Kotervin pentru pisici

Kotervin pentru pisici

Rinichii - organele vulnerabile ale animalelor de companie ale sistemului urogenital. Cel mai adesea medicii veterinari diagnostica la pisicile insuficiență renală cronică, sau urolitiaza. Din păcate, aceasta este o problemă nu numai la animale vechi. Ele pot apărea și la persoane tinere. Reprezentanți ai unor rase de pisici au o înclinație genetică pentru boli ale sistemului genito-urinar. În acest caz, pentru a ajuta proprietarii de animale vin Kotervin de droguri. Învățăm în detaliu despre compoziția acesteia, beneficii, caracteristici și limitări.Caracteristicile de droguri

În primul rând, rețineți că este pentru proprietarii de pisici, care sunt întotdeauna gândesc la consecințele tratamentului lor. medicament homeopat, prin urmare, mai sigur decât medicamentele chimice. Ca parte Kotervina au hote de multe plante medicinale. Aceasta este ceea ce a cauzat un parfum de lumină pe bază de plante de droguri. Acesta sa dovedit eficient în tratamentul diferitelor etape ale urolitiazei și exprimate sindromul urologic.

Kotervin au astfel de proprietăți de bază:

 1. Diuretic. Acesta asigură descărcarea regulată a urinei, previne intoxicații.
 2. Saxifragant. Reduce dimensiunea pietrelor, promovează fragmentarea lor și facilitează astfel, ieșirea lor din sistemul genito-urinar.
 • Anti-inflamator. Ea promovează vindecarea rănilor ale membranei mucoase a vezicii urinare și ureterelor.
 • Compoziția de medicament este acid organic, flavonoide (avikulyarin, tilirozid, hyperoside, tvertsitin), caroten, vitamina K, tanin. Medicamentul apare ca o culoare galben-brun fluid, ceea ce a permis formarea de nămol. Eliberează medicamentul in flacoane de sticla.  Ca urmare a studiilor clinice ale medicamentului au demonstrat că durata remisiunii depinde de durata tratamentului la medic din animalul gazdă. Tratamentul anterior Kotervinom, cu atât mai mult va fi nici o reapariție a formei cronice de urolitiază.

  Tratamentul medicamentos care trebuie să fie efectuate în contextul unei diete, corectarea echilibrului hidro-electrolitic.

  Efectele terapeutice și profilactice ale medicamentelor homeopatice gipoazotemicheskim datorate si actiune litholytic de flavonoide și acizi organici.

  Cum să utilizați Kotervin

  Pentru a preveni și pentru a preveni repetarea urolitiazei la animalele de medicament se administrează subcutanat la 4,2 ml o dată, indiferent de greutatea lor. Durata tratamentului profilactic este de 5-7 zile. Prin urmare, prevenirea efectuat la fiecare 3-4 luni. Dacă vorbim despre etapa inițială acută de urolitiază, administrarea recomandată de 2-4 ml Kotervina subcutanat, de două ori pe zi, timp de 7-10 zile. In acest caz, medicamentul homeopatic este utilizat în complex cu medicamente pentru tratamentul simptomatic.

  Când este vorba de tratamentul bolii, care se caracterizează prin prezența sângelui în urină, creșterea pH-ului său, medicamentul este introdus în 2 ml de 2-3 ori pe zi. In absenta urinarii la pisici administrat Kotervin în vezică prin puncție sau prin cateter o dată într-o doză de 2-4 ml. Pentru a elimina sindromul inflamator, relaxarea tractului urinar, elimina infectia concomitenta medicament homeopat se administrează concomitent cu Neoferonom timp de 3-5 zile.

  Se va aprecia faptul că medicamentul nu conține conservanți. Prin urmare, pentru a evita contaminarea în timpul introducerii medicamentului în vezica urinară cantitatea recomandată de câștig din flacon cu o seringă de unică folosință cu un ac steril. Apoi, face imediat un ac de vezică urinară sau puncție cateter este înlocuit, și, astfel, medicamentul este administrat in vezica urinara.

  Efecte secundare și contraindicații

  Singura restricție în folosirea medicinii homeopate poate fi idiosicrazie componentelor sale. Efectele secundare ale medicamentelor - este o reacție alergică.

  Precauții speciale pentru a utiliza Kotervina de instrucțiuni nu este prevăzută. Păstrați medicație trebuie să fie într-o locație care nu este accesibilă copiilor, protejat de lumină, la temperaturi de până la 25 ° C timp de 12 luni.