Mâinile sudoare o mulțime de a face

Unii oameni în mâinile oală acționează în mod constant, cu fenomenul este atât de puternic încât, în cazul în care palma pentru a atinge subiectul, piesa rămâne pe ea. Ce să faci când palmele transpirate. Hiperhidroza, sau transpirație excesivă - este un fenomen fiziologic. Cu toate acestea, de multe ori sudoare acopereau picioarele, sau axile.Palmele nu sunt implicate în termoreglare a organismului, și, prin urmare, chiar și în vreme foarte caldă, atunci când întreaga pielea este acoperită cu mărgele de sudoare, mâinile uscate. Ce să faci când situația este inversată? Este necesar să se caute cauza acestui fenomen și, pe baza acesteia, oferă un tratament.

Primul lucru de făcut - este să te verifice, cât de bine și pe timpul petrecut igiena. În cazul în care, cu toate acestea, cu grija de zi cu zi totul este normal, aceasta continuă să excludă sau să confirme prezența unor boli care ar putea duce la faptul că mâinile transpira foarte puternic la bărbați și la femei adulte.

Mâinile sudoare o mulțime de a face
Motivele ar putea fi:

 • stres regulate;
 • boli endocrine;
 • schimbări de vârstă;
 • tumori maligne în organism;
 • tulburări ale sistemului nervos.

Înainte de a înțelege ce să facă atunci când copiii sunt transpirație pe mâini, aveți nevoie pentru a găsi cauza acestui fenomen. La sugari transpirație poate fi o normă fiziologică la copii mai mari ar trebui să fie excluse astfel de boli:

 • endocrine și neurologice;
 • prezența de viermi în organism;
 • rahitismul.

Astfel de boli sunt rare și sunt, de obicei, însoțite de alte simptome. Doar un singur mâinile transpirații și picioarele nu pot depune mărturie la dezvoltarea unor boli grave.

Ce se întâmplă dacă nu a existat hiperhidroză

Mâinile sudoare o mulțime de a face
Inițial reconstrui atitudinea lor de a handwashing și grijă de ei. Pentru a face acest lucru:

 1. Regulat se spele pe mâini cu apă și săpun. Începe Procedura cu apă caldă, pentru a termina clătire rece.
 2. În timpul zilei, folosiți pudră de talc sau de construcții, de regulă, acesta poate fi găsit în articole sportive.
 3. Puteți utiliza antiperspirante, dar aceste fonduri pentru a utiliza, conform recomandărilor din „de urgență“, care este foarte rar.
 4. Sterge cu alcool sau loțiuni de palmier uscate.

medicamente

Mâinile sudoare o mulțime de a face
Orice medicament, chiar și cele mai anodinului la prima vedere, medicul trebuie să prescrie, deoarece ia în considerare nu numai simptome vizibile, dar, de asemenea, capacitatea de a ascunde și de a face numirea, având în vedere starea generală a pacientului și reportul bolii sale anterioare. Când mâinile hiperhidroza de bărbați și femei, pot fi prescrise includ următoarele materiale:

 • antidepresive - acestea ajuta pentru a face față în cazul în care motivul este o tensiune nervoasă puternică. Influența acestor medicamente asupra sensibilității canalelor nervoase, ceea ce face transpirație nu este atât de puternică. Astfel de agenți au o mulțime de efecte secundare, astfel încât acestea să fie utilizate la circuitul desemnat, fără a depăși doza;
 • tanin sau acid tanic are efect antibacterian, antiinflamator și antipruritic. „Lucru“ pe principiul antiperspirante - reduce semnificativ transpirația. Peste tejghea medicamente pot fi găsite sub formă de soluție sau de pulbere. Din ea se prepară băi pentru mâini sau frecate cu o soluție dintr-un palmier;
 • Teymurova pasta este produs folosind acidul boric a dezinfectant și efect antibacterian. Este folosit în cazurile în care o mare sudoare mâini, picioare, armpits. Din aceasta puteți face aplicații sau pur și simplu frecat în piele. După procedura, asigurați-vă că pentru a spăla unguent;
 • Loțiunile care conțin tanin și dezinfectante, cum ar fi Finish sau sanitare. Ca o regulă, ei au un miros neutru, astfel încât poate fi utilizat atât de către bărbați și femei.


Un om ale cărui mâini și picioare transpira foarte mult, încercând să scape de problema prin toate mijloacele, dar nu orice tratament poate fi în siguranță. Dacă decideți să faceți baie, aplicati creme sau aplicații, în primul rând inspecteze cu atenție pielea - nu ar trebui să fie deteriorat. Și nu uitați: orice mijloace, chiar de la medicina tradițională poate provoca alergii.

Metode nemedicamentoase de tratament

Mâinile care sunt în mod constant transpirație, provocând o serie de probleme, mai ales la bărbați, ca și în rândul sexului puternic este acceptat să-i salute prin agitare mâinile. Ce se întâmplă dacă pastilele și unguentele nu ajută? Am transpira foarte mult atunci când mâinile și picioarele, există și alte metode de tratament:

 1. Ionizare. Metoda de acțiune are ca scop suprimarea glandelor sudoripare. Palmele sunt scufundate în rezervor pentru un timp. Cursul de tratament este de la 7 la 10 tratamente.
 2. Botox preparate injectabile. Astfel de preparate injectabile fac, practic, în cazul în care există axilare hiperhidroză, dar în unele cazuri, sunt utilizate și atunci când transpirație excesivă afectează mâinile și picioarele. procedura de costisitoare, are efecte secundare.
 3. iradiere cu raze ultraviolete. Un astfel de tratament este efectuată într-un salon de înfrumusețare, solar. Înainte de necesitatea de a consulta un medic.
 4. Chirurgie - simpatectomie. Asigurați-vă astfel de operațiuni sunt foarte rare. Acestea constau în blocarea anumitor canale nervoase sau distrugerea acestora. Rezultatul operației pot fi neplăcute, în loc de hiperhidroza palmelor la persoana poate incepe sa transpir picioare, spate, axile.

Metode de tratament populare

Dacă mâinile sunt transpirație puternic, atunci puteți apela la medicina tradițională. Contraindicații intoleranță individuală a oricărei componente. Cele mai frecvent utilizate băile, ceaiuri de plante face pentru ei nu este dificil. Dacă doriți să elimine palmele transpirație, apoi se aplică:

 • bulion într-o serie, coada șoricelului sau musetel. Pe litru de apă ia o lingura de planta uscata. Componentele pot fi alternate sau aplicate dintr-o dată;
 • decoct din scoarta de stejar este eficient ca o mână și picior. Trebuie să luăm 3 linguri de coaja se toarnă un litru de apă, se lasă timp de o oră. Cade sale de baie recomandat pentru a face de două ori pe zi, timp de o săptămână;
 • mere soluție de oțet de cidru poate fi utilizat, în cazul în care mâinile transpirați sau picioarelor. La jumătate de litru de apă clocotită trebuie să ia 5 lingurite de acid acetic. Efectuarea procedurilor este necesară de două ori pe zi.

Mâinile sudoare o mulțime de a face
Destul de eficient într-o „casă“ crema. Pentru a găti veți avea nevoie de 4 linguri de glicerină și 2 linguri de suc de lămâie și alcool. Acest medicament ar trebui să fie păstrat la frigider și utilizat în decurs de 3 zile, astfel că pentru viitor nu este necesar să se pregătească un unguent.

Înainte de a vă întreb, și ce să facă atunci când mâinile tale sunt transpirație, încercați să găsiți cauza acestei probleme. Nu întârziați vizita la medic, în cazul în care mijloacele elementare nu ajuta, deoarece eruptia poate fi un simptom al unei boli grave.

 • Mâinile sudoare o mulțime de a face
  De ce transpira foarte mult in picioare femei
 • Mâinile sudoare o mulțime de a face
  picioare transpirate - ce să facă (remedii populare)
 • Mâinile sudoare o mulțime de a face
  De ce sudoare mâinile (palmele)?