Kituri pentru unghii acasă

unghiei artificiala acum nimeni nu va fi surprins. Acum, fiecare salon are mai mult de un expert care lungesc rapid și corect unghiile. Cu toate acestea, o astfel de procedură este costisitoare. Femeile care doresc să economisească bani, ideal pentru seturi de unghii. Ele pot avea o compoziție diferită. Printre produsele prezentate de către producător, puteți alege materialele potrivite. Set pentru unghii vor fi descrise în acest articol. Veți învăța, de asemenea, despre modul de aplicare a acesteia.Kituri pentru unghii acasă

În cazul în care pentru a cumpăra kituri pentru unghii?

Aceste produse pot fi achiziționate de pe internet. Acum, producătorii de manichiura a crea propriul site de logare pe care puteți alege exact ceea ce ai nevoie.

De asemenea, truse pentru unghii vândute în magazinele de specialitate si showroom-uri. Trebuie remarcat faptul că, în punctele de preț similare pentru produsele pot fi oarecum umflate. Astfel, un set de unghii cu o lampa va costa circa 5-8000 de ruble. Mult depinde de compoziția și producătorul.

Set pentru unghii la domiciliu: structura de bază

Pentru a obține unghii frumoase și puternic, trebuie să utilizați toate componentele kit-ul corect. Printre componentele esențiale pot fi pensula gel distins, pila de unghii, primer și șabloane. Acest kit de pornire pentru unghii. La cererea clientului sau producătorul kit-ul poate include o lampă, bafik, degresant, laveta pentru a șterge placa, unele dintre instrumentele de manichiura si un capac galbenelele. Luați în considerare modul în care sunt utilizate componentele individuale care sunt furnizate în kit-uri pentru unghii.

Kituri pentru unghii acasă

Fierăstraie și instrumente pentru manichiură

Înainte de a începe acumularea, trebuie să fie tratate placă. Acest lucru se poate face cu o pila de unghii moale anexat. Îndepărtați filmul subțire cu gheare naturale. Încearcă să nu exagerați. În caz contrar, se va deteriora placa.

Se tratează cuticulele. Nu utilizați acest formulări uleioase sau apoase. Se aplică o metodă uscată pentru a îndepărta pielea aspră. În cazul în care un kit pentru construirea mașină închisă, puteți efectua această procedură folosindu-l.

Kituri pentru unghii acasă

Stencil și grund

Dacă doriți să faceți un cui set pentru începători vă va ajuta cu acest lucru. Acesta include întotdeauna șabloane și grund.

Stencil sunt susținute de adeziv. Cu aceste elemente de lungime selectate placă viitoare. Așezați șablonul pe fiecare deget și să decidă cu privire la forma și lungimea. Primer - un lichid care îndeplinește funcția de primer. Este necesar să se aplice un strat subțire pe unghia în jurul perimetrului. După aceea, este imposibil să ștergeți placa. În caz contrar, este necesar să se repete manipularea.Kituri pentru unghii acasă

capacitate gel

Set pentru unghii cuprinde un gel. Acesta poate fi în valoare de trei bucăți. Acesta trebuie să fie utilizat în toate aceste cutii. În primul strat suprapus de bază subțire. Acest gel este foarte lichid. Prin urmare, este necesar să se lucreze cu atenție. Apoi, degetele sunt uscate în tub timp de câteva minute. După aceea skulpturiruyuschy compoziția aplicată. Cu aceasta, făcut din unghiei (lungime și formă). Pentru a usca stratul în lampa timp de 10-15 minute. Ultimul strat este aplicat ultima. Înainte de acest lucru poate fi aplicat pentru a proiecta sau acoperi lacul de unghii.

Alternativ, kitul poate cuprinde un cui un gel butylek. Această compoziție are un așa-numit-trei într-o singură substanță. Se aplică în trei etape ca exemplul precedent. Trebuie remarcat faptul că această variantă este un buget mai mare.

Kituri pentru unghii acasă

Degresant și bafik: aplicarea

După uscare minuțioasă, plăcile trebuie să coaja stencil. Amintiți-vă că, în procesul de construcție nu poate fi udate mâini. Mulți experți spun că, după procedura, ar trebui să se abțină de la apă timp de încă două ore. Cu toate acestea, gel de înaltă calitate, care nu permite să adere la aceste reguli.

Luați galbenelele ferăstrău închise și să dea o formă mai regulată. Verificați toate suprafețele. Dacă este necesar, umflături SPIL și defecte. Apoi, folosind bafika nivelul suprafeței. Utilizați partea aspră, și apoi nisipul moale.

Umeziti șervețel în degresant și se tratează placa. Îndepărtați praful de unghii de la zonele greu accesibile. Apoi ștergeți cu o cârpă curată degete cârpă.

Kituri pentru unghii acasă

proiectarea aplicației

Unele kituri conțin un lac de unghii sau vopsea pentru a crea desene. Se spune că aceste opțiuni sunt, respectiv, mai scumpe decât seturi simple.

Design-ul poate fi aplicat la un gel sau de a folosi orice alt capac de fixare. Vopseaua se usuca in aer pe cont propriu. Gel de unghii trebuie să fie prelucrate în tub. Fiți conștienți de aceste condiții. Puteți acoperi, de asemenea, placa din lac obișnuit. Cu componente kit de auto-asamblare va avea alegerea de acoperire și de umbră.

comentarii de consum

Set pentru unghii are comentarii numai pozitive. Sexul frumos se spune că prețul va fi plătit în termen de 2-6 luni. Mult depinde de compoziția kit.

De asemenea, femeile spun că nu mai este nevoie pentru a merge la master este deteriorat cu gheare. Puteți să face cu ușurință și în orice moment reparații la placa de acasă. După câteva luni de utilizare regulată a sexului mai echitabile maestru tehnica de cuie constructii. Mulți dintre aceștia renunțând la activitatea lor obișnuită în favoarea serviciilor de unghii. Trebuie remarcat faptul că veniturile în același timp, iese decent.

Kituri pentru unghii acasă

în loc de o concluzie

Știi acum că aceste kituri pentru unghii. De asemenea, ai învățat despre structura primară și secundară a acestui produs. Utilizați produsul conform instrucțiunilor. Asigurați-vă că gelul este bine uscat în tub. În acest caz, unghiile vă va încânta cu frumusețea ei pentru o lungă perioadă de timp.

Corecția se face, de asemenea, cu un set de extensie de unghii. Dacă aveți de gând pentru o lungă perioadă de timp pentru a purta o manichiura, are sens să cumpere un set cu mașina. Cu acest aparat este ușor de introdus și de a elimina stratul de gel nedorite rumeguș. De asemenea, cu ajutorul acestei mașini puteți face rapid și ușor o manichiură uscată. Utilizați un set pentru unghii cu plăcere. cumpăra componente individuale după cum este necesar. Fii frumos!

Kituri pentru unghii acasă