Kotervin pentru pisici Instrucțiuni de utilizare

Nereguli în sistemul urogenital astăzi sunt frecvente in randul pisicilor. Stilul de viata sedentar, dieta saraca, ereditatea - acești factori duc la numeroase boli. Animalul începe să sufere, durerile devin foarte puternice - aveți nevoie pentru a trata imediat animalul de companie. Și acest lucru ajută medicamentul Kot Ervin - un medicament care a primit o mulțime de comentarii pozitive și recomandările medicilor.Care este medicamentul KotErvin și de ce este folosit

Produsul este utilizat pentru a trata cele mai comune boli feline, precum și pentru scopuri preventive. Dragoste și respect pentru acest instrument a primit pentru compoziția plantelor și efectul blând asupra organismului, ingredientele naturale sunt potrivite chiar și pentru pisici sensibile. O formă convenabilă de eliberare, cost redus, mare efect - avantaje sunt numeroase. KotErvin lichid pentru pisici este colorat galben si are un miros de ierburi, se formează un precipitat în balon, astfel încât în ​​timpul utilizării trebuie agitat.

Indicații pentru utilizare sunt boli ale sistemului excretor, formarea de pietre la rinichi si nisip, probleme cu urinarea, inflamație. Medicamentul pentru încetinirea bolii este un mijloc de prevenire. Conservanți și coloranți în compoziția acolo, dar există o pasăre troscot, coada calului, rădăcină grapă troscot târâtoare și apă.

Care sunt proprietățile medicinale și este un mijloc de acțiune

Uită-te la ambalajul pentru a vedea care are proprietăți farmacologice KotErvin pentru pisici, manualul de instrucțiuni conține informații detaliate:

  1. Ieșirile din corpul de sare.
  2. Se dizolvă tot felul de pietre, în plus față de oxalati.
  3. Acesta are un efect diuretic.
  4. Este un agent anti-inflamator.

Medicamentul acționează foarte ușor datorită compoziției naturale, este recomandat să-l folosească ca de prevenire in timpul perioadelor de exacerbare a bolii, iar în cazul în care rasa este în pericol din motive genetice.

Acorde o atenție! Produsul este inofensiv, dar dacă problemele dvs. păsărică începe pentru a vizita la veterinar - ar putea avea nevoie de un medicament diferit pentru tratament, astfel încât o atenție medicală este fermecător.

Instrucțiuni de utilizare KotErvin

Cum de a da o pisica KotErvin? Pre vă agitați flaconul, care trebuie să fie păstrate în frigider din cauza absenței în compoziția de conservanți. Există o metodă eficientă de administrare - direct in vezica urinara, dar este practicat în principal de medici, cei mai mulți proprietari preferă să dea medicația cu alimente. Pe capacul flaconului este purtat cu o pipetă, se toarnă în picături linguriță, adăugate la lapte sau apă. Instrumentul poate fi amestecat în condiții de siguranță cu orice alimente, principalul lucru - pentru pasarica mâncat toți.

Cat Ervin (picături): instrucțiunea și dozajul

Ce doză este necesară pentru un tratament adecvat? Mijloacele trebuie să dea 2-4 ml o dată pe zi. Cursul durează o săptămână, care se repetă de 4 ori pe an, aceasta se face ca o măsură preventivă. În cazul în care boala progreseaza sau simptome observate mai devreme, doza rămâne aceeași, dar numărul de ori pe zi a crescut la două. Utilizarea combinată cu alte medicamente care ameliora simptomele și de a aborda rădăcina bolii.Atunci când nu se observă urinare, medicamentul trebuie injectat in vezica urinara, dar dacă nu doriți să riște, mai bine trage animalele mici la clinică. -Te pentru a face acest proces ușor, dar este posibil:

  1. Îndepărtați resturile de urină.
  2. Se umple seringa sterile 11-15 ml.
  3. Folosind un cateter (nu ac!) Introduceti lichidul din vezica urinara.
  4. Procedura se repetă la fiecare 2 zile.

Acorde o atenție! Păstrați deschiderea ambalajului ar trebui să fie, de asemenea, în frigider, dar nu mai mult de 7 zile.

KotErvin de droguri pentru pisici - medicamente excelente și medicamente preventive, se va salva animalele de companie de la mai multe probleme și boli. Sursa: Flickr (Maxim_Raykhrud)

Contraindicatii si efecte secundare ale medicamentului

KotErvin - medicamente pentru pisici care nu are contraindicații, cu excepția componentelor de intoleranță. Tratarea le este atribuit în condiții de siguranță - chiar și animalele sensibile tolera recepție. Efectele secundare nu provoacă principalul lucru - pentru a folosi instrumente sterile, mâner de mână, urmați igiena - astfel încât vă va proteja animalele de companie. Rețineți că, după ce a primit participarea numărului de călătorii pe tava - este norma.

KotErvin pentru pisici - comentarii

Proprietarii de pisici a fost mult timp folosind produsul pentru lor preferat, și mai jos puteți citi feedback-ul lor pentru a înțelege caracteristicile cererii, avantajele și dezavantajele.

„Știu că este mai ușor să previi decât urolitiază o lira de cura. Kitten este de numai 8 luni, dar am început să cumpere pentru el picături de medicamente. Trebuie să spun că, în plus față de facilitățile de plante trebuie, de asemenea, să urmeze dieta, controlul obezității, apa ar trebui să fie disponibile în mod liber, dar, în general, peștele trebuie să uite. Hrana uscată este, de asemenea, un impact negativ - pietre formate. KotErvin foarte mult - este sigur păsărică, bine tolerat, nu obraznic, compoziția delicioase, iar prețul este normal. Procedura poate fi repetată rar. "

„Pisica noastra a fost de viață de 20 de ani, el este castrat și, după cum îmi amintesc, pentru prevenirea întotdeauna ia dat un mijloc. Pachetul este doar 3 capac de sticla, care este ușor de pus și dificil de a elimina, deschizător, dar eu nu-l folosesc. Pet nu a fost niciodată bolnav, deși folosim bugetul de alimente, și el de multe ori merge în curte, în vreme rece. În general, complet satisfăcut - o mare de prevenire pentru fiara ".

„Nu cruțat prietenul său blanos: el a pus un cateter a fost striga atât de mult încât inima mea sângerat - doar imagina cât de dificil este de a utiliza acest dispozitiv pentru copil. Medicul recomandă acest produs, pisica refuză să bea, așa că se toarnă o seringă. Cu el am fost în stare să scape de cateter. Este important să se utilizeze la primul semn: în cazul în care întârzierea de descărcare este mai mult de o zi, trebuie să mergeți imediat la clinică. produs sigur și natural, care funcționează foarte bine. "

„Și sigiliile noastre se bucură de blană, da de 3 ori pe an pentru a le proteja de pietre și nisip. Timp de 6 ani de probleme cu campania pe tavă nu a fost - totul este bine. Eu cred că fiecare proprietar de îngrijire ar trebui să-l folosească: prietenos și eficient, bea în mod corespunzător, alergiile nu sunt ".

„Nisipul în rinichi nu a trecut și bobina noastră: foarte îngrijorat pentru el, ar putea vedea-l sufere. Tratamentul a ajutat produsul, cu toate că nu toți medicii au vorbit bine de el. În a treia zi a primirii de sânge urină pierdut, pisica a devenit vioi și vesel. Acum, eu dau nu numai în acută, ci și pentru prevenirea. Acesta a fost de aproape doi ani - despre boala uitat. instrument cool costă aproximativ 150 de ruble, astfel încât să poată permite fiecărui proprietar. "

KotErvin de droguri pentru pisici - medicamente excelente și medicamente preventive, se va salva animalele de companie de la mai multe probleme și boli. gazde grijulii mai mult de un an pentru a cumpăra produsul, și sigiliile lor sunt recunoscători pentru îngrijirea, trăiesc mult timp, se simt minunat. Compoziție naturală, preț scăzut, fără efecte secundare, viteza de impact - aplicarea o mulțime de avantaje.