Korotkohodki mâinile proprii

promis de multă vreme, am spus:

Viața este 3ie mea korotkhodki că eu încerc să fac. Detalii de informații nu a putut fi găsit în altă parte, totul a fost făcut orbește, umplere conuri.


Intreaga experienta a eșecurilor anterioare au reprezentat și colectate la ultima versiune de lucru.

Am luat calea rezistenței. Perepalo mi freebies stativ pliabil aproape în viață: ușor îndoit (a se citi - nu este ideal) stocuri, nu ștanțate, nu curent SS20 din PP Zhiguli.
Și apoi, tot ceea ce am nevoie pentru scurtarea lor / integrare în cazul Opel - l LBM și svarochnik 180A semiautomat (dacă nu, atunci el are cu siguranță un vecin în garaj). Nu strungari - au respins, deoarece tije nu este ideal.

Cele mai grave a fost cel mai bun lucru pentru a calcula că, atunci nu modifică. Ultima dată când ne-am decis să renunțe roabă la 14cm. Scurtate și tulpină și locuințe la 14cm - eventual, violată la 28cm raft inferior în poziția extremă: D Pentru că nu doresc să includă șeful alterari timp plătite.

Punct de pornire în calculele devin distanța reală (Lfakt) de la punctul cel mai jos (Amorth de jos) în sus (pentru montarea suportului) la o suspensie rideable poziția dorită. Apreciez că a fost - a calculat pe baza primei versiuni a BCH. luând în continuare în considerare nedostovabelnuyu (rămânând întotdeauna în interiorul corpului stem) Stem lungime (Lvnsht) (ușor vycheslit: să se afunde contra masura lungimea corpului; tijă revolver în poziția superioară, măsurarea lungimii sale, diferența dintre lungimea cocii și o lungime Dostat tijă - este nedostovabelnaya stem lungime), aceasta nu se va schimba, adăuga la acesta revenirea accident vascular cerebral dorit (Lotb), iar cursul dorit de compresiune (LSZH).
Lvnsht Lotb + + = LSZH Lkkh obține lungimea dorită a corpului korotkohodki noastre.


În continuare, să ia distanța reală (...) la subestimarea necesar, scade din ea nedostovabelnuyu tulpina și porniți de compresie și de a obține:
Lfakt - Lvnsht - LSZH = Lsht lungimea pețiolului CH nostru
Apoi, vom compara aceste valori la faptul că ne-am tăiat și seama cât de mult ai nevoie pentru a scurta a corpului, și cât de mult stoc.
În cazul meu, am pus cursul de 5,5 cm pe compresie și revenire de 5,5 (pe axa spate 4.5), a primit corpul - 9cm, stem -7sm. Accident vascular cerebral pot fi prinse chiar mai mult, în timp ce stocul este încă mai lung și corpul mai scurt. Dar acest lucru trebuie să se facă în paralel cu jocul de rigiditate de primăvară în cazul în care este prea mic și pentru a muta prea moale de primăvară - Bună ziua detalieri și moarte Amorth. Doar ține cont de faptul că dimensiunea externă noastre peste tot, și vom tăia și ar trebui să includă întotdeauna capul și osoznovat te pilish și unde. (7 ori măsură, taie 1 ori, 1 ori sudate). De asemenea, abordarea noastră de rahat și bastoane. Trebuie să se stabilească câteva cm în plus la lungimea tijei pentru sudură.

Teoria terminat, acum practica:
Analizează Amorth (foto dezasamblat Amorth nu)
Ia corpul de linie și de gândire despre cum anume să taie cilindrul în obicei cut-off:

Rotiți căptușeala de mână, apăsând-l suport (un băț vertical pe partea stângă)

Se taie excesul 9cm, se bucură

Umplere cu ulei (m-am dus la 250g fără vlagă), pompam, strângeți, sudura piulița prihvatyvaya. Fotografia în poziția inferioară a tijei Amorth, îmbrăcat cu suport

Uleiul poate lua un vechi, dacă doriți să părăsească duritatea vechi (revenire în cazul meu pentru o singură față) sau de a lua mai gros, dacă doriți mai stricte. Am luat 10W40 semi-sintetice, asa ca nu de mult să înghețe în vreme rece.

KH de asamblare. Fotografii cu modul în care ne mișcăm brațele de direcție și podpruzhinnik complet pierdut.

Observând orice întrebare de ce am plecat de la porțiunea filetată a tijei Zhiguli Zhiguli și ce să facă în calitate de suport, la o reuniune a rack-ului. Răspunsul este în instagrame:

Aici el apare un pic mai târziu, atunci când sunt terminat lucrul cu corpul.
Deci, urmăriți și să vă abonați on-line.

Și acum am văzut pe aliekspresse otslezhke care a venit prizelor colțul meu pe despicare, astfel că în curând va exista un post despre despicare.

Și insumarea subiect, putem spune că acest lucru este, probabil, cel mai simplu și mai ieftin mod de a face BCH propriile lor mâini, fiabilitatea, care va depinde de mâinile și materia primă.

Problema prețurilor: o pereche de cut-off, iar costul energiei electrice.

Prețul de emisiune: 50 ₽