mâinile padavlennost psihofizic nu ascultă de slăbiciune în întreaga somnolență corpului

mâinile padavlennost psihofizic nu ascultă de slăbiciune în întreaga somnolență corpului

Este foarte dificil de a descrie starea mea, este în general foarte slabă în acest moment. Am o slăbiciune pe tot corpul, în special mâinile și picioarele. Un fel de ceata a conștiinței. Dacă nu mâinile mele, dacă acestea sunt dificil de gestionat, deoarece nu ascultă. Atunci când se lucrează la un calculator degetul în sine apasă un buton de pe mouse-ul, dar am avut în ultimii trei ani. Că am fost foarte îngrijorat acum este starea mea pe deplin. Starea generală părea nervos și tensionat. Uneori, mușchii crisparea picioarelor și brațelor. bate inima apatic, pulsatila, capul legănîndu la bătut în timpul de relaxare. Am scolioză, cifoză, și nu un mare dureri de spate, doctorul a fost ultima oară în urmă cu 2 ani. Un pic degetele amorțite timp de 3-4 luni, în cazul în care un pic de repulsie. De asemenea, am acum somnolență. O astfel de condiție (padavlennost psihofizic) Eu nu fac întotdeauna, îmi amintesc că am avut deja acest lucru, nu atât de mult timp în urmă (poate o lună în urmă), după exercitarea Phys, apoi a fost mai puternică în capul meu, la toate a fost o ceață, apoi a doua zi este mai bine și apoi a trecut . Uneori, și, uneori, de multe ori eu nu dorm suficient. Astăzi a fost frustrat, epuizat. Rar, atunci când am puterea în dimineața. Astăzi a vrut să facă gimnastică, pe care le-am scris un fizioterapeut, dar el nu a (au considerat că s-ar putea agrava. Făcut în mod corespunzător?) În acest moment, pur și simplu nu se poate vizita un medic, Vă rugăm să se refere la problema mea în serios, nu sunt mai mult pentru a cere. Am înțeles că o imagine completă poate fi văzut cu mine, dar scrie că cel puțin poate fi, și ce măsuri pot fi luate în mod independent.

Cum merg lucrurile cu dieta ta? Puteți încerca să bea un complex de vitamine B și dacă este posibil, adresa la psihoterapeut în scopul tratamentului în continuare.

Dragul doctor! Am 55 de ani, sunt o asistentă medicală. Eu locuiesc în provincie, astfel încât există întrebări cu privire la sănătatea mea, cum funcționează unele terapeuți. Prin ultrasonografie (presiunea intracraniană, așa cum a spus doctorul, tot ce trebuie, din cauza presiunii intracraniene), raze X ale craniului (a crescut de model vasculare, impresiunile digitale) în legătură cu cap ma doare pentru a pune acest diagnostic. Numit băutură diakarb 4 să se odihnească, așa că bea o lună, și apoi de 2 ori pe săptămână și între metodele de scheme de 3 zile.

Bună ziua. Sunt 31 de ani. Din copilărie am din când în când (de 1-3 ori pe an, de obicei, în primăvara, toamna sau iarna, sau în convalescență după boală sau stres) suferă următoarele simptome: Nebuloasa în cap, oboseala, fluier scăzută în urechi, pierderea poftei de mâncare, stare depresivă și foarte ipohondru, reticența face ceva, amețeli mici, slăbiciune în brațe și picioare, nu dorm. În capul meu în acel moment crezut că doar de boli, de la acest lucru și mai rău, până când vântul auto-condus. Gânduri.

În urmă cu cinci ani, după ce sprijinindu-se pe cap canapea zataskivaya la mansarda, care este deplasat în gât în ​​momentul unei tensiuni musculare puternice. A doua zi dimineața a venit dureri de cap. Și mă doare capul în toți acești ani, în fiecare dimineață. Cu excepția acelor zile, atunci când efectuate în ajunul de tehnici osteopatice cu gât. Dar efectul lor nu este de obicei suficient pentru mai mult de o zi. Am făcut-o și Rengo, și RMN și CT. A fost printre mulți profesioniști. Dar, probabil datorită faptului că, potrivit sondajelor de opinie, este greu de înțeles ce a avut loc după prejudiciul și ce ești.

mâinile padavlennost psihofizic nu ascultă de slăbiciune în întreaga somnolență corpului

18+ consultări online sunt doar cu titlu informativ si nu inlocuieste sfatul medicului. Acordul utilizatorului

Dunn dvs. personale protejate. Plățile sunt efectuate și site-ul de lucru folosind protocolul SSL c securizat.