Localizare Plnet unei persoane prin numărul de telefon, pentru a localiza o persoană on-line

traseu GPS circulație

aplicaţii mobile

Astfel de companii mari ca Megafon, MTS, Beeline ofera o acoperire aproape completă a semnalului celular. Utilizarea numărului de servicii de telefonie mobilă determină cel mai apropiat turn operatorul și primește date privind circulația proprietarului.


PLNET are un număr de privilegii:

  • Confidențialitate - Toate informațiile despre client, starea contului său și tranzacții finalizate este strict confidențial. Sistemul de acces individual de Client construit la standarde moderne și de a elimina scurgerea de informații confidențiale, îi pasă de echipa noastră.
  • Siguranță - Sistem de protecție multi-informații și tehnologii avansate în domeniul circulației electronice a datelor garantează securitatea datelor clienților.
  • Suport - Relații cu clienții funcționează serviciul nostru de 24/7. Puteți cere întrebarea dvs. în orice moment convenabil pentru tine.

Accesați secțiunea Întrebări frecvente. Dacă doriți să dea feedback-ul sau de a face orice - orice sugestie, puteți face acest lucru în comentarii. Pentru a beneficia de servicii, accesați contul sau înregistrați.Comentarii recente Adauga un comentariu

Din păcate, sistemul de protecție anti-spam nu va permite să emită mai multe comenzi, algoritmul asigură o funcționare stabilă a serviciului, deoarece serverul poate rezista doar o anumită sarcină, pentru același motiv în acest moment, nu putem menține traseul în modul automat. Odată ce această problemă este rezolvată, vom lăsa să știi despre asta.

Utilizați serviciile pentru scopuri corporative, totul funcționează bine, dar există o serie de dezavantaje. 1). Eu folosesc mai mult de 40 de angajați mobili, singur am face în fiecare lună 40 de abonament (!), Face pentru a fi în măsură să formeze o comandă în bloc, voi fi foarte recunoscător. 2). Localizarea geografică am defini și de a construi rute de transport este nevoie de mine mai mult de o oră de timp. Adăugați un sistem automat pentru construirea rute.

Dezvoltarea proiectului.

Această definire a dispozitivelor geopozitsii caracteristice care rulează pe iOS datorită faptului că modulul hardware-ul GSM pe iPhone, iPad și alte ustroytvo produsele Apple nu sunt conectate întotdeauna la cea mai puternică sursă de semnal. Prin urmare, proprietarii de dispozitive Apple pot periodic pentru a vedea modul în care dispozitivele lor sunt căutate online.