Li Hua din China - fotografie, pisici, pisoi, despre rasa, toate despre pisici

Blana este scurta, matasoasa, neted, moale, cu un subpar lumină, densă și dublu-stratificat. Masculii mai rigide decât cea a femeilor.

Culoarea este recunoscut numai un singur: rupt tabinet macrou maro (negru macrou tabinet). Feroase cap benzi, pete negre pe abdomen, inelele colorate coada întunecate, vârful negru coada. Pe piept ar trebui să fie de cel puțin un coliere continue în formă de bandă. Din colțul exterior al ochiului și partea de jos a benzii se deplasează departe de obraji, care se extind la gât.Picioare acoperite cu inele negre deasupra mâinii, încheietura pictat maro. model Tabby trebuie să fie clară și strălucitoare, strat bifat, adică, fiecare fir de par încercuind dungi colorate la rădăcina neagră, în mijlocul luminii și maro la sfârșitul anului.

Reprezentanții Li Hua rasa dezvoltat lent și complet mature numai la trei ani. Vand pui posibil, dupa ce ajung la vârsta de doisprezece shestnadtsatinedelnogo, atunci când acestea sunt suficient de puternice pentru a călători și expoziții.

Li Hua din China - fotografie, pisici, pisoi, despre rasa, toate despre pisici


Dezavantajele sunt: ​​excesul de grăsime, un urechi disproporționat de mari, prea mare sau prea îngust frunte, coltul exterior al ochilor nu sunt deasupra colțul interior, model de blana neclare.

Descalificare: malocluzie, culoarea ochilor, altele decât degetele de la picioare galben, verde sau maro, în plus pe labe lor, defecte coadă, păr lung sau ondulat, labe albe, botul alb, nici vârful negru al cozii, nas luminos, fără dungi pe piept, sub forma unui colier.

Li Hua din China - fotografie, pisici, pisoi, despre rasa, toate despre pisici

Caracter pisica rasa chinez Li Hua

Prin natura acestor pisici sunt afectuos, calm si sociabil. devotament diferite și independente la minte stăpânului său. Li Hua activă și iubesc jocul, într-un apartament cu o suprafață mică acestea vor fi înghesuit. Ei sunt curioși și le place să fie informat. Pentru copii să fie tolerate, dar este de preferat pentru o familie fără copii. Dar ei se inteleg bine cu alte animale de companie.

Mulți proprietari raport de mare de informații Li Hua. Aceasta pisica este modest și nu necesită îngrijire specială, lână pieptănare săptămânal va fi de ajuns. Prezența în casa zgârierea bun venit posturi. Chinez Li Hua nu tolerează schimbările de temperatură și rece. În general, aceasta pisica este sanatoasa, dar pe viață date privind speranța nu sunt disponibile din cauza noutății rasei.

Li Hua din China - fotografie, pisici, pisoi, despre rasa, toate despre pisici