lemn de casă cu mâinile lor

Lemnul este un material popular nu numai în industrie, dar, de asemenea, printre entuziaști care iubesc tinkering ceva cu propriile lor mâini. Lemnul se transformă mobilier excelent de casă (coca și moale), precum și alte elemente ale spațiilor interioare, inclusiv diverse rafturi, traversele, etc. Creat din lemn si multe alte produse, chiar de pescuit de casă aborda, iar unele echipamente sportive. Faceți cunoștință cu utilizarea neobișnuit de opțiuni de lemn și să învețe cum să facă din lemn cu mâinile lor de casă, puteți în această secțiune.Am considerat deja mai multe variante de rafturi pe perete. care pot fi făcute cu propriile mâini.
De data aceasta, spune-o idee chiar mai interesantă și originală.
Aceste rafturi din lemn, realizate sub formă de aeronave.

lemn de casă cu mâinile lor


Patul este realizat în întregime din lemn într-o lună. Fundul sol moale, și jucării fixe superioare.
Datorită formei aparte de pat de copil poate fi basculată la adoarmă copilul. În plus, se poate, dacă este necesar, închideți copilul de la lumina directă a soarelui.

lemn de casă cu mâinile lor

Roți pentru ferăstraie circulare nu sunt caracterizate prin compacte lor, astfel încât acestea au adesea probleme cu depozitarea lor, mai ales dacă conduci mult și sunt toate sub o parte din materialele sale.
dulap mici de lemn montate, așa cum se arată în imaginile de mai jos, aceasta ajută la prevenirea problemelor de date.

lemn de casă cu mâinile lor