Lily cameră sau de îngrijire la domiciliu și de cultivare (sfaturi practice)

prefață

Pentru cultivarea acasă, folosind orientale, hibrizi din Asia, longiflorum crin, de aur, frumos, pitic, regal. În plus, plante de interior si Amaryllis familie Hippeastrum Amaryllidaceae a oamenilor, de asemenea, sunt cunoscute sub numele de Lily acasă, pentru că florile lor sunt foarte asemănătoare cu crinii reale.Din articol, veți învăța cum să corect crin cameră de plante într-o oală, cum să aibă grijă de crini de uz casnic, pentru a realiza o floare abundent frumoasă, și ce să facă după căderea de pe frunze. Cu o îngrijire adecvată, floare de crin cameră capabil suficient de mult timp pentru a decora interiorul apartamentului dvs., balcon sau grădină de iarnă.

crini sădite: de plantare și îngrijire în conformitate cu normele

Floare de crin acasă cele mai bune auto se va simți în sol fertil lumina amestecat cu nisip de râu. Pe fundul vasului pune drenaj, apoi se toarnă un strat de pochvosmesi speciale sau pământ îmbogățit cu substanțe nutritive, în mijlocul unui bec pus îngrijit cvadratura rădăcinile în mână. Se toarnă ceapa pochvosmesi doar jumătate din pământ, în același timp, ar trebui să fie de până la mijlocul vasului. Umpleți solul până la vârful va fi după tulpina escaladeze marginea vasului.

Lily cameră sau de îngrijire la domiciliu și de cultivare (sfaturi practice)
Floare de crin acasă cele mai bune auto se va simți în teren fertil lumina

Înainte de apariția lăstarilor crin într-o oală ar trebui să fie într-un loc întunecos și rece, și de îndată ce veți vedea muguri verzi, muta plantele de pe pervazul ferestrei sau balcon. Odată cu debutul crini de vară în creștere în casa continuă într-un loc răcoros, în cazul în care este posibil să se asigure plante cu aer proaspăt.

îngrijire suplimentară pentru crinii de uz casnic nu este cu mult diferit de grija pentru reprezentanții gradina de plante bulboase. Lily se va dezvolta în mod corespunzător și inflori abundent, dacă ai da un sol ușor umed și aer umed. floare transplantată o mare capacitate nu este necesară.

Cum să aibă camera de îngrijire crin:

  • Apa planta cu regularitate de la apariția lăstarilor să se usuce frunzele cad la pământ nu se usuce, dar nu prea umed;
  • din când în când se pulverizează cu nuferi frunze;
  • sol vrac, turbă podsypaya sau o foaie de sol humus;
  • îndepărta buruienile;
  • cu apariția de tulpini de flori la tije de legătură.


Lily cameră sau de îngrijire la domiciliu și de cultivare (sfaturi practice)
În viitor, mugurii va trebui să eliminați numai acele plante care arata slabit

cameră crin La fel de magnific, în cazul în care fotografiile sunt bine reprezentate pe Internet, va fi, cel mai probabil, în al doilea an. În primul sezon de boboci este mai bine pentru a elimina tot ceea ce planta a câștigat putere și întărit. În viitor, mugurii va trebui să eliminați numai acele plante care apar slăbit.

Acum, că știi cum să crească o casă crin, bine și păstrați-le până la sezonul următor este simplu: în toamnă, la plantele sunt tăiate tulpini moarte în cele mai multe bulblets și becurile sunt îndepărtate de pe pământ, iar iarna este plasat într-o pungă cu mușchi umed în frigider sau depozitate până la primăvară într-un strat de umezit nisip în pivniță.

Lily cameră sau de îngrijire la domiciliu și de cultivare (sfaturi practice)
Becurile sunt îndepărtate din sol și iarna au fost plasate într-o pungă cu un mușchi umed refrigera

Cum să aibă grijă de Lily acasă (Amaryllis și Hippeastrum)

flori de crin de casă Adesea confundat, de asteptare Hippeastrum Amaryllis și vice-versa, deși aceste houseplants diferite perioade de înflorire și o perioadă de repaus. Mai bine doar pentru a determina exact ceea ce crește crin acasă - Amaryllis de îngrijire și Hippeastrum are unele diferențe.

În aparență, nu este întotdeauna posibil să se determine în ce genul include Lily acasă, o fotografie poate confunda doar în continuare. Seama tip de instalație în felul următor: dacă dumneavoastră flori de crin acasă de la vară la toamnă și de iarnă rămâne în repaus, apoi Amaryllis. În cazul în care apar florile de la iarna la primavara si vara planta este în repaus - se gippeastrum. Respectiv, pentru a planta și replanta bulbii trebuie să fie în camera în restul florii.

Și Hippeastrum, Amaryllis și se simt bine în locuri calde-aprins, dar foarte prost percepută în lumina directă a soarelui și la supraîncălzire. În timpul verii, este de dorit să se facă plantele la aer curat, oferind protecție împotriva ploii. De două ori pe lună, amaryllis sunt hrănite cu îngrășăminte chimice și îngrășăminte organice și minerale alternative pentru Hippeastrum.

Ca multe alte plante de interior, iubește crin frunze de curățare umede pentru igiena. Necesită udare moderată, așa cum se usuca solul, nu doar umple instalația, deoarece Amaryllidaceae ușor afectate de putregai timpul de umectare. În timpul înfloririi de origine crini de udare crește, iar în restul - este redusă.

În cazul în care îngrijirea camerei crin primit este corectă, mai puțin sensibile la boli și dăunători, planta arata exterior sănătos și puternic. Cu o lipsă de udare și de umectare a solului crin frunzele se inmoaie si palid, cu flori rece începe să se întunece, ci dintr-un exces de soare - pal. Acordați o atenție deosebită la aspectul camerei dvs. Lily în timp pentru a lua măsuri corective, iar apoi flori luminoase frumoase pentru o lungă perioadă de timp va decora apartamentul tău!