Keratina indreptarea parului, Brazilia, chimice - video, fotografii, preturi, comentarii

Keratina indreptarea parului, Brazilia, chimice - video, fotografii, preturi, comentarii

Relativ recent, piața a apărut procedura indreptarea parului coafură. Îndreptarea părului - o modalitate foarte bună de a schimba imaginea și se găsesc într-un mod nou. Perfect coafura buna arata foarte elegant, bine îngrijit, și subliniază stilul de afaceri al fetei. Nu este surprinzator, acest serviciu câștigă rapid popularitate. Ea este în cerere în rândul tinerelor fete și femei cu natura parul cret, pentru cei care doresc modul cel mai blând pentru a scăpa de Perm. precum și în visat de o stralucire sanatoasa parul lor.Tehnologia îndreptare a părului

În saloane de frumusete pot fi găsite un nume alternativ - netezirea parului. Acesta poate fi, de asemenea, în numele procedurii indică numele mijlocului prin care se efectuează procedura. Există două păr îndreptare tehnologie:

  • indreptarea parului Keratina
  • Chimice, sau indreptarea permanenta a parului

indreptarea parului Keratina

Componenta principală a tuturor mijloacelor pentru această procedură - keratinei naturală. adică, o proteină naturală derivată din lâna de oaie. Compoziția nici compuși chimici nocivi, cum ar fi formaldehida, sau agenți de oxidare. Compoziția naturală permite părului proces de îndreptare pentru toate tipurile de păr. indiferent de culoarea și structura.

Moleculele de cheratina pătrund adânc în păr, umplut cu toate zonele afectate, nivelarea și netezirea solzii firului de păr. Apoi, prin expunerea la căldură keratina place este sigilat în tulpina fiecărui fir de păr prin închiderea suprafața sa.

Expertul în timpul procesului de îndreptare a părului keratina este următoarea. Pentru a curăța părul uns cu o solutie speciala cu keratina. straightens afterwords călcare de păr, încălzit la 200-300 de grade. În cazul în care o parte a soluției conține arome, apoi sub influența căldurii acestea vor fi vizibile miros, de obicei, de nucă de cocos sau de aroma de ciocolata. Asta întreaga procedură, durează de obicei okolo2 ore.

Din cauza Keratina par nu numai îndrepta, dar, de asemenea, îmbunătăți foarte mult sănătatea lor, mai ales puternic este efectul asupra parului deteriorat grav. Efectul procedurii este menținută pentru o perioadă de 2 până la 5 luni, în funcție de îngrijirea corespunzătoare a părului și o structură naturală. De îndată ce efectul timpului, procedura poate fi repetată la o frecvență de nici o restricție.

Indreptarea chimică a părului

Chimică a părului îndreptare - cel mai puternic dintre efectele procedurii de netezire a părului. Până de curând, singura compoziție agresivă folosită înseamnă pentru îndreptare chimică a părului. Acum sunt eficiente, dar mai multi agenti de sparing cu proteine ​​de grâu, vitamine și uleiuri esențiale.

Pentru a realiza schimbarea formei directe a structurii parului. agent chimic distruge sulf (disulfit) legătură în terminalul fiecărui fir de păr, fără a deteriora părul ca întreg. Compoziția Neutralizarea poate fi returnată în cazul în care nivelul pH-ului obișnuit. umplutură condiționat umple fiecare deteriorarea parului. De multe ori, această procedură se numește „permanent vice-versa.“ Aici, de asemenea, același efect se produce pe structura firului de păr, dar efectul este opus.

Prețurile pentru indreptarea parului

Costul brazilian indreptarea parului cheratină

Procedura de îndreptare a părului

Pe plan extern, chimică a părului procedura îndreptare este după cum urmează:

  • Testarea compoziției chimice alese în mod individual pe o singură buclă
  • Aplicarea unui maestru al cremei protectoare de pe scalp
  • Aplicarea compoziției chimice a tuturor păr
  • apă caldă Flushing
  • convertor de aplicare
  • Tratament de par-umplut, cu aer condiționat


Acesta este un proces lung, care durează 5 ore.

În aplicarea efectului indreptare chimic durează pentru totdeauna. Ca rădăcinile regenerarea parului va trebui să se adapteze la aproximativ o dată la șase luni.

Instrumente pentru indreptarea parului

Recomandări pentru îngrijirea ulterioară

par indreptat cu placa necesita ingrijire speciala. După procedura de netezire keratina este important de a utiliza sampon keratina numai special pentru păr naturale sau tratate de culoare, precum și pentru ameliorarea speciale și măști. Aplicarea părului convenționale nu este de dorit, deoarece o parte din acidul eluat proteina din structura firului de păr.

În chimice îndreptare, este de asemenea necesar să se utilizeze unelte speciale. Faptul că chimia, indiferent cât de blând era, slăbește părul. Prin urmare, este necesar de 2-3 ori pe săptămână pentru a alimenta măștile lor și aer condiționat.

Keratina indreptarea parului, Brazilia, chimice - video, fotografii, preturi, comentarii

Contraindicații pentru indreptarea parului

Keratina indreptare - procedura, astfel natural care nu are contraindicații. keratina avansat a fost benefică numai pentru păr. Poate singura contraindicație este idiosicrazie componentelor formulării. Și pentru îndreptare chimică există contraindicații grave - este tratamente de par de execuție permanent timp de 6 luni înainte de îndreptare. În caz contrar, riscul ridicat de o pierdere completa a parului.

Rezultatul este indreptarea parului

Rezultat după procedura de îndreptare a părului este vizibil imediat. Parul devine 95% mai direct. efect persistă în timpul ploaie, zăpadă, vânt, sau alte condiții de umiditate ridicată. Nu mai este nevoie de a utiliza calcatul, styling păr stil va dura mult mai puțin timp. Când keratina întinderea părului ca strălucire, ele sunt perfect netede, drepte, netede și strălucitoare.

Îndreptarea părului la domiciliu

Atinge parul drept, iar efectul poate fi la domiciliu, aceasta trebuie să fie rezervat pentru uscător de păr duze speciale, masă de redresor și rectificare mijloace pentru păr: măști, balsamuri și ceruri. Cu toate acestea, este important să se înțeleagă că o astfel de indreptare de scurtă durată, efectul se va pierde în orice umiditate.

Pentru a recurge la mijloace chimice de sine este extrem de nedorit. În primul rând, o persoană care nu este un profesionist, este puțin probabil să fie în măsură să îndeplinească proporția necesară de fonduri. În al doilea rând, este dificil de a susține aplicarea corectă a tehnologiei în mod independent. economii minut poate afecta în mod semnificativ starea de sanatate a parului, deci ar trebui să consulte un profesionist în salonul de înfrumusețare.

fapte interesante

Primele încercări mai mult sau mai puțin de succes pentru a face parul a avut loc fără probleme la începutul secolului al 20-lea. Himik Yan Gatgold a inventat o compoziție specială, care face perfect cu sarcina. Parul devine remarcabil drept, bucle a dispărut, dar a fost un dezavantaj semnificativ al acestei proceduri - pe scalp au fost arsuri teribile, iar doamnelor jumătate de păr a căzut. Totuși, bine că există acum metode moderne și mai puțin periculoase, pentru a deveni mai frumos.

Se pare că o mulțime de oameni ondulat în rândul profesioniștilor creativi, cum ar fi poeți. Este suficient să amintim Pușkin, Byron, sau Bloc Brodsky - toate unite prin prezența bucle pe cap. Ce este - coincidenta simpla sau programat la nivel genetic, un anumit mod de gândire? Această întrebare are un răspuns simplu, dar este evident că proprietarii de par cret, chiar dacă au îndreptat cabina lor - oamenii nu obișnuiți.

Răspunsuri la întrebări cu privire la indreptarea parului

Pot îndrepta părul dacă Perm a fost făcut anterior?
- Da, puteți efectua o indreptare keratina. Indreptarea chimică poate fi efectuată numai după 6 luni de la Perm și după consultarea specialistul nostru.
Cum pot spăla un cap la scurt timp după procedura?
- Cap poate fi curățat în 4 zile dupa procedura.
Efectul durează o lungă perioadă de timp?
- Dupa procedura, efectul de indreptare keratina dureaza 2 luni, pe părul netratat cu nici un compus chimic dată. În alte cazuri, efectul poate dura până la 5 luni. Indreptarea chimică a părului are ca efect permanent.
Când am nevoie pentru a repeta procedura cu indreptarea keratina?
- Dupa aproximativ 3 luni, sau în funcție de dorințele dumneavoastră.

Feedback-ul clienților despre indreptarea parului

Alexander '21 scrie:

Aceasta este a doua mea face indreptarea keratina. Dupa procedura, parul unui magnet puternic. Fără a strâns aer. Dar, în principiu, efectul este bun. Este inutil să coafa părul # 41;

Am făcut-o lună în urmă keratina indreptare. Efectul superb! Păr mint perfect, aproape că nu le potrivesc toată ziua, eu nu le-am atins, coafura deja frumos. Sunt foarte fericit. Cei care sunt obosit de bucle, am înțeles.

Am îmbunătățit în mod semnificativ sănătatea lor după îndreptare a părului. Faptul că au fost plictisitoare și friabil după colorare fără succes. Și acum, ca și cum ar exista parul meu, atât de frumos! Și ei păreau să devină mai mari. Vă recomandăm tuturor!

Kristina 19 ani, a scris:

Sunt atât de obosit de buclele indisciplinați care a indraznit indreptari chimice. Acum pot face o coada de cal de mare și poartă parul drept! Efectul este uimitor! Nu regret costul procedurii.

Dragoste '32 scrie:

Făcută în indreptare de cabină pe sfatul unui prieten. În principiu, toate mi se potrivește, efectul este vizibil, dar am așteptat mai mult. In plus, stiva gel de păr pentru cel mai bun efect.

Masha, 16 ani, scrie:

și cât de mult este parul cheratină îndreptarea # 41 ?;

Dupa indreptarea parului poate fi vopsit?