bună voie de porc adult, nu trebuie administrat porci, poate fi otrăvit.

dietele animale

În general, regimul alimentar vier ar trebui să fie variate și nutritive. La plante, hrănirea vierilor de reproducție afectează direct calitatea urmașilor săi. Prin urmare, acesta începe să fie hrănite și introdus mineralele dieta, vitamine nu sunt mai puțin de 3 luni înainte de împerechere cu un porc. Cu toate acestea, în cazul în care vă dezvoltați un campion, puteți să-l păstrați pe o dieta super-nutritive si echilibrata.

Manânca mistreț și cum să-l hrănească acasă
Tabelul Norme vieri hrănire până la doi ani și peste doi ani

dieta de vara

Dieta de vară vier ar trebui să fie hrănitoare, dar nu greu pe stomac. Neapărat nevoie de alimente umede și solide. Dieta de bază - ea leguminoase (cel puțin 20% din soia sau mazăre), proteină microbiană (aproximativ 30% este introdus în formă uscată) și hrană verde (10%) și celuloză (circa 2%). Restul dietei reprezintă cereale, deoarece acestea sunt utilizate pentru creșterea în greutate.

vierii de vară hrăniți de trei ori, dimineața și seara, da mai multe alimente moi, care este, must, iar în timpul zilei alimente bogate in proteine ​​cele mai dense (în cazul în care animalul este un omnivor). Ierbivori vara stâncă conține în principal pe hrana pentru animale de cereale cu legume, plante aromatice, verde, și alimente întotdeauna speciale pentru speciile erbivore. Apa toată vara să fie la porci în domeniul public.

Manânca mistreț și cum să-l hrănească acasă

dieta de iarnă

vier de iarnă alimente ar trebui să constea din concentrate, furaje suculente, furaje pentru animale și făină de iarbă. Procentaj aproximativ raport: - concentrate de 60%, zemoase - 30%, animal - 5% făină de iarbă - 5%. Cel mai bun timp pentru furaje de iarnă considerat dintr-un amestec de cereale și leguminoase cu suplimente de vitamine si minerale. În timpul iernii, mesele sunt, de asemenea, de trei ori pe zi, dar da mash seara. Celelalte două receptie - culturile cu aditivi.

Aflați mai multe

Manânca mistreț și cum să-l hrănească acasă
Sarcina porci și toate detaliile izolării

Manânca mistreț și cum să-l hrănească acasă
Ce știm despre dezvoltarea producției de porcine în Belarus?

Eu locuiesc pe inelul Harkov, în primăvară pătrunde întreaga bandă subțire abia a început să meargă, hrănit și trăiește în loc de câine, mănâncă orice, de la iarbă și frunze până la produse de patiserie și de carne curs de tăiere el va nimeni. Slavă Domnului, am fost pregătit un teren învecinat de teren, închisă de un gard de cărămidă, trăiește acolo, este disponibil în curtea noastră, toți cei din familie îi place să străini care lătrau ruleaza bas și conturează zona. Dar ei mananca mult înainte de venirea iernii, pentru scăderea în dieta de grăsime adăugată forțelor strîns, a fost nevoie de 30 kg.

Lara, vânători de mistret prinde ca un trofeu, de ce ai nevoie de o casa prokarmlivat animal sălbatic? Conectați-vă o porci obișnuiți normale și a hranei pentru sănătatea ta!

  • Cheltuieli și venituri pentru găină ouătoare
  • Rația de pui de carne
  • Rația gâște productive
  • curcani de reproducție Dieta
  • dieta de bibilici
  • dieta prepeliță
  • Dieta de carne fazan
  • Veniturile din vânzarea de ouă
  • vreascuri iepure
  • scroafe cu purcei
  • oi lambing
  • vaci fatare
  • Vyzherebki mare
  • capre de miei

  Manânca mistreț și cum să-l hrănească acasă

  Tu conduci managementul? Distribuiți fotografii cu alți membri ai comunității ZooHoz