Lada simptome plantară psoriazis, fotografii, recenzii și tratament

Palmo pustulos plantar psoriazis (DCI), se referă la una dintre cele mai comune forme de patologie. Această specie se găsește în fiecare al patrulea pacient care suferă de o boală. erupții cutanate boala Manifestată pe palme, zona mâinilor, precum și călcâiul și întregul picior. Plachete în acest tip de patologie de diverse dimensiuni, fulgi de piele și puternic coarsens. În acest articol vom afla ce psoriazisul palmele și tălpile, și care sunt principalele sale soiuri. Psoriazis dezvoltat pentru astfel de motive.Lada simptome plantară psoriazis, fotografii, recenzii și tratament

Fotografii palmaroplantară psoriazis și

Simptomele psoriazisului palmar plantar

Proceedings ale bolii se caracterizează prin aceleași caracteristici care au alte tipuri de psoriazis. Diferența principală devine din ce în leziunile localizate ale piciorului și mâinii. Se usucă aceste părți ale pielii crește, cauzând inflamație. In cazurile avansate, unghiile afectate, iar atunci când acestea formează pete și gropi. În unele cazuri, se pot dezvolta și onicoliza unghiilor marginile astfel încât se poate exfolia și se desprinde complet. La copii, boala este mult mai rar.

Tipuri de psoriazis palmar plantar

Boala apare la mulți pacienți, mai ales la o vârstă mai înaintată. În practica clinică, patologia poate fi impartita in pustulos psoriazis Barbera (de asemenea, cunoscut sub numele de psoriazis pustulos palmelor și tălpilor) și psoriazis vulgaris.

Boala lui Barbera

Oamenii de știință sugerează că boala de factori, cum ar fi psoriazisul Berbera provocând sunt următoarele motive:

 • boli infecțioase;
 • efecte secundare în tratamentul anumitor mijloace; medicamentoase
 • boli ale sistemului endocrin;
 • situatii stresante.

semnele caracteristice ale bolii este formarea corpului - pustule. Pustule poate să apară pete bine definite, precum și în afara acestora. Plăcile sunt situate în cele mai multe cazuri în mâinile, picioarele, și între degete. Starea generală de sănătate a pacientului nu este deranjat. Pacienții care au în vedere doar simptome, cum ar fi mâncărime, piele uscată, iritabilitate și leziuni dureroase.

psoriazis vulgar

pacienții cu psoriazis vulgari observate sub formă de plăci pe palme și pe picioare, cu limite clare. Simptomele apar, de asemenea, de multe ori ca keratoza. Această stratificare puternică și pielea zagrubenie umană. Pe plan extern, boala seamănă porumb cu un peeling puternic si peeling particule moarte ale pielii.

Lada simptome plantară psoriazis, fotografii, recenzii și tratament

 • chimice și deteriorări mecanice la nivelul mâinilor și picioarelor;
 • tulburări hormonale;
 • stres și emoție puternică;
 • ereditate;
 • obiceiuri proaste.

Foarte frecvente care însoțește ambele tipuri de boli este infecții ale unghiilor. Medicii au identificat o serie de tipuri de unghii psoriazis:

 1. Simptom degetar. În acest caz, boala se manifestă în apariția unor caneluri fine și tubilor de-a lungul unghiei. Numele speciei sa datorat asemănării externe a unghiilor cu un degetar.
 2. Simptom pete uleioase. Sub pacientul unghiei apar pete galbene sau maronii, placa poate fi distorsionată și delamineze din corp cu degetul.


Important! psoriazisul unghiilor este o patologie severă. Lipsa tratamentului poate duce la deformări severe și pierderea unghiei.

De multe ori mână-picior de tratament psoriazis, care implică o abordare integrată a utilizării expunerii externe și interne la medicamente pot acționa ca o boală independentă, și să însoțească alte tipuri de patologie.

Lada simptome plantară psoriazis, fotografii, recenzii și tratament

Metode de medicatie de tratament

Tratamentul psoriazisului palmar plantar, în cele mai multe cazuri, necesită o mulțime de timp și efort. Acest tip de boala si tratamentul acesteia este complicată de următorii factori:

 • frecare constantă de îmbrăcăminte, încălțăminte;
 • leziuni frecvente;
 • efectul apei și a detergenților;
 • mobilitatea mâinilor și picioarelor.

Printre cele mai bune metode de tratare a psoriazisului palmar plantar, pentru a atenua plăcile sale și vindecarea rapidă a acestora folosesc diferite unguente și creme. Prin instrumente populare includ astfel de medicamente:

Lada simptome plantară psoriazis, fotografii, recenzii și tratament

sunt utilizate metode hormonale:

De asemenea, specialistul poate numi agenți cu vitamina D3. Astfel de medicamente pot scapa de placa si a restabili imunitatea locală.

Important! Toate fondurile sunt alocate un specialist în considerare gravitatea bolii și caracteristicile individuale ale pacientului.

În combinație cu pacienții medicamente sunt puternic încurajate să respecte nutriția adecvată și un stil de viață sănătos. Este recomandat să renunțe la obiceiurile proaste, elimina din dieta de alimente bogate in calorii, satura dieta de fructe si legume, evitarea alimentelor alergenice. Citește mai mult.

Utilizarea tratamentului național

Tratamentul eficient al palmare remedii psoriazis populare plantari in casa este de a utiliza produse naturale.

Lada simptome plantară psoriazis, fotografii, recenzii și tratament

Unguent pe baza de propolis și gudron

Pentru a pregăti mijloacele de 150g de propolis, acesta trebuie amestecat cu aceeași cantitate de gudron de mesteacăn. Ingredientele pot fi cumpărate de la farmacie. Hrana este plasat într-un recipient și pus într-o baie de apă.

Odată ce componentele sunt topite și să dobândească o consistență netedă, instrumentul este îndepărtat de căldură. După răcire, se adaugă glicerină într-un unguent sau mai multe linguri de ulei de cătină. Aplicați medicamentul pe placa de mai multe ori pe zi, timp de 30-40 minute.

crema de ou

Destul de bine dovedit crema de ou. Trei oua mari de pui se fierbe pana cand este facut. Pentru prepararea unguentelor folosind doar gălbenușuri de ou. Ele sunt plasate în tigaie fără ulei pe foc mediu și se amestecă cu atenție în timp ce prăjire. Acesta este considerat gata pentru descărcare de ulei câmp gălbenuș. Acesta trebuie să fie aplicat în zona de erupție de 2-3 ori pe zi.

Lada simptome plantară psoriazis, fotografii, recenzii și tratament

pustulozå palmar plantar este o boală gravă, însoțită de un simptome destul de neplăcute. diagnostic în timp util și un tratament adecvat poate ajuta să facă față cu boala si uita de boala timp de mai mulți ani.

Nu exista comentarii pentru tratamentul psoriazisului palmar plantar

După mai mulți ani de tratament fără succes, am găsit o cale, de fapt, a ajutat alifie pielii Kolrol. Dar nu ar fi la fel de eficient în cazul în care nu am folosit remedii populare descrise aici. Mierea ajută deosebit de bine.

Alexei 21 g Arkhangelsk

Avem un climat foarte rece, am ajutat doar în sanatroii curs de reabilitare la Marea Neagră. Nu știu, ar fi mai cald, se poate veni o remisiune permanentă.

Dmitry 57 ani Chita

Medicul a numit o grămadă de pastile cu hormoni si preparate injectabile, el a spus că totul este foarte rău, am psoriazis palmar plantar severe și trebuie să fie tratate în regim de urgență. Am făcut acest lucru, dar el nu a folosit un comprimat, doar zaguglit metode de medicina tradițională și devin mai bine legate de igienă. Se pare că a mers în curs de normalizare.

în vârstă de 40 de ani, Anna Bielorusia

Și am ajutat hormoni, cu efecte secundare grave, care vorbește toată lumea pe forumuri fără notificare.

Răspunde direct la întrebarea - cum de a trata psoriazis palmo-plantară? este imposibil. Totul depinde de corpul tau, progresul bolii, caracteristicile sale, și mulți alți parametri. Deci, înainte de a începe tratamentul să fie sigur să se consulte un medic!

Mesaj de navigare