Mână de îngrijire la domiciliu, site-ul oficial de rețete Julia Vysotsky

Se spune că mâinile unei femei începe să emită prima vârstă, așa că trebuie să aibă grijă de ei foarte atent și în mod regulat, nu sporadic. Pentru a afla cum se face la domiciliu, spune Natalia Makarenko.Mână de îngrijire la domiciliu, site-ul oficial de rețete Julia Vysotsky

În primul rând trebuie să ne pregătim pielea mâinii la procedurile de îngrijire. Puteți abur mâinile în apă caldă, dar este mai bine pentru a găti baie de muștar. Aceasta va ajuta pentru a deschide porii, face pielea mai sensibile la toate substanțele folositoare. La un litru de apă fierbinte se dizolvă 1 linguriță muștar uscat și mâini mai mici timp de 1-2 minute. După aceea, nu ștergeți-vă mâinile și ușor pat sau tifon lenjerie. apa de muștar nu se amestecă!

Acum, când mâinile au fost incalziti, aveți nevoie pentru a elimina aceste celule moarte folosind un exfoliant. Ia gata sau o faci singur: poti amesteca o lingurita de miere cu o linguriță de cafea măcinată, sau o lingurita de cafea, dar cu un gel de duș sau miere cu sare de mare, de pre-sol într-o râșniță de cafea - există mai multe opțiuni. Aplicați produsul pe mâinile tale, masaj fiecare perie aproximativ 30 de secunde, se spală frecarea în apă muștar și tamponați din nou peria.Noi facem în mod regulat tratamente faciale, uitând că acestea sunt, de asemenea, mâinile vor beneficia. 2 linguri de branza de vaci de grăsime se amestecă bine cu o lingura de ulei de masline (o poti face intr-un blender). Ei bine, se adaugă la masca si 1-2 picaturi de ulei esential de arbore de ceai. Dar fii atent, uleiuri esențiale sunt foarte concentrate, adaugand prea mult, exista riscul de arsuri sau de a face alergii. Amestecul gros rezultat a fost pus în mod uniform pe mâini și se lasă timp de 15 minute. Clateste masca ar trebui să se încălzească apă fără săpun. Foarte util, de asemenea, această mască pentru coate și genunchi - este mare pentru a inmuia pielea.

După ce ați scos masca, ia stick-ul portocaliu și împingeți ușor cuticula la pat de unghii. Acum, când mâinile tale sunt aburit si unt moale, în scopul de a conduce unghiile într-un aspect luxos, poți să faci manichiura. Dar să taie unghiile aburinde nu este necesară, există riscul de a le deteriora, iar apoi au o luptă lungă împotriva exfolierii. Cu toate acestea, secretele manichiura acasă, vom vorbi, iar acum este timpul pentru a trece la etapa finală.

Pasul final, aplicati pe crema hidratanta de mână. Ideal pentru a face toate procedurile înainte de culcare și după aplicarea cremei pe noapte pentru a pune mâinile pe mănuși lenjerie. Dar dacă nu merge la culcare, lasa doar crema de a absorbi, iar resturile de ușor tamponati un șervețel.

Toate procedurile de îngrijire ar trebui să fie făcut în mod regulat, cel puțin o dată pe săptămână. Dar, uneori, pentru a aduce mâinile nevoie de suplimentare, doar pentru o zi. În acest caz, mai bine de a utiliza metoda Express. Se încălzește uleiul de măsline pentru a face cald. Cum ar trebui să se înmoaie în mănuși de lenjerie de ea pentru mâini și le-a pus pe. Dacă nu există mănuși, este posibil să se ude tifon si infasurati-l o perie. Trageți partea superioară mănuși de cauciuc (medicale și economice) și se lasă cel puțin 2 ore - în acest timp, puteți tocmai la timp pentru a vedea filmul! Apoi scoateți mănușile și îndepărtați excesul de ulei cu un șervețel. Încearcă să nu ude pe mâini, cel puțin încă o oră.