Lolita „a pus de fotografie SBU a arătat ce Titanilor crezut de lucru acolo“, persoana, cultura,

Lolita „a pus de fotografie SBU a arătat ce Titanilor crezut de lucru acolo“, persoana, cultura,
„Să-l fericire.“ Ca SBU „proteja“ Ucraina pieptul Lolita

Vladimir Polupanov, „FIA“: Cum ai reacționat când a văzut o imagine a unei topless pe pagina de SBU?Lolita Milyavskaya. În primul rând, situația părea să-mi tragic. Cu cât părea tragică nu din cauza faptului că la ora 4 dimineața am fost scos din tren, dar din cauza reacției mamei. Când am fost la 8 sunt de echitatie înapoi în România, am sunat mama la Kiev, care a întrebat fericit: „Ai venit?!“. I-am spus: „Mamă, am fost trimis acasă. “. Și-a spus cu blândețe totul. Și când în vârstă de 73 de ani, mama mea plâns cu amar, ca un copil mic, iar după-amiaza a chemat o ambulanță, a doua zi pentru mine a fost trist. Am vrut să văd fiica lui, care nu se simte bine. Dar, slavă Domnului, fără probleme - angină pectorală. Mici, deși și înțelege situația, dar încă se confruntă cu copilul. Prin urmare, ieri, când am fost scos din tren, a doua zi pentru mine a fost negru.

Și când am văzut această imagine, zi a fost distractiv. M-am simțit toată „puterea“ a organizării SBU. M-am simțit deja modul în care Gerashchenko și Avakov felicitat forțele de securitate care au luat de pe tren. „Serviciul de Securitate și a polițiștilor de frontieră îndeplinit datoria.“ Este foarte gravă. Ei au început să facă pe oameni să râdă reacția lui. Ca răspuns, am scris câteva posturi amuzant pe Facebook, în special, despre Anton Gerashchenko, spunând că a fost un agent al Kremlinului și FSB, fiul nelegitim al fostului șef al Băncii Centrale a România Viktor Gerashchenko. De aceea, solicit Serviciului de Securitate să atragă atenția asupra sa și trimite-l în România. După aceea am așteptat de minți luminate, cum ar fi siloviki. Și acolo a fost ca. Dar faptul este că eu nu stau în rețelele sociale. Soțul meu se uită la știri. Înainte de a merge la sala de sport, el încă ma trezit (si am avut o zi fara somn), și a spus: „Știi, există o imagine de tine pe pagina de SBU. Dar există o problemă - nu piept ". Și cel mai bun expert în domeniu decât soțul meu, este dificil de găsit. M-am uitat. Și mi-am amintit că a fost filmat la festivalul „5 stele“ in Yalta deceniu în urmă. Dar faptul că cureaua la piept nu se încadrează. Sunt atât de mulți martori la asta. Și pieptul meu este o formă foarte diferită. De aceea, felicit Serviciul de Securitate cu o bună muncă titanică mentală. Siloviki „a câștigat“ mine. Sunt un adversar demn. Și foarte bucuros că oamenii pot vedea ceea ce este cu adevărat această organizație de putere, care titanii crezut lucru astăzi în SBU. Apropo, eu pot oferi angajaților SBU mai multe fotografii din care puteți face ceva similar. Să. De ce nu?Lolita „a pus de fotografie SBU a arătat ce Titanilor crezut de lucru acolo“, persoana, cultura,
Lolita: Visez că în Ucraina a venit la putere cel puțin un sane

- De ce nu ai zaberosh de la Kiev, mama si fiica?

- Nici unul nu pot lua înapoi. Prea mulți oameni nu fac. Pentru simplul motiv că rudele noastre a trăit toată viața și să trăiască pe teren propriu. De ce este necesar să se ia de oameni din țara lor. Slavă Domnului că nu există Siria, nu Irak - fără atacuri cu bombă. Mama mea în vârstă de 73 de ani, și ea a fost în ziua nașterii lor la bătrânețe de viață la Kiev, unde a avut un cerc de prieteni, propriul apartament, propria farfurie. Mama mai mult de 5 zile de la Moscova nu poate sta. Pentru ea, acest oraș ciudat. Aici ea nici măcar nu știe. Nu comunica cu nimeni. Nu vreau să se mute aici când mama sa îmbolnăvit și a trecut. Cand copaci maturi sunt transplantate, procentul de supraviețuire este foarte scăzută. Vreau ca mama să fie fericit în acest sens. În plus, școala, care merge la fiica mea, chiar vizavi de casa. Copilul meu este o primă clasă (acum anunță a 10) merge la școală ucraineană. Traduceți acum în Moscova, nu este posibil, deoarece ea a fost un an. Mă întristează că, din cauza interdicției de 3 ani pentru a intra în Ucraina anul viitor nu voi fi capabil să vină la o petrecere de absolvire pentru fiica sa. Eu spun sincer că aș da în judecată. Datorită tuturor celor care au ridicat în picioare. Deja, ONU a făcut apel. Și un avocat am vorbit că va reprezenta interesele mele. Situația cretine. Nu mi sa permis în țară, acasă la mama și copilul, în care m-am născut și a crescut. Și că eu iubesc mai mult decât dragostea ei Avakov și Gerashchenko. Dacă sunteți principială, cel puțin să învețe limba ucraineană ca Rusă știe fiica mea. Sunt parte a culturii ucrainene. Imaginea mea pentru o lungă perioadă de timp atârnat în panteonul (în centrul de la Kiev are un muzeu special, care este convertit de la Muzeul Lenin), în cazul în care atârna multe fotografii de ucraineni celebri, care au adus faima Ucraina, dar care trăiesc în diferite țări, inclusiv România, cu titlul, „Ei mândru de Ucraina. " Am realizat în cele din urmă importanța sa, atunci când SSU a venit la mine într-o luptă inegală. Mi-e teamă că el este într-adevăr inegală. Sunt un om ironic. Prin urmare, este mai bine să nu pentru a obține limba mea.

Lolita „a pus de fotografie SBU a arătat ce Titanilor crezut de lucru acolo“, persoana, cultura,

Eu locuiesc în străinătate și în urmă cu doi ani nu am fost permis să părăsească ambasada română de la domiciliu în România, pentru că pașaportul a expirat. Un nou nu este eliberat, deoarece a fost necesar pentru a confirma cetățenia. După trei luni de întârzieri, nu este mutat, a trebuit să scrie o plângere ministrului Lavrov. Numai după noul pașaport eliberat. Am ratat nepoata nunta favorit. Aici există astfel de înflorituri.

Lolita „a pus de fotografie SBU a arătat ce Titanilor crezut de lucru acolo“, persoana, cultura,

Asta e PR atât de PR pentru dive de îmbătrânire, și nu de a uita.

Ele sunt încă lucrează în băieți excitat SBU.

probleme de actualitate

popular

Inutil femeilor din Romania pentru a servi în armată, la apelul?

Cel mai interesant lucru în regiunile

Nou pe AIF.ru