Magaziile cu lichid, cu propriile lor mâini

Probabil că nu este un secret că fiecare mașină are, ca punctele forte și punctele slabe, iar Honda Civic este, din păcate, nu face excepție.

În acest post, vreau să-și exprime astfel de probleme ca putrezesc arcuri spate în Honda Civic.Magaziile cu lichid, cu propriile lor mâini

Așa cum se spune cu experienta arcade boala spate hondovody - este inevitabilă Honda.

Acesta este motivul pentru care, în cazul în care arcurile din spate încă în viață, voi discuta modul de a prelungi viața lor.

Civic, la toate, dacă îmi amintesc corect, capitonajul roților din spate arc nu sunt prevăzute de proiectare, motiv pentru care, cu ajutorul reactivului românesc suferă de arcuri coroziune spate. Dar există o soluție. Există o invenție remarcabilă a omenirii ca Dulapurile lichid. Să examinăm această problemă din unghiuri diferite.

Dulapurile lichid (LQ) - acest material anti-uzură pentru a proteja pasajele roților sunt depozitate în mai multe straturi, grosimea stratului de 2-3 mm, o bună rezistență la sablarea rezistență. Este de protecție anticorozivă, previne acumularea de murdărie în cupe, creste rezistenta la uzura auto, și, de asemenea, reduce zgomotul de la roata la 45%. Caracteristică de linie de lichid în faptul că acestea nu reflectă numai zgomot, dar, de asemenea, absorbi!

De fapt, alegerea în favoarea „lichide“ Dulapurile, mai degrabă decât din plastic cade motivul meu 4-lea:
1. De ce gaura in plus in masina pentru a instala linie de plastic, în cazul în care puteți face fără ea?
2. Dulapurile din plastic afectata de ventilație, și ca rezultat - cu toate condensarea însoțitor.
3. acoperirea antikornoe Destinația nu protejează 100% din reactivii noștri. Deși vryatli-le nimic, la toate pot fi salvate. Dar acum nu e vorba de asta.
4. masina suplimentare de izolare.

Operațiunea „Magaziile cu lichid“, cu următorul algoritm:
1. Auto este epuizat pentru a ridica sau un cric de mare, îndepărtat roțile și clapele de noroi, dacă acestea sunt, desigur, instalate.
2. Mașina mea, arc, de jos, cât mai bine posibil, și apoi uscarea la mașini perfect uscat. Dacă Dulapurile lichid face cu mâinile lor, condus apoi într-un garaj încălzit pentru ca umezeala să se usuce mai repede.
3. Închideți toate frânele la nimic pe ele și nu s-au curățat de pe vechiul strat anti-coroziune a metalului. anticoroziv veche nu mai avem nevoie. Pentru a închide sacii ideali de frână sau cârpe vechi.
4. La arc este aplicat un prim strat de acoperire anticorozivă
5. După ce primul strat este complet uscat - pentru a aplica un al doilea strat de mastic bituminos. Aplicati cu o perie și cât mai dreaptă posibil și abundent. E mașina ta, nu este nimic de regretat mastic.
6. Strat Deoarece mastic usuca parcelă acoperirea anticoroziva finală cu cauciuc. Fa-o cel mai bine prin pulverizare, pentru a umple toate fisurile care rezultă după aplicarea masticului.

Magaziile cu lichid, cu propriile lor mâini

De asemenea, este posibil să se aplice stratul final și pervazuri.
7. Va asteptam pentru o întărire completă, eliminați pachete, fixați toate filmat și să se bucure de rezultat. Acum arcuiesc va trăi mult mai mult.

Ca meșteșugari spun că a făcut magaziile cu lichid, cu propriile lor mâini, este de dorit să se repete procedura de 1 la fiecare 2 ani. Forța a petrecut o mulțime de nu fatale, într-o vreme caldă uscată, totul se poate face în 1-2 zile (în funcție de condițiile și echipamente), efectul asupra persoanei.

O metodă similară poate fi tratată și de jos. Cel mai important lucru - prezența troliului sau postament pe o perioadă lungă de timp și posibilitatea de fund complet curată și uscată.În următoarele posturi nu am re-examina problema arcadelor din spate, dar asta e un alt post.

Conform materialelor, din păcate, nu pot să spun. Undeva sunt materiale online, dar în cazul în care nu pot să amintesc.
Tot ce știu este că, în sistemul MSC pentru spate căptușire arc roata se fixează în mii de 3 (+/- 1.000 de ruble).

Alex

Aici am găsit unele informații cu privire la unul dintre site-urile în cazul în care acestea nu oferă

Dulapurile din plastic sunt în măsură să ofere o protecție bună, dar au dezavantaje:
-Când instalați trebuie să facă găuri suplimentare.
-De-a lungul timpului, prin ele însele Dulapurile (în pahare, pe aripi, și așa mai departe.) Acumulați straturi suficient de mare de murdărie. Adăugați la faptul că umiditate și de ventilație redusă - ca urmare a coroziunii nu este de mult timp să aștepte.
-zăngănit Neplăcut de pietricele pe plastic.

Pentru a rezolva această problemă, compania suedeză Auson a dezvoltat un compus de protecție specială - Noxudol UM 1600, Noxudol Auto Plastone.

podkrylki Liquid Noxudol - acest material anti-uzură pentru a proteja pasajele roților strat de 2-3 mm, o bună rezistență la sablarea rezistență aplicate. Este de protecție anticorozivă, previne acumularea de murdărie în cupe, creste rezistenta la uzura auto, și, de asemenea, reduce zgomotul produs de roți până la 40%.

Lichid Dulapurile Noxudol capabil de a înlocui complet din plastic. Utilizarea lor este mult mai practic, mai eficient și mai ieftin.

Oferim două tipuri de magaziile cu lichid:
Noxudol Auto Plastone - pe bază de bitum oxidat și cauciuc (armat cu fibre)
Noxudol UM 1600 - pe bază de rășini bituminoase și ceruri.

De fapt, de la ea și dansam Ei bine, se pare mai ușor să meargă în automobil și acolo pentru a arunca o privire, care oferta la nevoile noastre.

Încă o dată - Vă mulțumesc, Alex

Alex

Black Beauty are proprietăți excelente de aderență și de acoperire. O sticlă este suficientă pentru procesarea unui fund cu trei straturi, pasajele rotilor, protecțiilor, șorțuri, suprafețele de fund ale pragurilor de mijloc clasa autoturismului. Acesta își păstrează flexibilitatea și nu crapă la temperaturi sub zero grade. Înlocuie,te apa din fisuri si rosturi dintre panourile de caroserie. Acesta protejează organismul împotriva coroziunii. Dacă utilizați la fiecare 2 ani, se prelungește durata de viață a elementelor de putere ale corpului, lonjeroane, funduri, glafuri, aripile roților, aripi de până la 12-15 de ani. reduce semnificativ zgomotul de drum, reduce vibrațiile elementelor corpului. Îmbunătățește funcționarea confortul vehiculului. Utilizat în repararea corpului profesional pentru protejarea suduri din interiorul panourilor, suprafețele interioare ale noilor panouri ale corpului. uscare rapidă, după uscare, poate fi vopsit emailuri de automobile si grunduri.

Magaziile cu lichid, cu propriile lor mâini

este posibil să se aplice peria? și dacă este necesar mai întâi pentru a dilua benzina?

Alex

DegresaŃi nu va fi de prisos pentru a acoperi bine antikornoe formate arcade din spate și unde altundeva doriți să faceți. Perie aplicat primul și al doilea strat de căptușeală lichid. Finala este încă mai bine să se aplice un spray sau cu pshikalkoy Alasco că a fost posibil și chiar a pătruns în toate microfisuri.

Frumos lucru „Liquid Locker“ a luat la sfatul prietenilor, foarte convenabil rapid, și cel mai important ieftine. În timp ce toate fericit.

lucruri bituminoși mai bine să nu benzină, minerale și băuturi spirtoase diluate și uscate. Și este mai bine să nu planta, dacă este posibil. Bitumul anticoroziv bine protejat până uscat și crăpat. Aici este atunci diferența dintre Antikor cum se evaporă repede solventul și se usucă întreaga masă. Și așa vă recomandăm să re-proces în 2-5 ani, în funcție de ceea ce este acoperit de suprafața mingea. Pentru cavitati interioare (praguri, usi, capota, portbagaj) au inventat un preparat bezrastvoritelnye mai moderne bazate pe ceara, care este suficient timp de 10-15 ani, în funcție de condițiile meteorologice. De exemplu, Noxudol 700. umplut și uitate. Cu Dulapurile mai greu. Compozițiile de ceară nu sunt potrivite. Ideea este de a alege medicamente dreapta lui Alex Noxudol Auto-Plastone. Numai în cazul în care există deja rugină, atunci ar trebui să fie blocate de orice compoziție ML, de exemplu, Mercasol 1. Datorită fluiditatea, compoziția de rugina ML-tratat, și va merge în mici fisuri. Numai este necesar să se aplice un strat subțire și apoi se lasă să se usuce. Stratul de cauciuc este mai bine să nu folosească, ei nu bloca rugina. Dacă cineva ar trebui să acopere ce acel loc de droguri, dar care nu s-ar fi văzut acest lucru, este mai bine pentru a face Mercasol 2, aceasta culoare transparentă, și nu se lipește de atunci. Dacă cineva ar trebui să fie INFA în cazul în care să cumpere, scrie, voi răspunde.

Alex

Vă mulțumesc foarte mult pentru adăugarea dvs. competente. Mulți nu știu, și-a adoptat. Ei bine, cel puțin aplicarea tehnologiei de dulap lichid mai puțin, am fost descrise corect

Bună ziua tuturor! I EJ9 hatchback! Nu știu cum să EK9, și eu în locul conexiunii aripa arc spate cu interior există un raft mic pe interior. Pentru a proteja arcade din spate de la coroziune, ca Cauza ei este încă și acumularea de murdărie pe același raft, am fost sfătuit zavaltsevat margine. Cine crede?

Alex

Acesta poate fi rulat. Numai în cazul în care se face mână strâmbă, este probabil ca vei primi buzunar în cazul în care același lucru se va acumula murdăria și umezeala. Prin urmare, este necesar să se asigure că marginea se potrivește perfect pe partea interioară a aripii. Dacă există un decalaj, apoi să-l acopere cu ceva, cum ar fi epoxi.