Maioneza pentru măști de față și 10 comentarii de acasă

Maioneza pentru măști de față și 10 comentarii de acasă

  • acizi grași polinesaturați;
  • vitaminele A, E, D, grupa B;
  • minerale;
  • brassinosteroids;
  • aminoacizi;
  • antioxidanți.

Cititorii recomanda!Există un instrument care vă ajută să restaurați rapid tonusul pielii obosite, strălucire, a scăpa de riduri, chiar și cele mai profunde netezește și reduce inflamația și reduce porii. Acest „ser inovator cu acid hialuronic.“ care a inclus numai ingrediente 100% naturale si eficienta din zer inno GIALURON dovedit clinic. . Review: „O săptămână mai târziu, ridurile din jurul ochilor devin considerabil mai puțin luminat pielea în jurul lor și după o jumătate de lună, și cercuri și pungi dispărut complet dispărut - ceea ce înseamnă fără urmă, practic, a dispărut“ cioara picioarele lui „in timp ce ridurile mai mari sunt în mod vizibil“.! uscat. „Oh, acest lucru este rezultatul.“

  1. Hidratarea și nutriție;
  2. Caracteristicile de recuperare îmbunătățite;
  3. Intinerire si a ridurilor;
  4. Tonica, intarirea sistemului imunitar.

ingrediente:

Pregătirea și metoda de aplicare: Se prepară un sos de casă proaspătă rece (preferabil ulei de măsline), se adaugă fungi bere granulată și ulei antiseptic. Aburi peste fața unei tăvi de abur, burete distribuie masa terapeutică. Durata tratamentului - o jumătate de oră pentru a spăla decoct de coji mandarina.

Maioneza pentru măști de față și 10 comentarii de acasă


ingrediente:

Masca pentru ten uscat

ingrediente:

Maioneza pentru măști de față și 10 comentarii de acasă

Masca pentru ten gras

Rezultat: folosind rețete eficiente pentru tipul de grăsime pori cu ușurință înguste, pentru a îmbunătăți ten, a restabili nivelul pH-ului.

ingrediente:

Pregătirea și metoda de utilizare: într-un sos preparat proaspăt se adaugă eter de lemn și bogat în B făină de vitamine. Se amestecă bine, aplicat la nivelul dermului din burete pre-aburit. Masca de acțiune activă este proiectat pentru douăzeci de minute. Se clătește cu un decoct de urzici cu bergamot eter.

Rezultat: linia umbra naturală, stabiliza rețetele glandelor sebacee pentru îngrijirea pielii.

ingrediente:

Rezultat: curata delicat, tonifica epiderma, accelerarea se confruntă cu fluxul sanguin acasă căi de atac naturale.

ingrediente:

Pregătirea și metoda de aplicare: Compatibil cu sos de casă vitamina de tineret, cafea măcinată fin introducă. Curățați suprafața feței fluidului termic cu vârful degetelor pentru a distribui compoziția, frecarea ușor în țesut. Lăsați masca la doar șapte minute, scoate buretele umed, se spală decoct de galbenele.

Rezultat: folosind rețete miere la domiciliu poate întări vasele de sange faciale, a restabili echilibrul de umiditate, vitamine, accelerarea metabolismului celular.

ingrediente:

ingrediente:

Pregătirea și metoda de aplicare: Se amestecă sosul preparate cu pulpă de legume, se adaugă eter lemnos. Eliminați cosmetice decorative, distribuie strat dens, inclusiv regiunea buzelor. După patruzeci de minute de tratamente spa se spală masca pentru a procesa fata cu ulei de migdale.

Maioneza pentru măști de față și 10 comentarii de acasă

ingrediente:

Pregătirea și metoda de aplicare: în sos răcit se adaugă sare fin măcinată și ulei esențial cu un gust picant dulce. Ștergîndu pielii mișcările termice de fluid zigzag compoziție biban. Lasă timp de patru minute, apoi se spală cu apă și ulei hibiscus.

Rezultat: Tratamentul Hrănirea intareste imunitatea pielii, previne formarea ridurilor si a petelor de varsta.

ingrediente:

Comentarii privind aplicarea de sos la rece pentru fata