Make-up pentru colțurile coborâte ale ochilor pas cu pas fotografii, clipuri video

forma ochilor pot fi diferite, iar fiecare corespunde unei tehnici speciale de aplicare machiaj. Cu ajutorul femeilor machiaj, de obicei, au tendința de a le face mai bine și formă mai expresivă. Proprietarii de ochi aproape-set vis pentru a le face mai mici, adânc-set - pentru a crește și cum ar fi: îngust - pentru a deschide, mari - reduce, la distante mari - înguste ...Dar ce ar trebui să fie redus pentru a face peste? Această formă se numește „ochi plângând“ sau „europene“, și în special doamnelor impresionabili completează înfiorător cu privire la aceasta. Apropo, celebrul Marilyn Monroe a fost atât de diferite, încât nu împiedică aspectul ei magnific, folosind clasic, spune chiar simplu trucuri de machiaj.

Make-up pentru colțurile coborâte ale ochilor pas cu pas fotografii, clipuri video
Poza make-up cu colțuri molesit ochii.

Reguli de bază de make-up

Pentru a elimina efectul de oboseală și deschide pleoapele, fard de ochi pentru o astfel trebuie să conțină nuanțe discrete liniștite de umbre și dermatograf. Apropo, cerneala - nu componenta principală a unui astfel de make-up, ca accentul principal ar trebui să se facă pe modelarea trăgătorului și marginea exterioară a penei de curent. Și, de asemenea, nevoie de model cu atenție sprancene, deoarece acestea joacă un rol crucial în expresivitatea și claritatea vederii.Primul pas - fundație. tonul de bază ar trebui să fie aplicat, umbrire ușor, pe pleoapa superioara. Sub spranceana - o nuanta usor mai deschisa, care se va ridica vizual.

Apropo, face pentru colțurile coborâte ale ochilor implică spranceana grosime medie.

În continuare - culoarea principală. Pentru colț exterior trebuie să fie luate nuanțe umbre mai închise în raport cu cei care vor fi pe piața internă (desen tranziții line corespunzătoare). Si cel mai important - este săgeata care ar trebui să simuleze cele mai recente genelor reciclate. Ai nevoie de un pic de rimel genelor si vopsirea poate fi despre colțul interior și un pic la mijloc.

Dacă ochii cu colțuri bleg

Ochii care se află în diferite vârste și colțuri subestimate pot fi, de asemenea, foarte frumoasa. Dar încearcă să-l dovedească femeilor care nu pot suporta să se uite la mine în oglindă și lupta din greu pentru a face ceva cu privire la o astfel de caracteristică a aspectului său. Deși se presupune că femeile care au omis colțuri ochi la partea de jos - este un fel de ajutor și de oameni.

tehnici simple care distinge machiaj cu colțurile exterioare care sunt înclinate în jos, sunt destinate pentru a elimina efectul de oboseală și unele greutăți. Se pare că acestea dau un aspect sumbru și trist, astfel încât scopul principal al unui make-up aici - este o bucurie pentru a da expresii faciale. Obține efectul de „ochi de pisica“ este ușor, dar ar trebui să evite astfel de alegeri clasice, cum ar fi gheata de fum.