Lichioruri Malibu cum și cu ce să bea

Lichioruri Malibu cum și cu ce să bea

Malibu lichior - este cartea de vizită a insulei Barbados, locuitorii care au venit mai întâi cu rom amestec, zahar si extract de nuca de cocos. Astfel sa născut celebra băutură cu alcool la 21 de grade, care în curând a devenit cunoscut în întreaga lume. Acesta este un neobișnuit câștigă lichior din prima înghițitură de gustul lor delicat si aroma bogata. Puteți să-l bea, fără aditivi sau folosite ca parte din diferite cocktail-uri (fotografii și băuturi lungi), dintre care multe pot fi făcute chiar și la domiciliu.Lichioruri Malibu cum și cu ce să bea

Cum de a bea faimosul lichior

Astăzi, există trei moduri principale de a utiliza băutură de nucă de cocos:

Pe cont propriu, fără aditivi

Malibu poate fi folosit ca digestiv în fața cafelei. Pentru aceasta servește deserturi, inghetata sau fructe proaspete (struguri, mere, portocale). În acest caz, alcoolul este turnat în pahare pentru lichior scăzut, pre-răcit la o temperatură nu mai mare de 10 grade. Nucă de cocos rom trebuie sa bei incet, in inghitituri mici, încercând să prindă întreaga gamă de arome.

Ca parte a băuturii se amestecă

Malibu adesea diluat cu băuturi răcoritoare: sucuri, ape minerale, tonice, chiar și Coca-Cola. Acest lucru vă permite să facă mai puțin puternic și adăugați arome noi și neobișnuite.

cocktail-uri

Malibu este adăugat la mai multe cocktail-uri, amestecarea cu suc, tonic si alcool puternic (vodca, whisky, coniac). Aceste rețete sunt destul de posibil pentru a juca la domiciliu.

cocktail-uri clasice pe bază de nucă de cocos rom

„Gen clasic“ - un „lapte Malibu“ cocktail-uri cremoase și „Pina Colada“. Ele sunt ușor de a face la domiciliu, cumperi doar ingredientele necesare.

"Pina Colada"Se adaugă agitator gheață fin măcinat, 75 ml rom alb, Malibu și suc de ananas și o cantitate mică de cremă (50 ml). Se amestecă bine, se toarnă într-un pahar inalt, ornat cu o felie de ananas sau căpșuni.

Lichioruri Malibu cum și cu ce să bea

„Lapte Malibu“

Pămătuf mixer următoarele componente: lichior de cocos (20 ml) de trei rom (10 ml), lapte (100 ml) si inghetata de vanilie (100 g). Se umple un pahar de cocktail cu gheata, se toarna în băutură și decorați-l ananas felie.

Lichioruri Malibu cum și cu ce să bea

cocktail-uri tropicale neobișnuite cu rom

La domiciliu, puteți pregăti rețete nu numai clasic, dar, de asemenea, originale, care va deveni un decor real al oricărei părți.

Aceasta este o băutură dulce și blând că oaspeții vor aprecia. Pentru ao prepara, se amestecă într-un agitator lichior Caraibe (50 ml), Kalu (25 ml), suc de ananas (100 ml) si crema (25 ml). Se serveste pahare flyute cu gheata.

Lichioruri Malibu cum și cu ce să bea

Acesta este un amestec puternic, care este deosebit de pasionat de om. Pentru a face aceasta, să ia o lingură și un pahar de cocktail împușcat și straturi suprapuse de 20 ml din următoarele produse: Malibu, rom lumina, suc de lamaie, vodca si absint. Ai nevoie să bei într-o singură înghițitură.

Lichioruri Malibu cum și cu ce să bea

„Sprite de nucă de cocos“

Aceasta este o rețetă simplă și ușoară, care este perfect pentru petreceri de tineret. Se umple un pahar inalt cu gheata, se adauga lichiorul Caraibe (50 ml) și un sprite (150 ml), se pune o felie si var 2-3 crengute de menta proaspata.

Lichioruri Malibu cum și cu ce să bea

"Coco Cola"

Acesta este un cocktail răcoritor minunat, care poate fi preparată în câteva minute. Se amestecă 150 g de gheață, 50 ml de lichior și 150 ml de Coca-Cola. Se decoreaza cu o felie de lămâie și lime și se servește cu un pai.

Lichioruri Malibu cum și cu ce să bea

Lichiorul Malibu universal. Acesta poate fi utilizat în formă pură, și în combinații interesante cu alt alcool și băuturi răcoritoare. De la casa lui, puteți pregăti un număr mare de cocktail-uri delicioase. Dacă ați ascuns o sticlă de rom de nucă de cocos, pentru a fi sigur - vei fi cu siguranta capabil de a surprinde placut invitatii.