Kotervin (picături) pentru câini și pisici, comentarii cu privire la utilizarea de medicamente pentru animale de către medici veterinari și

Informațiile conținute pe această pagină este exploratorie în natură și nu pot fi folosite pentru auto-tratament!
Înainte de utilizarea de medicamente este absolut necesară consultarea cu un specialist!Scurtă Descriere: Acesta este un preparat veterinar remediu din plante tripla actiune (diuretic, antiinflamator și solevyvodyaschim) cauzate de membrii componentelor sale de formulare. Toate acestea (coada calului, iarbă-nod, persicaria maculosa, grapă) sunt plante medicinale. Apa le extrage dizolva tot felul de pietre (altele decât oxalatul) formate în tractul urinar și promovează de evacuare dintre ele are proprietăți diuretice, îmbunătățește starea pereților vaselor mici, reduce inflamația și spasmul. Kotervin nu se acumulează în corpul animalului, aceasta nu afectează dezvoltarea embrionilor, prin urmare, considerată ca fiind pregătire cu risc redus.

Pentru cine: un medicament utilizat pentru prevenirea bolilor pietrelor la rinichi și sindromul urologic la pisici și să le trateze această patologie.

Instrucțiunile de dozare în detaliu procedura de aplicare medicamente pictate, care depinde de scopul (terapeutic sau profilactic) al utilizării sale de greutatea corporală a animalului, severitatea bolii. Daca pisica nu este urinarea spontană, în afară de administrarea pe cale orală, introducerea soluției prin cateter in vezica urinara. Făcând acest lucru poate fi doar un medic veterinar specialist.

Restricții: Instrucțiuni pentru medicamentul nu conține date privind cazurile de supradozaj sau dezvoltarea de efecte secundare în timpul administrării perfuziei. Nu se recomandă utilizarea acestui instrument în indivizii productive. Este contraindicat în insuficiența renală acută și hipersensibilitate la componentele.

Review-uri de „Kotervin (picături) pentru câini și pisici“:

Svetlana • 9 mai, la 22:12

La fiecare 3 luni Kotervin da pisicile lor pentru prevenirea ratei de pietre la rinichi de 7 zile până la 3 ml pe zi, timp de mulți ani și nu a avut niciodată o problemă cu urină.

Răspuns [x] Anulează răspuns

Catherine • 07 mai la 18:56

Pisica mea doar un an sau doi, nu castrați, dar, în ciuda vârstei sale tinere, ne confruntăm cu urolitiaza. Lucifer a fost plâns când am intrat în tavă, încercând să facă totul pe podea și se uită pe o picătură, nu a existat sânge în urină. El a prescris un Kot Ervin, amoxicilina, kanefron. Au fost tratate. Pentru a obține de către, și Kot Ervin este acum întotdeauna în frigider, de modul în care bea-l Lyutsik mă liniștesc, am turna într-o lingură și să-l vylokat.

Răspuns [x] Anulează răspuns

Jan • 21 mai la 22:01

Te rog spune-mi. ce să facă în cazul în care aceeași problemă. dar există un leac. și este așteptată

Răspuns [x] Anulează răspuns

Din păcate, ICD nu suferă doar sigilii castrezi scopit nostru de 5 ani, nu inteligent specii exotice. Două luni de chin. catetere, preparate injectabile, picaturi. Atâta timp cât medicul bun nu ne numește Kotervin și pilulelor rinichii sănătoși, pisica primeste toate folosind shpritsa- nu capricios. Sperăm că aceste produse vor ajuta la animalele de companie noastre de construcții navale să fie droguri sănătoase și plăcut mulțumit de preț.

Răspuns [x] Anulează răspuns

Kotervin (picături) pentru câini și pisici, comentarii cu privire la utilizarea de medicamente pentru animale de către medici veterinari și

Răspuns [x] Anulează răspuns

pisica de 11 ani. El este sterilizata. recent devenit lent, el doarme mult, mănâncă puțin. pohudel.Kak și merge la toaletă. pissing în vasul de toaletă. Nu văd. așa cum am de lucru, nu știu, poți să-i dea medicamente Kotervin. este posibil să învețe acasă. că doare. Ajuta .koshku am pierdut din cauza vetelinarov incompetent

Răspuns [x] Anulează răspuns

Cum pot cere sfaturi și apoi să nu aibă loc la veterinar Mike Farley. KotErvin imposibil sub CRF, de exemplu, iar pisica poate fi foarte bine a ta. Prin modul în care aveți nevoie pentru a transporta la „veterinar“, mai degrabă decât „veteLinaru“.

Răspuns [x] Anulează răspuns

Pisica noastra a devenit bolnav, de mult timp stând în tavă, picătură cu picătură probleme. După o excursie la medic a făcut timp de trei injecții timp de trei zile, și înainte de care a dat Kotervin picături, dar a început să observe unele groase de descărcare de gestiune alb, sub formă de jeturi. Asta este.

Răspuns [x] Anulează răspuns

Kotervin pisica noastra bea mai mult de 8 ani. Totul a început după castrare, când în necunoștință am început să cumpere alimente uscate. În același timp, am simțit că între furajul nu face nici o diferență. Pentru pisica castrați, care a mancat nu este foarte alimente de înaltă calitate, era periculos, iar doi ani mai târziu, am ajuns din nou la spital, de data aceasta cu urolitiaza. Tratamentul a fost dificil și lung, apoi a avut câteva ori și recidive după toate, am prescris o dietă strictă și cursuri regulate de Kotervina. Este acum opt ani, pisica noastra mananca aproape un aliment - prevenirea urolitiază, precum și la primele simptome ale urolitiază încep să-l Kotervin da. Nu știu că mai mult ajutor - alimente sau medicamente, dar în ultimii opt ani, pisica nu a avut recăderi și, în general, el trăiește, practic, precum și mulți ani în urmă. Îmi place cât de rapid și de acțiune pozitivă Kotervin - la cea mai mică simptomele, încep să-i dea acest medicament și să aibă o pisică se plimbă liber în câteva zile la toaletă, și eu nu văd că el a avut unele dificultăți cu acest lucru. În plus, pisica mea este ușor să bea Kotervin, nu putem spune că ia plăcut, dar, în general, el a băut fără probleme. Acum, în casa noastră există întotdeauna Kotervin și la primele simptome, încep să-l dau.Răspuns [x] Anulează răspuns

Acum câțiva ani, pisica a început dificultate urinat. Contactați medicul veterinar și a auzit diagnosticul „urolitiaza“. Apoi, cateterul a fost plasat, numit un curs de antibiotice și după curs Kotervin picătură. Picaturi picură timp de 7 zile, dar după 1,5 săptămâni de tratament pisica a acționat în mod obișnuit, mânca bine și du-te la toaletă. La fiecare 4 luni guzzle da pisicii un curs de perfecționare pentru prevenire. A fost nevoie de aproximativ 3 ani și nici o reapariție a bolii nu a fost, pisica se simte mare, care este, de droguri a fost o bună măsură preventivă pentru noi. Avantajele și atribuie preparatului Kotervin obținut din plante medicinale, pericol redus și nu are efecte secundare.

Răspuns [x] Anulează răspuns

Răspuns [x] Anulează răspuns

De droguri este prescris Kotervin am veterinar atunci cand o pisica (The Scotsman) a început să aibă probleme cu mocheotvedeniem, nisip au început să apară în tractul urinar. Pisica nu este sterilizata la acel moment a fost. Medicamentul este utilizat timp de aproximativ șase luni, așa cum ar trebui să fie intermitent. În general, vom respecta toate recomandările medicului. Dar, toate pentru aceleași șase luni, de trei ori am pus un cateter pentru îndepărtarea nisipului și în cele din urmă a trebuit să facă o operație de pisică. Am uitat numele operațiunii, în general, se taie întregul sistem urogenital, și a făcut o pisica o pisica. Prin urmare, concluzionăm că medicamentul poate lucra, dar nu toate, și nu este un panaceu.

Răspuns [x] Anulează răspuns

Kotervin (picături) pentru câini și pisici, comentarii cu privire la utilizarea de medicamente pentru animale de către medici veterinari și

Acest consum de droguri are de ani de pisică în vârstă de 1,5, 7 ani, castrat. 5 ani a început torturarea probleme cu descărcarea de urină, pisica pentru o lungă perioadă de timp stând în tavă, nu golit uric. Rezultatul unui cateter timp de 3 zile, și apoi întregul ciclu de tratament cu antibiotice, efectul zero. După ce a ajuns să cunoască medicul sensibil despre droguri Kotervin, dintre beneficiile pot identifica imediat ce droguri pe bază de plante, toate naturale remediu și în condiții de siguranță, capac picurator convenabil, bine zdrobește pietre și spălări de nisip, ajută la reducerea inflamației. A doua zi de aplicare observați că pisica este mai ușor. Potrivit pentru tratamentul și prevenirea pietrelor, are un gust bun, este mai convenabil pentru a obține de la seringă. Păstrați-ar trebui să fie în frigider înainte de servire, astfel încât animalul este mai bine să-l, asa încălzit pisica noastra a mers repede în curs de normalizare. Flaconul Pachetul 3 la exacerbare s-au dat 2 ml, adică doar suficient pentru tratamentul medicamentos de 7 zile. Bun instrument, nu verificat din nou, așa că am putea recomanda în condiții de siguranță pentru cei care au probleme cu ICD.

Răspuns [x] Anulează răspuns

Fiica a dat rasa pisoi britanic. Un astfel de bun! Dar mi-era teamă că va fi „etichetat“, apartamentul va suporta mirosul. Prin urmare, săraci castrat. Apoi a început nostru și chinul lui. Mai întâi a observat sânge în tavă, și apoi a început să meowing plângăreț. Toaleta a mers foarte des. , Suferință pe termen lung, am așezat pe tavă. Am fost în căutarea pentru locuri interesante pentru a sta pe ele.
Au fost duși la veterinar. Diagnostic - „pietre la rinichi“. Într-o săptămână, face 3 injecție, nu-mi amintesc numele. Și în termen de două săptămâni de picături hrănite „Kotervin“. După ce a simțit picături imediat mult mai bine. Barney, vesel nostru, nu mai ajunge în chiuvetă, uita-te pentru locuri răcoroase pe podea de teracotă și toaletă a început să meargă în mod normal. Fără sânge și mai puțin frecvent. Înghițiți picături de placere! Se pare că aceste picături sunt realizate din material vegetal, deteriorarea acestora Barney noastre nu, nu. Kapali seringa obișnuită, un flacon a fost împărțit în 3 etape. Medicamentul nu este foarte scump, există în toate orașul nostru farmacii veterinare.
O lună mai târziu, repetăm ​​aceste picături minunate. Medicina deja aprovizionat!

Răspuns [x] Anulează răspuns

Kotervin (picături) pentru câini și pisici, comentarii cu privire la utilizarea de medicamente pentru animale de către medici veterinari și

Pisica mea rasa britanica după castrare a început să aibă probleme cu urinarea. Pisica lenți a fost rău, el a fost dus la veterinar. Un împușcat și numit de 7 zile Kotervin. Pisica a revenit repede. Dar doctorul a spus că pisicile castrat de prevenire este în valoare, uneori, în decursul a cinci zile, de 2-3 ori pe an dezlipire de droguri, asa ca nu mai exista astfel de chin. Harm de la acest medicament nu este prezent, el origine vegetală. Și noi facem, timp de doi ani cu probleme urinare nu mai exista. Și, pisica, desigur, în plus față de utilizarea acestui medicament ar trebui să fie hrănite în mod corespunzător, hrană uscată mai puțin, multe lichide.

Răspuns [x] Anulează răspuns

Utilizarea medicamentului timp de mai mulți ani. Am început să se aplice pentru medicul veterinar, după urolitiază acută într-o pisică siameză rasa. Vet a explicat boala consecințe de apariție efectuate fără succes castrare.
Prin ea însăși Kotervin în condiții de siguranță, deoarece nu implică nici produse chimice, numai pe bază de plante. Efecte secundare la animale nu a fost observat pentru tot timpul de aplicare. Pentru a trata exacerbări slab, necesită utilizarea în combinație cu agenți anti-inflamatorii și vitamine.
Cu toate acestea, ca măsură preventivă, de două ori pe an - primăvara și toamna - dezlipit animal la 2 ml pe zi, cu ajutorul unei seringi fără ac, turnând încet în gură. În combinație cu hrana de medicamente, Kotervin permis timp de șapte ani pentru a sprijini animale de companie sănătos.

Răspuns [x] Anulează răspuns