Kotervin - instrucțiuni de utilizare la pisici, comentarii și preț, site-ul „halbă“

Kotervin pentru pisici - rezumatul produsului

Kotervin - remediu eficace homeopat este prescris pentru boli ale organelor urinare la pisici. Sine nu are nici un efect terapeutic, dar efectul diuretic diferit, dizolvarea pietrelor și restabilește urina coloidal natural.Acesta a produs medicamentul sub formă de soluție pe bază de plante transformate. Ea nu are efecte toxice asupra organismului unui animal, un efect benefic asupra stării sale de ansamblu. O trăsătură distinctivă: de culoare galben-brun și aroma ierburi.

substanțe active

Kotervin de droguri pentru pisici constă în principal din extracte din plante. Printre ei, nod-iarbă, persicaria maculosa, coada calului și grapă rădăcină. Toate aceste componente în diferite proporții sunt dizolvate în apă distilată. preparare ambalată în flacoane de sticlă cu 10 ml capacitate și 16.

Kotervin - instrucțiuni de utilizare

Sunt plasate în cutii de carton cu instrucțiuni de sticle kotervina pentru pisici, de asemenea, și atunci există o picurare - alimentator.

Medicamentul este administrat la un animal pe cale orală, având în vedere faptul că ordinea de aplicare depinde în întregime de starea pacientului:

  • Pentru prevenirea 2 - 4 ml de produs este lăsat să cadă pe o limbă pisica o dată pe zi. Cursul de tratament durează 5 - 7 zile, și repetată după 3 - 4 luni.
  • La o densitate mare de urină și în interiorul său prezența cheagurilor de sânge, precum și stadiile timpurii ale urolitiazei, aceeași doză de medicament administrată de două ori pe zi. Medicamentul este combinat în mod necesar cu mijloace simptomatice.
  • Atunci când un medicament lung întârziere urinare este injectat direct in vezica urinara prin puncția. Procedura se repetă de 1 dată la 48 de ore.

Când este injectat, medicamentul Kotervin pentru pisici paralele neoferona preparate injectabile desemnate. Acestea previn infectia de la intrarea în organism.Este important să se înțepe vezicii urinare este efectuată exclusiv de către un profesionist. În medicația de spital poate fi, de asemenea, administrat printr-un cateter.

Kotervin - instrucțiuni de utilizare la pisici, comentarii și preț, site-ul „halbă“

Contraindicatii si efecte secundare

De multe ori, utilizarea medicamentului nu este însoțită de orice manifestări adverse. Singurul lucru pe care ar trebui să acorde o atenție - această compoziție. Dacă cel puțin una dintre componentele înseamnă animalului când - sau reacții alergice au fost observate, atunci utilizarea Kotervina ar trebui abandonată.

Amintiți-vă că medicamentul în casă ar trebui să fie administrat cu o clară aseptic. La detectarea incluziuni străine în soluție sau schimbarea culorii acesteia trebuie să renunțe la utilizarea instrumentelor.

Kotervin pentru pisici - comentarii

Revizuirea pregătire KotErvin. Karina spune. De urolitiază pisica mea a început să sufere undeva la șase luni după castrare. În primul rând am observat că el a devenit mai puțin de mers pe jos în tavă, și apoi a început să plângă fără nici un motiv aparent. Serios frică am găsit doar o dată sânge în urină. El a condus animalul la o clinica veterinara, unde a aflat diagnosticul. Medicul sfătuit Kotervin și a emis o prescripție, care descrie în detaliu modul de a lua droguri.

Mi-a plăcut faptul că compoziția nu a avut nici - orice substanțe chimice, cum ar fi coloranți și arome, care sunt de obicei atrași de animale. Pisica mea de multe ori a suferit de alergii, așa că știa - cealaltă opțiune nu funcționează. Au fost tratate, simptomele au dispărut complet. Acum am da Kotervin de prevenire, pentru a evita recidiva.

Examinați Kotervine. Spune Natalia. Vladimir, medicamentul este cu adevărat eficient. Animalul dvs. vindecat în doar o lună, adevărul a trebuit să facă o puncție mochevika. Nu începe problema, cu atât mai mult că bugetul de droguri. Am cumpărat de la 130 de ruble Grodno ambalare.

Preț Kotervin pentru pisici

In farmaciile de ambalare România constând din Kotervin 3 flacoane de 10 ml, poate fi achiziționat pentru aproximativ 120-140 ruble.

Condiții de păstrare a medicamentului

Preparatul trebuie să fie depozitate într-un loc întunecat protejat de umiditate și de copii de la 12-25 de viață C. Perioada de valabilitate - 12 luni.