lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete

Rețetă pentru femei

tincturi opțiune fără vodcă mai ales ca femeile, în cazul în care preferă luminozitatea aroma și cu o rezistență specială.

lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete

Vișinată fără vodcă, doamnele trebuie să gust  1. 1 Pentru a pregăti băutura, veți avea nevoie de 2 kg de cireșe coapte, din care trebuie să eliminați mai întâi semințele. Această procedură se va evita impactul potențial negativ al taninuri, care sunt cuprinse în oase.
  2. Apoi luați doi borcan de trei litri și se toarnă pe fundul 150200 zahăr gram. Acum poate fi umplut și cireșe preparate.
  3. 3 Continuați pentru a adăuga straturi cireșe și zahăr. întregi cireșe dvs. trebuie să se încadreze în cele din urmă în borcan, și cu ea mai mult de 800-850 de grame de zahăr.
  4. 4 Cât de des alterna între fructe de pădure și zahărul poate decide pe cont propriu, dar amintiți-vă că subtile, straturile de multe ori în schimbare a accelera procesul de interacțiune dintre ingredientele.
  5. 5 Acum umple borcanul 200-250 mililitri de apă. Nu uita despre fermentarea fizicii - pentru gazul emis și spuma va avea nevoie de un volum suplimentar, astfel încât să completeze banca pentru majoritatea gât nu este necesară. Este suficient să adăugați apă la nivelul umerilor.
  6. 6 Pe banca trebuie să poarte mănuși medicale pentru fixare de încredere poate fi legat în continuare la gât. Inelul de cauciuc sau coarda va fi o metodă adecvată pentru fixarea în acest caz. Pentru gazele de fermentație, una dintre degetele de mănuși trebuie să strapunge. Puteți utiliza, de asemenea, o capcană de apă.
  7. 7 este acum pus într-un loc însorit borcan unde se menține temperatura la 18-29 de grade. Cel mai bun loc de a fi un pervaz, posibil balcon. Mănușa pe banca vă va servi pentru timer-ul, acesta va începe în mod fiabil procesul de fermentare și se termină acestuia. În primul caz este umflat, respectiv, cade la finalul procedurii.
  8. 8 Când căderea mănușa, continuă să se scurgă lichid din borcan. Sarcina principală este de a separa de pulpa de cireșe băutură, astfel încât filtrul în această etapă poate fi un găuri relativ mari. Adecvate capac monofilament convențional. Nu vă faceți griji cu privire la sedimente, care poate intra în recipient. Dar, după numai două săptămâni, pentru care decontează lichidul, acesta va trebui să fie filtrate cu atenție. Lână sau pliat în mai multe straturi de tifon potrivite pentru această etapă de purificare.
  9. 9 Acum brandy poate fi turnată în sticle și plută. În principiu, băutura este gata pentru utilizare în această etapă, dar expunerea la aceasta, nu se poate răni. Dacă da stand de infuzie în sticle pentru încă o lună, gustul de băutură acasă va primi doar mai bine. Rezultatul atunci când sunt depozitate în mod corespunzător într-un loc răcoros și întunecat te va încânta cu până la 3 ani. Cu toate acestea, lichior atât de mult timp bun este puțin probabil să dureze, pentru că oaspeții vor aprecia și va fi întotdeauna întrebat mai mult.

lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
Cherry ciupită
lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
borcan de trei litri
lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
În partea de jos a umple borcanele cu zahar
lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
Apoi straturi alternative de boabe si zahar
lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
După apă este turnat
lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
Rochie pe malul de mănuși medicale
lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
Pune borcanul într-un loc cald, până când mănușa cade
lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
Noi apărăm lichidul și se filtrează prin mai multe straturi de tifon
lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
Se toarnă sticle coniac și sigilate

Pentru o schimbare, va fi posibil de a oferi alte soiuri de băuturi mai puternic. Vișinată la domiciliu pe vodca va fi următoarea etapă în dezvoltarea producției de origine inițială de alcool. Această băutură va mult mai stricte, deși utilizarea poate fi întotdeauna diluat cu un suc adecvat - mere, portocale, cireșe - gust.Cherry vodca coniac cu oase

Acum, că aveți deja experiență în a face alcool de casă, baza de prescriptie medicala va parea destul de simplu. Deci, spune-mi cum să facă un coniac de cireșe pentru vodca.

Se spală cireșe maturate în mod corespunzător, să le străpunge cu un ac sau scobitoare și începe să umple în bancă. Până în prezent, doar un singur strat de fructe de pădure.

Zahăr ar trebui să fie adăugate pe. Se repetă procedura în straturi alternante între cireșe și zahăr (ca în rețeta precedentă). Stai la nivelul umerilor băncilor, nu mai mult.

Următoarele proporții: un litru de zahăr cireșe pentru a pune doar 4-5 linguri de ieșire care va bea moderat dulce. După primele sticle de succes va fi capabil de a experimenta cu această opțiune, pentru că cineva, probabil, iubește și „dulce“ și „semi-uscat“ versiune.

lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
Cireșe cu gropi
lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
zahăr
lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete
vodcă

Acum, adăugați un ingredient important în distinctiv nostru rețetă - alcool de calitate. Acest lucru poate fi nu numai vodca, ci alcool diluat (fortareata 40-45 grade) vodca purificată, coniac chiar. Alcoolul se toarnă până la băncile de top.

După închidere - să acorde o atenție la densitatea blocajului - banca ar trebui să fie păstrat la temperatura camerei, într-un loc întunecos. La intervale de câteva zile pentru a accelera procesul de dizolvare a conținutului de zahăr ar trebui să fie agitat.

După două luni de amestec gata va trebui să tulpina ca înainte aici va ajuta bumbac sau tifon. Odată cireșele sunt eliminate, lichidul rămas să bea, în acest caz, așteptați nu este necesar suplimentar. Mai multe opțiuni robuste, se recomandă să bea refrigerate.

lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete

Două luni mai târziu, se strecoara amestecul și se poate bea

Brandy, rom și experimente suplimentare

Infuzia de vodca de cireșe, așa cum am arătat deja - nu este singura versiune a acestui tinctura de alcool puternic. Pentru a face băutura specială a nobilimii poate continua experimente și utilizate ca bază care conține alcool coniac, brandy, rom.

vișinată

Varianta necesita coniac pentru a prepara 0,75 litri de băuturi alcoolice, 750 grame de cireșe și 120 de grame de zahăr.

Ca și înainte, vom strapunge fructe de padure, a pus într-un borcan, se toarnă brandy, astfel încât lichidul acoperă boabe într-un borcan. Zahăr nu este încă avem loc! Ne aflăm o lună într-un loc întunecos și rece, se filtrează. Acum trebuie să adăugați zahăr (în suma de mai sus) și încă 250 de mililitri de coniac. Se toarnă zahărul ar trebui să fie dizolvat într-un lichid, pentru care va dura ceva timp pentru a preveni. A se păstra în frigider pentru o perioada de timp, atunci când tinctura lumina, va fi posibil să bea.

lichior de cireșe acasă fără votcă și alte rețete

Se toarnă vișinată, astfel că a acoperit fructe de padure. Stăm o lună, filtru. Adăugați zahăr și mai mult de 250 ml de coniac, când tinctura lumina, va fi posibil să bea

cireșe beat

Versiune amestecat cu vodca si coniac foloseste 0,6 litri de coniac și 0,35 litri de vodca, astfel încât cantitatea de alcool mai, dar cireșe și zahăr și apoi nu regreta un kilogram. La ieșirea voinței produsului, desigur, dulce. Ei bine spălate și sortate fructe de padure coapte, în acest caz, necesită un pic mai multă atenție - fiecare nu mai este necesar să se înțepe și incizia la oasele vizibile. cireșe bancare turnat zahar - alcool nu este încă Lom! - și așteptați 3-4 ore până când procesul va avea loc și lichidul eliberat din fructe de padure. Acum puteți adăuga vodca, coniac, pentru a preveni dispariția majorității zahărului în soluție. Această băutură după închiderea cutiilor de conserve sunt stocate timp de 2-3 luni, până când fierte toate în același loc răcoros, întunecat.

Pentru a ajuta la procesul de extracție poate fi agită periodic băncile - va fi suficient pentru a face acest lucru de 2-3 ori pe lună. După o așteptare pentru timpul tsedim dreapta și se toarnă în containere pentru depozitare finală, adică de sticle. Degustarea, și împărtășiți experiențele cu ceilalți și băutură.

elite cherry

Opțiunea cu coniac și rom poate fi numită elită, o astfel de băutură valoroasă pe care nu va dori să împartă cu nimeni, pentru că el este atât de bun cu ceai fierbinte în serile de iarnă. Proporțiile sunt după cum urmează: 1 kg de boabe de 0,5 - zahăr, care este de 2: 1. Alcoolul este necesară în total per litru - 0,75 0,25 coniac și rom.

După spălare convenționale și cireșe sortare elimina os doar jumătate din boabe. Am pus într-un borcan și presărate cu zahăr, de așteptare pentru eliberarea de suc. Acum, urmați zahărul se dizolvă în sucul de sine, răbdare, poate dura mai multe zile. În plus, este posibil să se adauge alcool, coniac și rom (coniac), în cantitățile de mai sus, se toarnă data aceasta dintr-o dată. Cum se amestecă și apoi așteptați o lună întreagă va insufla băutură, filtrare, îmbuteliere. După cum puteți vedea, procesul de preparare a acestor băuturi au multe în comun.

După ce a încercat în practică toate rețetele din articol, le-ați învățat și le-au fixat, poate uzurpa acum titlul de Maestru de rachiu de cireșe și ceai oferite cu 2-3 lingurite de produsul high-end.

Uscarea, condimente și alte scoate în evidență

Dar să nu se relaxeze, du-te la nivelul următor. Când ai jucat destul cu o varietate de elementele de bază alcoolice, încercați să adăugați brandy sau lichior de condimente. Pentru coniac lichior sau alcool este bine scorțișoară potrivite și cuișoare. Băutura vodca, puteți adăuga, de asemenea, nucșoară. Uscarea de fructe de padure la soare timp de 3-4 zile sau într-un cuptor timp de 3-5 ore la 60-80 de grade va da produsul final un gust deosebit, nobil. Așa că am găti cu condimente.

Dacă aveți alcool pur, se diluează până la 50%, sau sunt gata să ia băutura alcoolică de aceeași concentrație. Acest lucru se adaugă, de asemenea, 400 de grame de zahăr, cireșe în cantitate de 2-2,5 litri. Condimente în această rețetă - scorțișoară polpalochki, 4-10 gvozdichek. Amintindu-rețeta noastră non-alcoolice - doar presărate cu boabe într-un borcan de zahăr în straturi, dar gâtul băncilor se închid acum o bucată de țesătură de bumbac, destul de gros, a pus într-un loc cald și așteptați pentru începerea fermentației. În această etapă, eliminăm materialul și se toarnă amestecul de alcool este deschiderea sticlei, doarme condimente într-o anumită sumă. Termenul lichid de perfuzie înainte de filtrare în această rețetă este relativ scurt - două săptămâni după tsedim, filtru, în mod normal, folosind un tifon lână și bumbac. Nu uitați să apăsați cireșe. Adevărat, după îmbuteliere va trebui să aștepte încă o lună, dar rezultatul gustului său unic și aroma este în valoare de ea. Consumați tinctura este cel mai bine după o masă ca didzhestiv. Sugerează-l la femeile lor, bea destul de moale și totuși foarte aromate.

Și numărul nostru final - cele mai bogate mirodenii și loțiuni pentru rețetă 2 kg de cireșe, un litru de vodca si 10 linguri de zahar (cantine). Spice aici vor avea nevoie de 10 boboci de cuișoare, o jumatate de lingurita de scortisoara si nucsoara la fel de mult. În acest moment trebuie să se spele cireșe după podvyalit. Pre-perforată, a pus într-un borcan în straturi, în plus față de zahăr sunt incluse, de asemenea, strat separat de condimente, băncile continuă să umple două treimi. Acum, se adaugă alcool (vodca) pentru a acoperi în întregime greutatea boabe aproape la gât. Bandajele flacon de deschidere cu o cârpă groasă sau înfunda ca de obicei și a stabilit pe partea însorită a unei ferestre. În termen de două luni, ne se amestecă la fiecare 2-3 zile și să aștepte, iar apoi filtrăm și să bea. Bucurați-vă și prietenii tăi de băut!