Luna de miere în cazul în care pentru a merge - cele mai populare destinații


Ceremonia de nunta din spatele, devenind astfel principala întrebare - în cazul în care pentru a merge în luna de miere. De multe ori tinerii sunt date problema, chiar inainte de nunta, planificare o aventură nunta în avans. Este un moment emoționant, minunat când iubitorii se pot relaxa împreună, să se predea complet unul altuia, uitând cu privire la toate treburile casnice, predându de a iubi. Pentru luna de miere a fost minunat, trebuie să ia în considerare câteva puncte importante: bugetul și preferințele tinerilor.Determină bugetul pentru luna de miere

Nunta celebrare - un eveniment foarte costisitor, scump. Haine pentru tineri, banchet de plată, accesorii și alte lucruri mici, care aparent sunt ieftine, dar poate provoca o lovitură puternică în luna de miere bugetul familiei. Astfel de cazuri sunt forțați să salveze pe călătorie de nuntă, în căutarea unui preț mai ieftin. Dar, indiferent de cât de mult bani pe care sunt dispuși să aloce pentru călătorie, să amâne sau să anuleze luna de miere nu este în valoare de ea.

  • Pentru a salva un pic, ca o opțiune, puteți merge în luna de miere pe „ultimul minut“. Este acum practicat în toate agențiile de turism. Costul acestor excursii tind să fie mai mici, dar va trebui să sacrifice anumite condiții de confort (de exemplu, să se adune într-o astfel de călătorie aveți nevoie de cât mai repede posibil, deoarece nevoia de a merge acolo unde există vouchere). Alege un hotel de cel puțin 4 zvezdy.-
  • Organizarea luna de miere în cazul în care șederea buget, economic. De exemplu, pentru a alege Filipine și Tunisia în loc de Cipru sau Grecia. Această călătorie va fi mai economic, dar veți obține o mulțime de plăcere de la petrecere a timpului și o mulțime de experiențe de neuitat.
  • Dacă bugetul familiei grav „rănit“, după petrecerea de nunta, ar fi frumos pentru a vizita unul dintre orașele imense România. Uneori, călătoresc într-un alt oraș din propria țară este în măsură să dea impresii și emoții pozitive. Contactați agenția de turism locale, în cazul în care veți selecta cel mai bun tur. Vei realiza că nu numai stațiune străine poate fi distractiv pentru luna de miere.

Luna de miere în cazul în care pentru a merge - cele mai populare destinații

Luna de miere în cazul în care pentru a merge - cele mai populare destinații

țări fără vize

Un factor important pentru luna de miere în străinătate este considerată hârtiile care are nevoie de timp, și, uneori, - nervii. Puteți încărca pregătirea documentelor către agenția de turism, dar este necesar să fie atent și să acorde o atenție la selectarea agențiilor de a nu da peste înșelătorie.

Pentru a atenua preocupările cu documentele, ar trebui să alegeți o excursie într-un loc în cazul în care nu aveți nevoie de viză. Deci, va fi mai rapid, mai ușor. Aceste stări de exemplu, includ: Brazilia, Vietnam, Turcia, Filipine, Georgia, Tailanda. Sau alegeți o țară în care o viză este plasat la frontieră (Egipt, Cipru, Sri Lanka).Pentru mai multe informații despre vize, a se vedea fotografia de mai jos.

Luna de miere în cazul în care pentru a merge - cele mai populare destinații

sezonier

Atunci când alegeți o dată pentru nunta, tinerii rareori se gândească în cazul în care ei vor merge în luna de miere, și o lună de miere petrecută în confort, toate vis. Deoarece există adesea o serie de probleme, în cazul în care să meargă, ce țară să acorde prioritate să rămână a fost cât mai confortabil.

În cazul în care evenimentul solemn nu a căzut de vară - cu o alegere de locuri pentru a călători nu vor avea probleme. Aici, toate „ușile“ întrebare deschisă rămâne pentru tineri preferințele. Alternativ, tinerii pot alege un tur al Europei sau de vacanta de pe coasta Europei. Călătoria va Plăcută prin Thailanda, Malaezia, Statele Unite, sau vizitați plajele Atlanticului.

În cazul în care pentru a merge în timpul iernii? Sărbătorile de iarnă pentru a organiza mai bine Maldive, Seychelles. Elveția, Andorra, este perfect pentru fanii de stațiuni de schi.

Luna de miere în cazul în care pentru a merge - cele mai populare destinații

Iubitorii Obiective va fi luna de miere interesante în jurul valorii de Europa. Există ceva pentru a vedea: castele, palate, diverse muzee și natura pline de culoare - toate acestea vă va da adevăratele momente de plăcere și bucurie.

Alegerea în cazul în care cel mai bine pentru a merge, rândul său, în călătoria lor luna de miere prin Europa, țări:

  • Franța. Paris - orasul indragostitilor. Aici și aerul este saturat cu dragoste, plimbări romantice pe străzi și contemplarea monumente istorice de o frumusețe de nedescris, pur și simplu nu va lăsa pe nimeni indiferent, va oferi o oportunitate de a plonja în iubire.

Luna de miere în cazul în care pentru a merge - cele mai populare destinații

  • Italia - un clasic care nu iese din moda. străzi mici, plimbari cu gondola de-a lungul fabulos Veneția Roma istorică cu farmecele sale - ceea ce ar putea fi mai romantic și basm?
  • Elveția - o stațiune excelent, în cazul în care iubitorii de bine merge la schi aventura. Dar, în plus față de schi va fi placut surprins parcuri superbe, fântâni și cafenele confortabile, în cazul în care atmosfera romantica Soars.
  • Grecia - țară pentru cei care doresc să se relaxeze pe nisip alb, sub razele puternice ale soarelui, plonjați în marea caldă sau de a lua o plimbare pe barca. Pitorescul natura nimeni nu va lăsa o impresie de durată.

Luna de miere în cazul în care pentru a merge - cele mai populare destinații

În Europa, multe țări și orașe, care sunt pline de romantism. Ei vor face luna de miere este unic și de neuitat. Angaja un ghid care va efectua turul, nu vei primi doar o aventură, dar, de asemenea, să învețe o mulțime.

În agenția de turism vi se va da traseul pe care le va urma. Această călătorie necesită de obicei de zbor, și are loc într-un autobuz confortabil, dar încă obositoare.

țările din Asia sunt, de asemenea, bogate în locuri de vacanță de lux:

Luna de miere în cazul în care pentru a merge - cele mai populare destinații

Luna de miere în cazul în care pentru a merge - cele mai populare destinații

Cele mai populare destinații - TOP 10

Țări populare sunt în cerere pentru o luna de miere, sunt: