La domiciliu, puteți greutate de păr, care nu au fost pufos

În cazul în care parul este pufos si indisciplinat, asa ca au nevoie de nutriție și hidratare suplimentară. Pentru a începe otkazhitel de la utilizarea unui uscător de păr, pentru că deshidrata păr cu aer cald. păr pufos Mai greu la domiciliu poate fi mijloace simple:  • Regulat înainte de spalarea parului face masaj scalpului hrănitoare cu brusture sau ulei de migdale.
  • Pentru a pondera părul de două ori pe săptămână poate face o masca de iaurt simplu, fara aditivi de fructe, de iaurt sau de brusture sau ulei de ricin. Doar freca scalpul și răspândirea lor ușor peste părul. Wrap capul sus și spălați după o oră. Dar tineti minte, daca ai vopsit parul, iaurt și iaurt va accelera de spălare de cerneală.

De asemenea, la vânzare este netezimea spray-uri de par sau aparate de aer condiționat de tip pulverizare Smooth Screen Friz Buster sau o serie de Gliss Cur. Puteți folosi sampon cu efect de „mătase lichid“.Eu spun pe cont propriu - am parul subtire, foarte ușoară, iar vârfurile sunt în mod constant „decola“. Lucrurile pe care le-am incercat: uleiuri, masti, cristale - a dat nimic și scade efectul pe care le-ar dori. Uleiurile naturale, de altfel, decât să înrăutățească situația, ceea ce face parul mai pufos. Cristale ajuta ușor, dar numai putin. uscătoare de păr și fiare de călcat curling folosit niciodată, astfel încât părul sănătoși și nu este deteriorat. După ani de căutări, am găsit doar două mijloace de ajutor, mai mult sau mai puțin în greutate sfaturi:

1) măști profesionale bazate pe cheratină. Este o compoziție în care cheratina în prim plan. Fie 100% keratina pur sub formă de măști nesters de 1-2 ori pe săptămână. A nu se confunda cu keratinirovaniem salon cu impurități de formaldehidă.

2) În mod ironic, un fier de păr obișnuit. crezut întotdeauna că nu am nevoie de îndreptare - de păr și așa mai directă. Dar când fierul este cumpărat, am dat seama că a fost greșit - după căderea vârfurilor de fier lin și considerabil mai grele.