Limba pisici și câini pisici frazeologic - toate distractiv!

Continuăm secțiunea „Total pisică“ și punctul „Sfaturi“ articol „pisici Limba și pisici: felină fraza de carte“. În cazul în care să se uite la modul în care pisicile pot comunica între ele - și cu oamenii.pisici și pisici Limba: feline carte fraza este de fapt destul de logic și simplu. Deci, mulți oameni înțeleg intuitiv. Cu toate acestea, pentru cei care nu înțeleg - sau pentru cei care doresc să înțeleagă lushche - oferă o pisică mică și umană phrasebook. Să începem cu părțile individuale ale pisicii si termina poziții comune. Și - ca limbă de pisici și câini este foarte diversă și bogată, atunci vom lua în considerare orice cuvinte comune sau cele mai interesante dintr-un anumit plan.

Cat phrasebook în ceea ce privește urechi.

Deci, în cazul în care urechile pisica (si o pisica, desigur - dar în viitor, de dragul de simplitate, vom doar ispolzovta pisica sau pisica) sunt în picioare în poziție verticală - curiozitate ( „Ce este?“)

Limba pisici și câini pisici frazeologic - toate distractiv!

Prin tip - atât urechile deschise. Prin urmare, expresia populară denotă attentiveness. De ce? Pentru că urechile îndreptate spre sursa de atenție, mai bine auzi sunetele.

Urechile plate, a pus deoparte - flirtezi, distractiv, leneș.

Limba pisici și câini pisici frazeologic - toate distractiv!

De ce acest fel și nu un arc - Nu știu. Poate că acest lucru este un fel de poziție de mijloc a urechilor, în care cea mai mare parte a mușchilor sunt relaxat, odihnă. În timp ce urechile se prinde sunetele din toate colțurile lumii.

Urechile purtate din spate, cu ochii dilatat - un avertisment ( „Nu-l atinge, va fi mai rău“) sau un funk lumină ( „Nu da vina e timpul?“), Vigilența și anticiparea unor evenimente neplăcute.

Limba pisici și câini pisici frazeologic - toate distractiv!

De ce înapoi ușor, în cazul în care o atenție la sursa viitorului? Deoarece sursa de atenție inspiră teamă sau furie. Și pisicile, atunci când pentru a ataca sau apăra, este presat urechile la cap (a se vedea. Următorul paragraf). Prin urmare, poziția urechilor - pregătitoare pentru a se asigura că acestea complet apăsat.

Urechile presat la cap - pregătirea pentru un atac ( „Ferește!“) Sau de protecție. De multe ori combinate cu un spate curbat și lână creștere. De asemenea, cu șuieratul caracteristic.

Limba pisici și câini pisici frazeologic - toate distractiv!

De ce urechile sunt presate? Deci, ele nu sunt deteriorate într-o luptă - ca partea cea mai ușor deteriorate de pisici.pisici de limbă și pisici, cu ajutorul unui ochi

Ochi redus - calm sau somnolență ( „Tot drumul“), plăcere, relaxare.

Limba pisici și câini pisici frazeologic - toate distractiv!

De ce? Deoarece pisicile nu se așteaptă pericolul de atac - și, prin urmare, să se uite pentru nimic, ochii pot fi acoperite.

Ochii îngustat, făcând cu ochiul cu un singur ochi - prietenoasă și umor bun ( „Viața este bună, și toate bune“).

Limba pisici și câini pisici frazeologic - toate distractiv!

Cu ochii larg deschiși, păr în picioare pe final, urechile sunt presate sau forțat împotriva mișcării din spate - frica ( „Mă tem“)

Limba pisici și câini pisici frazeologic - toate distractiv!

Cu ochii larg deschiși pentru a vedea cât mai mult posibil - și să aibă timp să se apere.

Ochi deschis, se uită drept în fața unui om + merge mai departe - ( „! Încearcă și atinge-ma“) apel

Limba pisici și câini pisici frazeologic - toate distractiv!

Dacă în ochii elevilor sunt dilatate - vigilență. agresivitate ușoară ( „Sunt nebun“) sau atenția și interesul ( „Ce este asta?“)

Limba pisici și câini pisici frazeologic - toate distractiv!

Elevii pe scară largă - atât de multă lumină pătrunde în ochi, mai multe detalii. Agresiune și atenție pot fi distinse prin forma urechilor. De exemplu, o pisică în figura de mai sus - nu furios, și de joc (ca urechile înainte și înapoi și lateral).

Din fericire, felin carte fraza te va ajuta cu ceva.

Limba pisici și câini pisici frazeologic - toate distractiv!

Am avut un incident cu pisica mea. Polupers rasa, culoare argintie, fizicul masiv (sau mare si dinti puternici). La acea vreme el a fost de 9 ani și am venit dintr-o altă călătorie lungă la mama mea, în cazul în care pisica a fost lăsat în absența mea. În acest apartament, sa întâmplat mai mult de o dată și pentru o lungă perioadă de timp a rămas periodic. Dar, de data aceasta a fost fluierat la mine și să nu piardă timp de noapte de unul singur. Într-o după-amiază, când nu era nimeni acasă Marquis din nou șuierat și a stat într-o postură. Am luat o mătură și a încercat să-l alunge, dar este hotărât să atace. Văzând seriozitatea lui am sari pe canapea într-o lungime completă, cu o mătură de pe margine. și el sare. dar nu pe o mătură, și pe mâna mea dreaptă, agățat pe încheietura mâinii cu labele din față și mușcă în baza degetului mare toată puterea fălcilor, și zero din nou pe brațul. în greutate când a fost de 8 kilograme de mușchi (sigiliu intact!). Eu doar decroșată și a scăzut la podea, sa întors pentru a ataca din nou, și am fost salvat doar perna mare, am închis pe el. Apoi a plecat, și aproape am leșinat de durere în mâna lui - a fost sooooo mușcat adânc și vindeca timp de mai multe luni. Acest atac mi seamănă acum o cicatrice pe încheietura mâinii și o jumătate de centimetri, și pisica mea, Marquis nimic altceva place sa ridicat în viitor. ca aceasta ..

etapa Lev Aleksandrovich Landing

Am o poveste similară, dar eu știu motivul. Într-un fel am avut încredere să se uite după ce casa în lipsa proprietarilor. Ei au avut o pisica - cea mai mare parte din stradă, dar uneori trebuie să mănânce. Și alți prieteni din stânga pisica lor - și este în această casă.

Aceasta pisica a decis că eu pretind că pisica lui.

Și m-au atacat - în față, gheare, așa cum ar trebui să fie. Cred că pentru a apuca o mătură și o pisică a fost trecut la o mătură, iar apoi a fost dat afară în stradă.

Din fericire, pisica a fost mic, și sa încheiat fără consecințe. E o lună înainte de sosirea proprietarilor, pisica nu a părăsi camera, iar pisica nu a venit în casă 🙂