Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

La Hollywood, multe stele, dar nu toate dintre ele sunt cunoscute literalmente toate. Cineva nu-i place cinematografia modernă, iar unele nu prefera sa ma uit la televizor. Cu toate acestea, există dive reale, care este atât de faimos încât este practic imposibil de a găsi o persoană care nu știe despre ele.A fost o astfel de stea - Anzhelina Dzholi. Despre ei știu că ea este o actrita, mulți au auzit de dragostea ei pentru caritate. Dar această popularitate a determinat un aspect ușor de reținut Jolie. buze pline, fata frumoasa ovala, ochi frumosi - acestea sunt caracteristicile care sunt familiare tuturor.

Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

Cât de frumoasă stea de natura modul în care aceasta ajută la transformarea machiaj? Fie pentru a crea o imagine similară în stilul său, cum se face? Vom încerca să răspundă la toate întrebările. Luați în considerare machiaj Angelina Jolie, încearcă să afle toate detaliile creării sale. Și apoi se ia pentru cauza!

Nu poți pur și simplu ruj, chiar și în tonul pielii și de a evidenția pometi, dar, de asemenea, face un machiaj uimitor ochi, Angelina se repetă modul de proprietate. Acest lucru va permite de a identifica sexualitatea naturala, farmecul, face un aspect mai viu, profund.

Caracteristici Angelina machiaj

Angelina pot fi diferite. Ea uimitor de ușor de reținut și sexy, Sassy si victorii modeste aspect angelic și imagine a unui soldat de sex feminin. Notele de liniște sunt înlocuite cu acorduri explozive și de reținere castă - fantastic carisma pisici maxime nestingherit de sex feminin.

Și în timp ce Jolie rămâne întotdeauna! În acest sens, ajută nu numai daruri naturale, dar, de asemenea, a lucrat cu pricepere machiaj. Ceea ce păstrează întotdeauna individualitatea celebrului Angelina? Luați în considerare câteva fotografii.

Angelina puternic

Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

Aici am Angelina luptător. E puternic, îndrăzneț, indraznet. Lip ușor împins înainte și miji ochii. Vedem o fata frumoasa ovala, pometi clar definite, bărbie frumoasă și frunte destul de mare.

 • Desigur, în această imagine nu poate fi ignorat și feminin gât actrita, încheieturi subțiri, degete frumos machiaj ... Dar vin în prim-plan. El este cel mai natural, dar cu toate accentul pus în mod corect.
 • ruj bej mici „ascunderile“ efectul de volum al buzelor, deși acestea sunt subțiri, pentru că nu devine. Dimpotrivă, actrița ideală este linia naturala a buzelor cu o buclă. Putem estima forma eleganta, volumul buzelor. Ei pur și simplu nu deveni centrul imaginii, ca principalul obiectiv Jolie creează în mod tradițional ochii.
 • Aici sunt! ochi de pisică Jolie, care nu make-up aspect nu este atât de ușor de reținut. Creion, fard de ochi este necesar este de a crea o formă de proprietate. Săgețile curbate, o linie clară pe pleoapa inferioară, atelier de umbrire. Toate acestea subliniază ochii migdalati, poate atinge o adâncime extraordinară și arată sexy.

Jolie a ridicat o formă perfectă spranceana și dacă întrebat dacă am găsit un machiaj perfect. cosmetice Desigur, există folosite uimitor de profesionist! Ar trebui să învețe de la Angelina atât de notat în mod clar frumusețea naturală, fără adăugarea de culoare în plus și un accent inutile. Imaginea unei armonioase, întreg.

Bravul Jolie

Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

 • Aici vom vedea sexy Anzhelinu Dzholi. Piele tăbăcită suficient de bine ca acum a devenit o raritate pentru o Alba ca Zapada Jolie a recunoscut. Caracteristici tradiționale make-up din nou.
 • Actrița a marcat perfect conturul buzelor, ci este creat accentul principal pe ochi. În timp ce ei fac aluzie doar la „pisica“, sageata pronuntate aici noi nu vedem. Și sprâncenele conturate remarcabil de impresionant!
 • În plus, Angelina nu a uitat să aibă grijă de genele tale. Cu ajutorul machiaj, ea este în mod ideal linia de creștere marcată, a făcut gene izbitoare lung, pufos. Desigur, un nodul sau lipit firele de păr de aici nici o întrebare. Totul perfect.

Farmecul ochii tinerilor și Pisicii

Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

În această imagine și-a exprimat mai clar mod ferm Angelina. Ochi cu adevărat „pisică“, a făcut perfect în sus. Machiaj se face cu un creion, umbre, și există săgeți, umbrire.

Ușor pentru a vedea că acesta este un machiaj ochii Angelina Jolie cele mai multe dintre toate este reconfortant și oferă tinerilor o energie unică.

Ochii aproape fără săgeți

Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

Aici este machiajul ei natural, ceea ce indică un farmec natural recurs. Imaginea este moale, feminin.

 • Eye „pisică“, fără îndoială. Dar nu au existat linii lungi în afara colțul ochiului, a ridicat și săgețile curbate, nu vom vedea aici.

Puteți face fard de ochi în stilul Jolie și, prin urmare, practic, nu trage „săgeți“!

 • Această imagine de brand de stele foarte versatile, potrivite pentru aproape toată lumea. Este nevoie doar de un pic croitor, având în vedere caracteristicile aspectul lor. Sarcina Machiaj - pentru a scoate in evidenta frumusetea naturala si nu transforma radical imaginea.

fatal violetnuanțe puternice de roșu, de asemenea, nu sunt străine Angelina. Jolie cu buzele rosii luminoase prea irezistibil! Desigur, accentul de machiaj mai potrivite pentru festivități, recepții, evenimente sociale, și nu pentru viața de zi cu zi.

Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

Cu toate acestea, în cazul în care ea a fost merge la o întâlnire romantică, o astfel de imagine ar fi adecvată.

 • Aici vedeta a acordat o atenție și ochii lui superbe, creând un machiaj de brand și să aibă grijă de gene groase pufoase.
 • Pleoapa inferioara este livrat cu greu de observat pentru a sublinia ochii migdalati. Săgeata superioară este indusă puternic.

Acest lucru este clasic „ochi de pisică“, cu toate că genele foarte groase ușor reduce efectul de săgeată curbată.

ochi „pisică“ Classic

În această fotografie se poate vedea perfect clasic „pisică“ ochi Jolie. Un astfel de efect de make-up este pur și simplu uimitor!

Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

 • In mod clar vizibil săgeată curbată alungită, în mod clar conturul indus al pleoapei inferioare.
 • Dermatograf pe pleoapa superioara este mult mai gros pe la mijlocul secolului la colțul exterior, ceea ce face vizual ochii sa para mai expresiv oferă.

Dacă doriți să vă ochii mai alungite, pentru a evita curbură excesivă, manivela în condiții de siguranță de linie direct în colțurile interioare. Doar fă-o mai subtire si mai natural.

Puteți folosi un creion de culoare gri sau maro. Lasă-ți ochii sunt migdalati exact ca în această fotografie la Angelina.

Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

Secretele de machiaj în stil Jolie

Vrei să te facă un makeover în stilul Angelina Jolie, afla principalele sale caracteristici? Amintiți-vă câteva nuanțe, sfaturi simple! Vei crea o imagine luminoasă cu ușurință.

flawlessness piele

Desigur, pentru a realiza această culoare, planeitate nu poate fi corect. Este imperios necesar să se aplice pentru orice probleme la cosmeticiana, dermatolog, ai grija de piele in fiecare zi. Dar puteți folosi machiaj pentru a alinia tonul, face fata cat mai mult posibil atractiv.

Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

Înainte de aceasta, trebuie să vă pregătiți pielea, curățați-l bine, a pus pe ea crema de bine umezit.

Utilizați cadru tonale mai ușoare, praf cremos.

Heavy disconfort senzație după aplicarea pe teren nu ar trebui să fie.

Forma feței și pomeții

La pometi Angelina pronunțată de natură. Nu toată lumea este suficient de norocos pentru a avea astfel de caracteristici ostentative, dar este posibil să se desemneze pometi cu machiaj. Doar „hover“, chiar sub linia de pometi.

Amintiți-vă că pentru a crea un make-up în stilul Angelina Jolie nu ar trebui să folosească prea luminos fard de obraz, întuneric. Tinteste naturalețe.

Tu ar trebui să evidențieze, de asemenea, nas, bărbie și frunte culminant. În cazul în care nasul este un pic krupnovat, este necesar să se acorde o atenție deosebită pentru a ușura partea centrală a podului și, după ce au ghidat umbre de lumină pe părțile laterale ale nasului.

Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

Buzele groase forma uimitoare a facut Jolie o legenda. Multe fete vis de aceste buze, iar unii chiar dispus să se supună chirurgie plastica. Este demn de amintit faptul că, în Angelina important - naturale. Și cea mai bună soluție - pentru a spori frumusetea buzelor tale, le face vizual un pic mai completă.

Buze make-up secrete. care va fi de folos:

 1. Utilizați o bază de lumină pentru aplicarea fundație buzelor.
 2. În mod clar marca calea, dar încercați să nu-l ajunge pe linia naturala a buzelor. Du-te chiar pe limitele naturale.
 3. Când tonul este suprapusă contur indusă, începe aplicarea rujului. Alege o nuanta usoara de bej sau roz.
 4. Apoi, acopera buzele un luciu deosebit, crește volumul. La mijlocul buzei de jos puteți aplica un pic de ruj și perla umbra translucid ea. Vizual, toate acestea vă va permite să mărirea buzelor.

Machiajul ochilor ar trebui să se acorde o atenție specială. Pentru aceasta aveți nevoie de un tutorial pas cu pas. Asigurați-ochi machiaj Jolie!

Machiajul ochilor Angelina Jolie. Instrucțiuni pas cu pas, cu fotografii

admirație constantă provoacă ochi machiaj Angelina Jolie. Poți învăța să o faci chiar acum folosind lecția obiect cu fotografia. Totul descris este simplu și clar, pas cu pas.

 1. În primul rând, curata pielea, se hidrata. Se aplică la umbra de bază perla. Aceasta ar trebui să acopere toate pleoapei mobile.
  Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri
 2. Ia umbra verde. Este recomandabil să alegeți o nuanță cu o tentă gri, deoarece ele arata cel mai natural. Aplicați un strat subțire de umbră, amestec-le.
  Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri
 3. Ia-o nuanță de lumină, cu o stralucire sidefie si le aplica pe pleoapa superioara. Mișcarea ar trebui să fie cu ciocanul, stratul trebuie să fie făcut foarte subțire. Ești un verde dim pic, realizarea naturalețe.
  Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri
 4. Acum aduce pleoapa superioară și de a crea direcția de brand. Iadul trebuie să merg mai aproape de linia genelor. Ridicati ușor vârful săgeții. Amintiți-vă că până la mijlocul secolului la colțul exterior al liniei de ochi se îngroașă considerabil.
  Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri
 5. Acum este timpul pentru a face aspectul mai expresiv. Acest lucru va ajuta la umbra sidefat de culoare maro. Acestea trebuie să fie pus deasupra săgeții, și apoi un bine umbrit. Când săgeata va pierde un pic de claritate, machiaj imediat devine naturală.
  Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri
 6. Acum trebuie să lucrăm cu pleoapa superioară. colțul exterior reîmprospăta umbre verzi. linia de plumb pe pleoapa inferioara din coltul exterior spre centru.
  Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri
 7. gustare pleoapei inferioare, nuanțe perla de lumină. Acest lucru va crea un contrast mare. Acest machiaj întinerește cu adevărat vizual.
  Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri
 8. Interioară pleoapa inferioară este necesară pentru a aduce în zona de colț exterior, dar numai până la mijloc. ochii în formă de migdală va fi perfect subliniat!
  Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri
 9. Final atinge! Paint gene. Folosiți un rimel de alungire. Când va provoca un prim strat să pieptene ușor perie de gene. Apoi se aplică un al doilea strat.
  Machiaj ca Angelina Jolie în fotografii și videoclipuri

Acum, că știi cum să faci machiaj în stilul de Angelina Jolie! Minunat Angelina câștigă naturalețe, farmec înconjurătoare, subliniază pricepere feminitatea cu machiaj.