Lecția-tour - studopediya

Lecții în excursii transferate principalele sarcini ale excursii educaționale: îmbogățirea cunoștințelor studenților; pentru a lega teoria cu practica, cu fenomenele și procesele de viață; dezvoltarea abilităților creative ale elevilor, autonomia și organizarea acestora; formarea unei atitudini pozitive față de învățare.


Cu privire la conținutul de lecții, tururi sunt împărțite în tematică. care acoperă una sau mai multe din același subiect, și complexe. pe baza conținutului celor interconectate două sau mai multe subiecte.
Până în momentul temelor studiate în raport cu distincția introductivă, sprijinirea și încheierea de lecții-excursii.


Forma de lecții-excursii este foarte diversă. Acest „conferință de presă“, cu participarea reprezentanților companiilor, instituțiilor, muzee, și așa mai departe. N. și tururi istorice ale subiectului studiat, și filme sau tur TV și lecții generalizarea repetarea unei rate subiect sau o secțiune sub formă de tururi, etc. .D.
Cu toate acestea, elementele structurale ale diferitelor tipuri de lecții-excursii sunt suficient de specifice. De exemplu, o excursie de clasă temă poate avea următoarea structură:
- Posta subiecte, scopurile și obiectivele lecției;
- actualizat cunoștințele studenților de sprijin;
- Percepția oferă facilități de turism, conștientizarea inițială a informațiilor conținute în acestea;
- generalizarea și sistematizarea cunoștințelor;
- rezumând rezultatele lecției și emiterea studenților misiuni individuale.