Lynx pisica - rasa, trap ca de pisica cu ciucuri pe urechi

Iubitorii de pisici au fost întotdeauna gustul original. Pentru unii oameni se plictisesc cu perioada obișnuită de Murka, și au decis să domesticească pisici sălbatice. Dar temperamentul prădător de pisica rea ​​liberă a fost plasat într-o strânsă casă, și în curând crescătorii au început să lucreze la dezvoltarea unor noi rase care ar combina cele mai bune calități ale ambelor altora și ar putea coexista cu oamenii.Pisicile, cum ar fi rasi

Lynx pisica - rasa, trap ca de pisica cu ciucuri pe urechi

Lynx astăzi trăiește pe cele mai multe continente. Acesta este un prădător adevărat, puternic și puternic. Inaltimea la greaban, în medie, până la 70 cm și cântărește aceste pisici sălbatice în jur de 30 de kilograme. Construiți lynx este ideal pentru viața sălbatică:

  • Labele puternice, lungi, cu o bună mantie de lână. Se lasă vânătoare și mișcare excelentă pe zăpadă. Lynx explorarea pădure nu este numai larg, dar și înalți copaci: - pasiunea lor reală.
  • Coada este scurta, nu interferează cu manevrele în tufiș.
  • lynx de culoare „de protecție“ ajutor -pyatna pentru a ascunde într-un mediu natural.
  • perii de origine pe urechi încă neclare. Există o teorie că acestea ajută la urechi ridica sunete.

Deci, dacă există pisicile domestice, cum ar fi râsul? Dacă luăm în considerare exterior luminos al acestei frumuseți sălbatice, răspunsul este fără echivoc - da.

Datorită aspectului său spectaculos, râsul a fost un adevarat prototip „prădători acasă“, care a câștigat popularitate enormă la nivel mondial. Aici sunt cele mai populare:

  • Pixie-bob, el e elf-coada scurta
  • Cat Forest norvegiană,
  • Karaketov,
  • Maine Coon.

Printre pisica sălbatică cea mai mare asemănare la trap diferă Man'ula și caracals.

Lynx pisica - rasa, trap ca de pisica cu ciucuri pe urechi

Short-elf - o versiune cameră reală a linxului. Exterior, se aseamănă din lemn în raport și povestea misterioasă a originii sale confirmă doar relația lor.

Conform unei versiuni, aceasta rasa a fost rezultatul întâmplării întâlnește de acasă Murok și pădure pisici în America de Nord. O altă poveste spune de trecere intenționată a acelorași animale pentru speciile, ca fiind similar cu trap de reproducție.

Rezultatul acestei uniuni a fost pisica cu caracter aproape perfect. Pixie-bob - animale de companie calm și echilibrat. Acesta este caracterizat printr-o inteligență extraordinară și afecțiune extremă pentru om.

Se combină aspectul de omologii sălbatice, și caracterul de pisica domestica, rasa a devenit un fel de realizare de prădător domestice.

Norvegiană Cat de pădure

Lynx pisica - rasa, trap ca de pisica cu ciucuri pe urechi

Cat Pădurea norvegiană

Istoria rasei datează de secole. Scandinavii au o legenda care vikingii înșiși au fost păstrate pe navele de frumusetile cu parul lung. Locul de nastere al rasei este considerat nord, este în vânători pufoase Norvegia au fost observate mai întâi.Similitudinea pisica de pădure norvegiană lynx de necontestat. Dincolo de nuanțe de lână, norvegienii au o formă tipică rotundă a capului. Și dragoste scandinav Murok pentru a vâna doar dovedește că ele aparțin rudelor de ruinare.

rasa Pădurea norvegiană - un amestec de mândrie și pisica indulgenta la om. Ei au un caracter excelent pacient, dar necesită respect de sine extremă. Aceasta pisica nu va fi aplicată, dar va fi mereu aproape de seful. Acest partener în viața de zi cu zi cu blană, și prădător invincibil să meargă.

Lynx pisica - rasa, trap ca de pisica cu ciucuri pe urechi

Karaketov pisica rasa

Karaketov a fost rezultatul incrucisarii pisicilor etiopiene și caracal sălbatice. Scopul a fost de a introduce selecția rasei cu culoare solidă și ciucuri pe urechi.

Pentru a spune că aceasta pisica este frumos, asa ca nu spun nimic. Acest pradator roșu de 15 lire cu botul extrem de frumos. crescătorii de muncă prelungită a ajutat natura împacheteze toate cele mai frumoase pisica într-un singur pachet, acordarea cu capodopera la caracterul umil.

Crescătorilor se confruntă cu multe dificultăți în derivă Karaketov. Principalele dintre care este diferența în mărime de „părinți“ și dificultăți în adăpostirea pisoi.

Pentru a obține un astfel de animal de companie, va trebui să plătească o jumătate de milion de ruble.

pisici sălbatice, cum ar fi râsul

Există roci care seamănă cu râsul nu numai aspectul, dar, de asemenea, în reprezentanți ai temperament sălbatice pisica. Oamenii au încercat să îmblânzi acestor vânători cu blană, dar pisica pare a avea alte planuri. Condiții de viață aproape de oameni, aceste animale de pradă ca nici un alt păstrează natura lor originală în toate, de la frumusețea fără cusur la caracterul respingător.

caracal

Lynx pisica - rasa, trap ca de pisica cu ciucuri pe urechi

Caracal - caracal

Datorită aspectului lor, caracal mult timp atribuite lynx. De-a lungul timpului, ea a identificat ca o specie separată, care are nouă subspecii.

Caracal - un slim "sport" de frumusețe. Ea trăiește în principal în Asia și Africa. Se cântărește persoane, în medie, de 15 kg și înălțimea lor este de o jumătate de metru. caracal de culoare poate fi atât roșu și maro. O trăsătură caracteristică caracal sunt acute cu urechi negre și ciucuri. Acesta este un semn distinctiv, în timp ce trăsătură care se încadrează în mod irevocabil în dragoste cu acest proprietar frumos pisica avid.

Aceste pisici sunt foarte puternice. Vânătoarea în sălbăticie, ei sunt capabili să poftești extragerea de două ori mai mare decât tine, și prinde fără probleme. Cu locuri caracal pot realiza sari patru metri lungime.

În ciuda obiceiurile criminale, caracal are un caracter pașnic în raport cu oamenii. Ea alta calm de partea cu un om, și chiar gata să acționeze ca un animal de companie.

Dar nu uitați despre suflet liber, care se află în arătoși animale de companie. Caracal nu va tolera lipsa de respect, pentru că stima de sine este mai luminos decât peria pe urechi. Și dacă ofensat, The Murka de obicei de origine poate musca, pisica de stepă este destul de capabil de a provoca un prejudiciu real infractorului.

Cei cu risc de a avea un astfel de animal de companie, poate fi numit extremals: nu toată lumea este în măsură să vă rugăm animalului încăpățînat și, implicit, pune cu poznele lui.

Lynx pisica - rasa, trap ca de pisica cu ciucuri pe urechi

O rudă de pisici sălbatice de pădure, precum și stuf și de stepă, Manul a devenit cunoscut în lumea recent. Dar a câștigat rapid inima koshkolyubov.

Aparent, aceasta creatura toane ca o pisică imensă casă. Masivitatea-l dă strat dens, iar greutatea medie Man'ula 4 kilogram lungimea corpului de aproximativ o jumătate de metru.

Probabil printre pisica a fost afișat nici un reprezentant pe al cărui ar botului emoție atât de mult, in timp ce fata Pallas'. În ceea ce privește acest prădător ochi se concentreze întreaga gamă de sentimente cu blană.

Mulți susțin că punctul de vedere de pisica Pallas furios. Dar atunci când ia în considerare viața animalului, ochii este destul de precaut. Pallas conduce o singură viață retras, toată ziua stând în adăpost, și numai în seara merge la vânătoare. habitatul său nu se intersectează cu căi umane. Și sa principala armă în vânătoare - capacitatea de a se strecoare în sus și să aștepte pentru moment pentru a ataca.

Deci, sunt acolo orice „versiune“ a casei de habitat Lynx? Datorită crescătorilor, care au adus pisicile din rasa cu aspect „sălbatic“ și natura iubitoare de pace, koshkolyuby poate adăposti în casa lui o bucată de natură și se bucură spontaneitatea animale de companie temperamentale.