Loreal crema Turnarea luciu paleta, foto, comentarii

Loreal crema Turnarea luciu paleta, foto, comentarii

Par - principalul indicator al femeii are grijă de ea și vizionarea sănătatea lor. Vopsirea efect negativ frecvente asupra stării lor, iar dacă vom abandona petele lunare nu poate fi din mai multe motive, dintre care cel mai important este gri, atunci trebuie să caute o vopsea care le afectează mai puțin decât altele, dar datoria de a păstra culoarea rezultată.În conformitate cu această descriere a miracol înseamnă culoare toamna de la L'Oreal numit «CASTING Creme Gloss». Folosindu-l poate da dreptul de șuvițele umbra modul cel mai sigur.

De ce să alegeți exact

Agentul se referă la culori, liber de amoniac, astfel încât să nu dăuneze pielii și șuvițele. Acesta poate fi utilizat de către mamele gravide și care alăptează, dar, în ciuda acțiunii sale blânde, este destul de masca parul gri. Paleta sa contine nuante naturale bucle, după care vopsire are loc în infiltrării tonul curent descris de culoare pe ambalaj.

În fotografie - vopsea turnare Creme luciu:

Loreal crema Turnarea luciu paleta, foto, comentarii

Firește, că rezultatul final va afecta culoarea originală a curl, frecvența de colorare și structura lor, astfel încât pentru o schimbare fundamentală de culoare este cel mai bine să caute sfaturi de la un profesionist, și selectați un ton adecvat, împreună cu el.

Paint pete încuietori numai din exterior, fără a intra în structura lor și influențează, rezistență astfel încât culoarea este calculată la patru săptămâni, dar în acest timp rădăcinile cresc înapoi, și va trebui în continuare să fie vopsite, astfel încât utilizarea sa este justificată.

Componenta sa principală - lăptișor de matcă, care este un efect excelent asupra stării de bucle, le hrănește cu materialele potrivite, protejează de intervenția agresivă a altor substanțe. Acțiunea acestui produs este imediat vizibil. După prima aplicare a vopselei, parul devine moale, plăcut la atingere, ușor de pieptănat și stilul părul în. Ei dobândesc flexibilitatea și elasticitatea, îngroșa fără ponderare.

Principalele avantaje ale luciul de vopsea de turnare sunt:

  • obținerea de culori naturale, fără efectul de fire artificiale, deoarece tonul potrivit, puteți alege dintr-o gamă largă de culori înseamnă;
  • pigmenți vopsit perfect de păr, și, dacă te-a lovit accidental pielea șterse cu ușurință;
  • ea pictează un fir de păr gri, atunci când sunt aplicate bine vopsele peste fiecare fir, și-a pierdut pigmentarea din rădăcini;
  • în procesul de colorare un agent de colorare nu cauzează disconfort, arsură și mâncărime în timpul aplicării sale excluse;
  • textură cremoasă face posibil să-l picteze o distribuție chiar și pe păr, astfel nu se răspândește;
  • după utilizarea acestuia pe benzile apar strălucire sănătoasă;
  • mijloace trebuie folosite pentru a subțire și piardă forța de păr, le protejează prin înfășurarea într-un film invizibil.

Loreal crema Turnarea luciu paleta, foto, comentarii
Dar ceea ce este paleta de culori vopsea pentru păr Garnier și cât de mult este larg menționată în prezentul articol.

Care este culoarea parului italian profesional, fara amoniac, este cel mai bun, având în vedere în acest articol aici.

Care este cel mai bun vopseaua de par profesional există acum și ce numele său este listat în acest articol.

Pentru a prelungi stabilitatea producătorului colorant recomandă ca după procedeul utilizat pentru tunderea spălarea părului și fixarea mijloacelor de producție. Ei vor fi în măsură să stabilească rezultatul, și de a crește intensitatea de colorare.

Paleta de culori

Acum, la vânzare, există 32 de nuanțe în această serie, dar compania L'Oreal este ea în creștere în mod constant. Acesta conținea inițial 28 de tone. Toate acestea sunt proiectate pentru colorarea eficientă a încuietori diferite.

Loreal crema Turnarea luciu paleta, foto, comentarii


Blondele vor aprecia ansamblul unic de culori prezentate în următoarele variante:

1021 - perlată lumina ton de lumină de culoare brun deschis. Ea aparține unei serii de sclipire rece, geroasă dă bucle.

1013 - ultra maro deschis, cu tentă de culoare bej. Putem spune că este o nuanta naturala caldă de blond.

1010 - lumina blonda cenușă. Are un val de culoare gri-crem.

910 - frasin blond foarte deschis. Acesta oferă o revărsare de culoare gri discret.

834 - Amber Brown. Oferă o atmosfera calda, fire de culori însorite.

810 - Mama Pearl Brown. Aceasta conferă o tentă cremoasă.

801 - cenușă blond deschis. ton clasic pentru toroane ușoare.

Colectia „Chocolate Ice“ va fi o comoară de culoare maro cu părul femeilor, ea le poate picta în toate culorile: rosu, maro, caramel și altele:

Loreal crema Turnarea luciu paleta, foto, comentarii

400 - castan natural.

500 - maro deschis. Commonwealth de maro și gri-negru, concretizată în nuanțe moi.

550 - mahon. Combinația de culoare roșu închis și maro.

553 - praline de migdale. Amintind de culoare scoarță de copac.

565 - grenade. umbrã de fructe coapte.

600 - Maro închis. Amestec Interesant de gri-maro.

613 - îngheț glasate. Ea dă întuneric maree bucle de cenușă.

623 - latte. Combinația neobișnuită de culori naturale si luciu de irealitate.

645 - Amber. Oferă o culoare roșu-cupru.

713 - bej geroase. Se răcește amestecul de gri și bej-maro.

724 - caramel. poarta pe deplin culoarea neobișnuită a părului.

734 - miere de chihlimbar. Acesta include jocul de ghimbir și roșu.

743 - miere picant. ton natural cald.

Colectia „Silk“ contine nuante inchise pentru brunete:

Loreal crema Turnarea luciu paleta, foto, comentarii

100 - vanilie. culoare negru cu un luciu profund.

200 - Arbore. natural negru.

210 - albastru-negru. De asemenea, numit corb.

262 - coacaze. Luate nuanța de culoare roșu închis.

323 - ciocolata neagra. culoare maro închis.

353 - ghimbir. ton luminos, cu tentă cenusiu.

360 - cireșe negre. Ea dă la întuneric nuanța bucle visiniu.

403 - ciocolata neagra. culoare frumoasa de ciocolată cu lapte.

412 - cacao cu gheață. nuanta de maro intrigantă.

415 - castan geroasă. ton saturat transformă strălucirea rece.

Colectia „glazură de ciocolată“ conține nuanțe mai deschise de femei cu părul maro și fete maro închis:

Loreal crema Turnarea luciu paleta, foto, comentarii

503- glazură de ciocolată. Soft culoare cacao preaplin.

513 - cappuccino geroasă. Bogat ton maro închis.

515 - ciocolata geroasă. nuanta rece de culori calde.

535 - ciocolata. Un ton încântător, cu pete de lapte.

554 - ciocolata picant. memento plăcută de condimente orientale.

Acesta poate fi achiziționat de la magazinele de cosmetice și pe numeroase site-uri web.

Prețul de pornire pe internet pornește de la 320 de ruble, pentru anumite resurse poate fi supraestimată cu 100 de ruble și mai mult, dar puteți găsi mai ieftin, dacă încercați.

În magazine costă - 400 de ruble și de mai sus.

Vopsea L'Oreal «Casting» ales pentru proprietățile sale de îngrijire, extrem de nuante placute, textura moale și ușor de aplicare. Acest agent de colorare este capabil, atunci când pictura sa aiba grija de bucle, să le elimine uscat si fragil.

Multe dintre fete încercat colorate cu ea o dată, nu mai poate merge la alte mijloace.

Dar se pare ca vopsea de par, ciocolata geroasă. Puteți fi văzut făcând clic pe link-ul de la acest articol.

Pentru cei care doresc să știe ce există cel mai profesionist vopsea de păr blând, ar trebui să citiți articolul, făcând clic pe link-ul.

  • Marina, 32 de ani: «Casting Creme Gloss cumparat pe sfatul frizerul său, ea a spus că acest lucru este vopseaua mai blând, și pot să-l pictez singur. Culoarea m-am ales, ar plăcea să scape de reddishnesses enervant și revopsite în naturale femeie cu păr castaniu. Dar pentru prima dată, cu tonul nu am ghicit și după două săptămâni, mi obține o culoare frumoasă a devenit roșie din nou preaplin. A doua oară am cumpărat o nuanță mai închisă, și a fost mulțumit, culoarea este bine aleasa, aceasta am fost complet multumit, le-a pictat timp de șase luni, nu se va schimba. Din efectele acestei colorare a părului sunt încuietori incantat dupa ce acesta devine viu și strălucitor, am luat chiar si problema cu pierderea lor, cred, este o parte din vopsea au ingrediente care împiedică acest lucru ".
  • Galina, în vârstă de 34 de ani: „Am pictat în diferite nuanțe de maro, dar când am văzut vopsea ton Loreal“ Ginger negru „nu a putut rezista și a cumpărat-o. Numai când a ajuns acasă, am început să vă faceți griji că nu va fi capabil să vopsesc încuietori. Tuned să ia tot ceea ce va fi, am pictat si cand parul este complet uscat, am dat seama că agentul de colorare este adus complet tonul anterior. Procesul de depunere a fost miros teribil de amoniac a fost simțit aromă plăcută de fructe de pădure. După îndepărtarea prin spălare a resturilor de vopsea nu trebuie să cutreiera pielea de pe fata, toate picăturile spălate de la sine. Sunt foarte fericit de turnare, va continua să-l folosească numai. "
  • Kristina, 27 de ani: „Eu sunt cu numeroase zugrăvirea secate de păr. Și a rămas cu praguri obscure de flori, a început să folosească vopseaua să se înmoaie tranzițiile ascuțite după vopsire și colorare, dar nici unul dintre selectată nu am putut cumva lumina tonul meu ciudat. Și am decis să ia o spălare. Dupa ce parul meu l, și mai ales sfaturile lor au început să semene cu paie fragile. M-am întors la trichologist, el a interzis să-mi folosească vopsea rezistentă. A trebuit să cumpăr un vehicul fără amoniac de la L'Oreal Professional Series cu ceilalți am nici măcar nu au luat în considerare. Și-a ales 412-lea umbra „de gheață de cacao“, mi-a plăcut culoarea neobișnuită. crash-le pentru a treia oară, cu părul în cele din urmă ușor de făcut. Ele sunt după vopsea uite pauză mai bine și mai mult. Voi cumpăra numai până când vii cu ceva mai bun ".