machiaj 8 ochi cu secolul iminentă (foto)

Jana Stefanovic special pentru Glamusha.Ru

machiaj 8 ochi cu secolul iminentă (foto)

Ceea ce este comun, cu excepția faptului că fiecare dintre ele este frumos în felul său, în aceste femei, ca legendarul Loren Bekoll și contemporanii noștri Dzhennifer Lourens și Taylor Swift, de exemplu? Caracteristica lor distinctiv - Iminenta pleoapei superioare: caracterizat printr-un exces de piele de frunte din secolul cutelor, care pare să se ascundă partea sa inversă „a hotei.“ Cu toate acestea, să fim sinceri, aproape nimeni nu s-ar gândi vreodată să spun că aceste femei nu radieze de frumusete si sexualitate. Aceeași părere o are încredere (spre deosebire de cerb cu ochii căscați bine-cunoscute) și înțelepciune umbră.Dar continuă să plătească tribut pentru onestitatea, nu putem admite însă că această structură face ca procesul de aplicare ochi machiaj mai problematică. Desigur, mult mai ușor să „lucreze“ cu zonă plană, mare a pleoapei superioare, decât cu o cutelor naturale. Dar cine a spus că dificultatea nu se întărește și nu ne fac mai puternici și mai inteligent? Cu aplicarea de calificare, instrumentele și câteva dintre sugestiile noastre precum și idei pentru machiaj, puteți depăși cu ușurință această problemă.

1 Ochiul perfect pentru pisica

Nu vă fie teamă să facă în stil ochi de pisica - doar suficient pentru a nu se grăbească, să nu vă faceți griji, precum și pentru a netezi și strângeți pielea secolului, pentru a da drumul la o linie plat sau un creion.

machiaj 8 ochi cu secolul iminentă (foto)
Foto: Instagram / tartecosmetics

2 Marcatorul - cel mai bun prieten și ajutor

lumină de mare și luminos din colțul interior al ochiului (la cererea și respectarea) tranziția către o mai mare parte a secolului, și clarificarea podbrovnogo permite ochilor să se deschidă și să înceapă să joace într-un mod nou.

Cum se face: Pentru a concentra lumina și strălucire pe două zone: colturile interioare ale ochilor și de la cele mai înalte locuri ale arcului sprâncenelor (dar, apoi moderat).

machiaj 8 ochi cu secolul iminentă (foto)

3, culori saturate, strălucitoare de umbre - cheia succesului

Bogat, luminos, dar nu luminos, fard de ochi poate ajuta pentru a compensa iluzia de un aspect somnoros pleoapele avântate și netezi denivelari.

Cum de a face acest lucru: truc nu este numai în nuanțe de culoare plin, dar, de asemenea, metoda de aplicare a acestora: în plus față de pliurile naturale și egalează la îndoire sprâncenele, încercând să conducă linia mai mult sau mai puțin lin. Și pentru a maximiza efectul, pentru a alege un nuanțe contrastante de umbre în raport cu culoarea ochilor. Pentru ochi albaștri - bronz, verde - nuante de violet, ochi căprui iubesc albastru și verde.machiaj 8 ochi cu secolul iminentă (foto)

4 falsifică o mai mare pleoapelor

Creați un nou, artificial și mai convenabil ori peste cel natural dumneavoastră. Acest truc va funcționa din cauza iluzia că pleoape mai mare, mai spatios.

Cum se face: Folositi un creion de culoare închisă pentru a organiza o cutelor fals de mai sus naturale dumneavoastră. Se amestecă numai linia de sus, lăsând în partea de jos a acută sau mai târziu, după căptușeala acută umbrire glisează, subliniind linia de jos. Spațiul de sub linia umple mai multă lumină decât umbre cu un stilou atingere, și peste - mai întunecate. Vei fi mulțumit de rezultatul final - un aspect dramatic, ochii apar mai mari si nici indicii despre secolul dificil.

machiaj 8 ochi cu secolul iminentă (foto)
Foto: Instagram / makeup_by_nada

5 echilibru delicat

Se lasă să se odihnească ochii (aproape) și să facă accentul pe alte detalii de machiaj. Mai degrabă decât lupta, în cazul nostru, excesul de piele de pe ochi, este suficient pentru a schimba focalizarea. Pe ruj strălucitor, de exemplu.

Cum se face: Desenați căptușelii linie peste marginile de sus și de jos ale pleoapelor, dar se opresc la colțul exterior, care este, fără a face săgeata și eliberarea de frontieră ochi externe. Machiajul trebuie sa sublinieze gene lungi si rujul rosu aprins - este accentul tău.

machiaj 8 ochi cu secolul iminentă (foto)

6 Sau - un accident vascular cerebral puternic, dar eficient

Sunteți fie câștigătorul sau timpul pentru a merge acasă. Supradimensionat-aripa cat's-ochi - da.

Cum de a face acest lucru: Desenați ochi o săgeată pisica lui mult, mult mai mare decât dimensiunea de obicei și din nou peste principalele linii de pliere și apoi umple tot spațiul de sus sa la ochi sau aceeași linie, sau umbre în ton.

machiaj 8 ochi cu secolul iminentă (foto)

7 Smokey Eyes - să ia pe brațe

Make-up Smokey Eyes cu nuanțe metalice permit deschide ochii, din cauza umbrelor pâlpâitoare misterioase.

Cum se face: Pasul unu - adauga stralucire. Pasul doi - adăugați chiar mai mult luciu. Pe partea de sus a normalului dvs. de fum make-up, se aplică întregii pleoapei superioare, fără a trece dincolo de ea, argintiu umbră strălucitor, de exemplu, o variantă a Gucci Magnetic Color Shadow Mono din argint lichid ($ 37), și subliniază colțurile interioare ale ochilor, cu o clipeală alb umbre (Shimmer) .

machiaj 8 ochi cu secolul iminentă (foto)

8 sau în cazul Smokey gheață face accent pe pleoapa inferioara

Smokey de gheață pe cap, care este cu susul în jos - se concentreze atentia pe pleoapa inferioara. Aceasta este o alternativă mare, atâta timp cât nu începe să primească alte tipuri de machiaj pentru pleoape bernă.

Cum de a face acest lucru: în loc să se concentreze toate întuneric pe pleoapa de sus, du-te de jos. Și lăsați răsplătiți cu partea de sus nuanțe de culoare șampanie cu o ușoară depășire a secolului, și la discreția dvs. - fie mat sau o sclipire.

machiaj 8 ochi cu secolul iminentă (foto)
Foto: Instagram / thatgalhayli

Glumă! Nu am putut rezista.

machiaj 8 ochi cu secolul iminentă (foto)
Foto: Instagram / thatgalhayli