Link-uri ascunse pe site-ul

Să începem cu elementele de bază și de a discuta modul de a ascunde link-ul de pe site-ul.

Cum de a ascunde link-ul de pe site-ul web

Moduri în care puteți face link-urile ascunse de pe site-ul, există multe. Dar ne vom uita la cel mai de bază.Mod de a ascunde link-uri:

Cum de a face acest lucru? Doar utiliza următoarea structură:

Acest lucru va oferi o oportunitate de a ascunde link-ul, astfel încât acesta este evidențiat într-un caracter de subliniere.

3. Ascundeți link-ul pentru fundalul site-ului. Această metodă este destul de riscant, deoarece poate fi numărate de către motoarele de căutare, precum spamny și din cauza numărului mare de astfel de legături, sancțiuni pot fi aplicate (sau al altcuiva) site-ul dumneavoastră.

Dar dacă sunteți interesat în această metodă, poate fi pus în aplicare în modul următor:

În loc de alb, puteți utiliza culoarea care este fundalul pe site-ul dumneavoastră.

4. Un mod "legal" - pentru a face o imagine de referință. Acesta nu este un mod de a închide link-ul de pe site-ul, precum și posibilitatea de a diversifica tipurile de link-uri către (a) site-ul dvs. (lui) (e).

Acest lucru se face după cum urmează:

Astfel, pagina va afișa o imagine dat, care va fi o legătură activă către un alt site.

Deci, cum să facă un link ascuns la un site web, ne-am dat seama, acum trebuie să înțeleagă cum să-l găsiți pe site-ul dvs. sau al altcuiva.

Cum de a găsi link-uri ascunse pe site

Căutați link-uri ascunse pe site-ul nu este, de asemenea, limitată la o singură metodă. Acest lucru ne va ajuta pe desktop și soluții bazate pe browser.

modalități de a găsi link-uri către site-uri ascunse:

1. Bar RDS. Acest plug-in care ar trebui să aibă fiecare auto-respectând SEO-Schnick, va ajuta să stabiliți link-urile de ieșire de pe acest site.

După cum știți, minus al acestei metode este că trebuie să verifice fiecare pagină în acest fel.

3. Linkpad.ru. O altă opțiune de căutare link-uri ascunse pe site-ul este un Linkpad serviciu online. Pe aceasta vei putea, printre altele, pentru a vedea linkurile de ieșire de la un site în secțiunea „Link-uri către site-ul.“ Și puteți încărca chiar și cele 1000 de linii într-un fișier CSV.

Link-uri ascunse pe site-ul


Ei bine, asta-i tot. Suntem cu tine pentru a înțelege ce fel de link-uri ascunse pe site-ul și cum să le găsească. Acum aveți toate informațiile, în scopul de a rezolva rapid problemele prin găsirea link-uri ascunse și a le elimina (sau invers - prostanovka).

Mai mult de 3 ani angajate în promovarea site-urilor în rezultatele căutării. Am lucrat cu atât piața vorbitoare de limbă rusă precum și cu limba engleză.
Îmi place să dezbat, așa că lăsați comentarii.

Acest material - traducerea unui site LunaMetrics articol. Acesta va fi util pentru cei care sunt deja bine versat în utilizarea Google Analytics pe site-ul dvs. și Citeste mai mult »

Pentru site-ul pentru tine de a deschide cartea, și nu un loc misterios unde vizitatorii se pierd, va trebui să instalați cel puțin un sistem de analiză web, care va spune Citește mai departe »

Nu numai că trebuie să aleagă subiectele Brosurile, dar, de asemenea, le execută în mod competent, surprinde în mod constant abonați materiale utile, pentru a extinde baza de contacte vizate și nu chiuveta negrilor Citeste mai mult »

În ciuda faptului că istoria SEO-optimizare a fost mai mult de un an, o mulțime de proprietarii de site încă nu au învățat că, înainte de a începe să lucreze la Citește mai mult »

Proprietarii de magazine online - sunt oameni de afaceri, care nu doresc întotdeauna să înțeleagă înțelepciunile activității angajaților lor salariați. Ele sunt mai preocupați de probleme globale: livrare, contabilitate, rentabilitatea întreprinderii. Pentru că Citește mai mult »

Ce este un server proxy? Acest nod, care acționează între calculatorul utilizatorului autorizat și alte resurse situate pe orice partea de server. Aplicații diferite. Cel mai adesea, pentru Citește mai departe »

Toată lumea crede că linkbildery (din limba engleză -. „Legături Builder“) - acestea sunt oameni care privesc numai în cazul în care pentru a pune un link către site-ul promovat. De fapt, Citeste mai mult »

Deseori, clienții servicii SEO nu înțeleg toate etapele care trebuie îndeplinite pentru promovarea site-ului de succes. Acesta este - motivul pentru neîncrederea contractorilor, precum și refuzul de a risca lor Citește mai mult »

Timp de aproape un an, voi fi plecat de la birou și a început să lucreze ca liber profesionist, face diverse proiecte ale clientilor. Ca să nu mai spun că a fost un an usor, Citeste mai mult »

Aboneaza-te la articole noi!

Sau ce omul este acela care nu vrea să știe ce trăiește vecinul său? Cu greu. Deci, în lumea afacerilor pe internet: toată lumea vrea să știe numărul de vizitatori Citește mai mult »

Orice persoană care abia începe să fie angajate în câștiguri de pe site-urile trebuie să se ocupe de problema bugetului pentru promovare. Desigur, primul lucru pe care vreau să pună în aplicare - este de a găsi modalități de a elibera Citeste mai mult »

Hosting furnizorii - companii care oferă utilizatorilor cu resursele necesare pentru a posta informații pe server. Piața modernă este reprezentat printr-o varietate de furnizori care oferă servicii. Site-uri Proprietar să înțeleagă că pentru a atinge succesul lor Citește mai mult »

Site-uri pentru a crea link-uri scurte - un serviciu care vă permite să modificați vizualizarea implicită a link-urile site-ului (a ta sau a altcuiva), reducând-o pentru comoditatea de stocare și Citeste mai mult »

Top articole