Laveta ecranul laptop-ului la domiciliu

Laveta ecranul laptop-ului la domiciliu

Fiecare proprietar de laptop se confruntă mai devreme sau mai târziu, problema de curățare a ecranului. Se acumulează în mod constant de praf, dar pot fi mai grave contaminare -. Petele de grăsime, murdărie, insecte, etc. Prin urmare, este important să se știe ce se poate șterge monitorul.Ce avem nevoie?

 • Cârpe din microfibră

 • Periodic, aveți nevoie pentru a șterge ecranul

  praful de pe

  Ce și cum să curățați ecranul de start al unui laptop din praful acumulat. Mai întâi, deconectați aparatul și așteptați până când se răcește. Apoi atașați la afișarea unei pungi de plastic - se va oferi o electricitate statică, prin care praful lipi literalmente la film. Ștergeți regulat ecranul cu o cârpă uscată din microfibră - este ușor și rapid îndepărtează praful.

  aceasta va ajuta, de asemenea, pentru a curăța suprafețe, cum ar fi, de exemplu, ochelari, CD-uri, etc. Heliu, incizate printr-o tehnologie specială, atrag praful și particulele mici de murdărie. De asemenea, puteți șterge suprafața cu un burete cosmetic, dar fără presiune. În cazul în care prelucrarea uscată nu funcționează, inmuiati o cârpă, dar că nu a existat apă în exces. Trebuie să acționăm cu prudență - în cazul în care picăturile pătrunde în organism, pete neplăcute sunt formate pe suprafața.

  instrumente de specialitate

  Aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni decât acasă, ștergeți monitorul LCD de calculator. În absența lor, puteți folosi șervețele umede convenționale, dar asigurați-vă că nu au alcool. Încercați să ridica cârpă nu prea umed, în caz contrar apariția divorțului este inevitabilă. După tratament, suprafața poate fi șters cu o cârpă fără scame. Mulți producători oferă seturi de șervețele umede și uscate. Ele sunt bine ecran clar de murdărie acumulate și praf.

  Un alt mod, ce și cum pentru a curăța monitorul laptop acasă și computerul - un set de pulverizare și șervețele uscate. Acesta oferă rezultate foarte bune, decât favorabil cu alți compuși. Aplicați produsul pe cârpă și ștergeți suprafața murdară, apoi ștergeți uscat.

  Laveta ecranul laptop-ului la domiciliu

  Spray pentru curățarea contaminanții de pe ecran

  Nu este necesar să se utilizeze compoziții destinate pentru ferestre de curățare - acestea sunt destul de greu, așa că nu este potrivit pentru ecrane LCD. De asemenea, nu se aplică numai spray de calculator - lasă un divorț, care nu este ușor de eliminat. Este mai bine să cumpere un servetele speciale. Dacă acest lucru nu este posibil, găsiți o cârpă moale cu microfibre - este mai potrivit pentru a monitoriza, deoarece nu conține scame.

  remedii populare

  Locuinta poate curăța ecranul laptop-ului, în cazul în care nu puteți cumpăra o chimie profesională și este nevoie urgentă de curățare? Se prepară o soluție de săpun, inmuiati-l într-un disc cosmetic, frecați bine, și ștergeți ușor ecranul în toate direcțiile. Așa cum va apărea petele de uscare, dar acestea nu trebuie să se teamă. Umeziți o roți curate și de mers pe monitorul din nou. Procedura se repetă până când, până când toate petele dispar.

  Laveta ecranul laptop-ului la domiciliu

  Puteți curăța ecranul cu un tampon de bumbac și soluție de săpun

  Un efect similar are oțet. Se prepară o soluție din ea, tampon umed și se tratează suprafața contaminată. În cele din urmă, ștergeți-l cu o cârpă uscată microfibră.

  Procesul de purificare  Dacă nu aveți nici o idee despre ce in casa pentru a șterge ecranul unui laptop, utilizați sfaturi simple. Frecvența dispozitivului de curățare depinde de frecvența de funcționare.

  Laveta ecranul laptop-ului la domiciliu

  Înainte de începerea lucrului, opriți laptop-ul și așteptați să se răcească.

  Curățarea trebuie efectuată numai cu materiale curate, în caz contrar acesta poate rămâne pe suprafața benzii. Dacă afișajul nu este doar praf, ștergeți-l cu o cârpă din microfibră flanel uscată sau puțin umedă, sau pe computer.

  Laveta ecranul laptop-ului la domiciliu

  Ai nevoie pentru a curăța doar cu o cârpă curată

  Din murdăria mai incapatanat va ajuta sa scapati de săpun. Udati pânză, săpun și stoarceți-l, și apoi curățați monitorul. Principalul lucru - nu exagera cu săpuneală. Dacă săpun ajunge în orificiile situate pe colțurile ecranului, poate fi scurtcircuita. Apoi introduceți un rezervor de apă curată, clătiți-l Rag puternic apăsați și curățați ecranul. Nu este necesar să pulverizați apă pe monitor. Dacă ea zatechet sub ea, poate apărea un caz de divorț. Display-ul va fi cu dungi, și utilizarea cu un laptop va fi imposibil. La prelucrarea ar trebui să treacă prin suprafața de pânză, făcând o mișcare circulară sau verticală în jos. Deci, excesul de umiditate nu ajunge în organism. Locațiile în care ecranul este în contact cu baza, ușor ștergeți-le cu muguri de bumbac, îndepărtarea murdăriei acumulate.

  Ceea ce nu se poate face

  Dacă nu știți ce în casă pentru a șterge monitorul LCD de calculator, amintiți-vă că unele materiale de utilizare nu este necesară. Printre ei - material grosier cu un pui de somn, prosoape de hârtie, prosoape de baie, bureți de bucătărie. Ei lăsa toate scame, care pot lăsa zgârieturi pe ecran sau banda de neplăcut. Nu încercați să economisi bani - mai bine pentru a cumpăra produse de calitate pentru a avea grijă de LCD-uri și să nu mă întreb cât de curat monitorul fără divorț. Singurul lucru de reținut - lipsa de fonduri în alcoolul selectat. Dacă ignorați această regulă, în timp, acoperirea de protecție anti-reflexie vor fi șterse, iar afișajul va fi acoperit cu fisuri. Alegerea materialului, ia în considerare umiditatea și șervețelele. Suprafața monitorului este capabil să absoarbă apa.

  Multe gospodine cred că numai de modul în care pentru a curăța o canapea sau haine de praf, vopsea sau păr de animale. Dar mult mai important pentru a curăța organismul de paraziți. nu se îmbolnăvesc, pentru că parazit nu este doar un viermi banal, este o mulțime de forme diferite, care au fost mult timp dovedit a fi cauza multor afectiuni, de la alergii și astm, la problemele cu pielea, dermatita, raceli frecvente, infecții respiratorii acute, dureri de cap, si hipertensiune arteriala. Pe lângă toate acestea, este paraziții sunt cauza multor tipuri de cancer. Cum pentru a curăța în mod corect corpul. Am citit un interviu în exclusivitate cu șeful Parazitologie Dr. Rykov.

  Nu încercați să eliminați obiecte ascuțite contaminate sau să le racla cu prosoape de hârtie - în contact cu hârtie solubil în apă, iar particulele de lemn deteriora ecranul sau cu ciocanul în toate fisurile. Nu poate fi curățat, atunci când dispozitivul este pornit. Săpuniți, apă și alți compuși la un ecran încălzit rapid uscat, umezeala se prelinge în interior. Ca urmare, viața a notebook-ului este redus.

  Laveta ecranul laptop-ului la domiciliu

  Înainte de a curăța, porniți întotdeauna dispozitivul

  Pentru îndepărtarea petelor grase și urme de insecte nu pot fi aplicate de spălat vase sau curățare ochelari - se dizolvă strat de protecție superior.

  sfaturi utile

  Pentru a curăța monitorul a trecut rapid și cu succes, urmați aceste instrucțiuni simple:

  1. 1 Pentru a îndepărta praful, folosiți o cârpă din microfibră sau o cârpă moale, fără scame.
  2. 2 Când ștergându ecranul, nu apăsați pe el, trebuie să efectuați mișcări în toate direcțiile.
  3. 3 Dacă utilizați frecvent un laptop, aveți nevoie pentru a curăța în mod regulat.
  4. 4 Pentru a curăța zonele greu accesibile, utilizați un tampon de bumbac.
  5. 5 Pentru a selecta o materiale și mijloace de curățare prietenos, în cazul în care nu există nici un alcool.
  6. 6 Înainte de a începe lucrul, asigurați-vă că laptopul este oprit.
  7. 7 O apă convențională poate fi înlocuită cu o soluție slabă de oțet - această compoziție să facă față chiar și cele mai dificile contaminanți.

  Laveta ecranul laptop-ului la domiciliu

  Dacă urmați câteva reguli simple, puteți aduce ecranul computerului suficient de rapid în ordine. Cumpara instrumente specializate sau de a folosi populare rețete și petrece curățare cârpă moale, fără scame.

  Și chiar mai bine - să aibă grijă de monitorul de murdărie și pete luați în mod regulat grijă de el, atunci el vă va servi pentru anii ce vor urma.

  În dumneavoastră paraziți corp viu?

  Prinderea pe treburile casnice și de curățenie atât de ușor „pick up“ parazit, deoarece contactul cu ei doar inevitabil, mai ales dacă aveți animale de companie.

  Simptomele apariția paraziților în organism poate fi:

   • boli frecvente răceli, infecții respiratorii acute, dureri în gât, tuse
   • in curs de desfasurare curge nasul alergic, ochii roșii
   • alergii ale pielii, mâncărimi, eczeme
   • negi și papiloame
   • dureri de cap și diverse dureri și crampe la nivelul organelor interne