Kefirul masca de păr la domiciliu - o rețetă pentru creșterea părului

Masca de par de iaurt: Care sunt avantajele?

Chefir - mijloace disponibile, una dintre cele mai comune pentru îngrijirea și recuperarea părului deteriorat la domiciliu. Cuprins în chefir drojdie, calciu, proteine, vitaminele B si E, precum și bacili acid lactic hrăni, restabilesc și întărirea părului. Nu numai că hidratează și catifelează părul uscat, dar, de asemenea, previne ruperea parului si pierderea parului se opreste. Formată în filmul de aplicare chefir protejează părul de mediul extern agresiv. Masca de par de iaurt - un remediu pentru parul uscat si deteriorat.Cu toate acestea, să fie conștienți de faptul că spălări de iaurt din pigment de colorare a părului și este, prin urmare, de dorit de a utiliza acest produs pentru proprietarii de păr vopsit. Pe de altă parte, acesta poate fi folosit pentru a ușura păr. Cu utilizarea regulată a parului kefir va fi un pic mai ușor, dar speranța pentru o blondă orbitor nu mai este necesară. trasnet ușoară a părului este cel mai bine cu ajutorul de iaurt ecologic decât prin metode chimice sau peroxid de hidrogen.

Kefirul masca de păr la domiciliu - o rețetă pentru creșterea părului
Cele mai frecvente și simplu unul pentru uscat părul mătăsos și ușor de gestionat - rădăcini iaurt lubrifiate și părul pe toată lungimea.

După înfășurarea în film de plastic și kefir prosop cald se spală cu un șampon standard, și se clătește bine cu apă caldă. După aceste proceduri ca matreata uscat dispare. Lăsați pe iaurt parul poate fi chiar mai mult de o oră, nici un rău nu va.

Proprietarii de par destul de uscat, se recomandă să se spele iaurt parul fara a folosi sampon. Trebuie doar să fie înțeles în mod clar că o astfel de metodă este adecvată numai pentru parul excesiv de uscat, ca parul va cântări în jos și rapid devin murdar și neîngrijit.

Pentru tratamentul de pierdere a parului iaurt este considerat cel mai bun mod, după sucul de muștar și ceapă. Prin urmare, masca chefir pentru a spori eficacitatea acesteia adauga mustarul, ceapa si suc de usturoi, coniac piper, gălbenușuri de ou, coniac, brusture, migdale și uleiuri de măsline, precum și ceaiuri de la orice plante aromatice, cum ar fi urzica, brusture, dulce, mușețel și altele.Masca de par din iaurt

Masca Chefir pentru păr gras

 • 150 ml de iaurt
 • praf de muștar 1 lingură
 • 1 gălbenuș de ou
 • miere 1 linguriță
 • 1 linguriță de brusture (poate fi migdale) ulei si cateva picaturi de orice ulei esential (lamaie, rozmarin)

Uscat se amestecă muștar în iaurt, se adaugă gălbenușul de ou, miere și ulei, se amestecă bine. Capa ulei esențial și se amestecă din nou ușor. Acum am pus amestecul pe toata lungimea parului si infasurati capul cu celofan si un prosop cald. Lăsați masca timp de 30 de minute. Se va spala sampon masca de spălare bine parul cu apa calda.

Masca Chefir pentru păr uscat

 • 3 linguri de lapte bătut
 • 1 gălbenuș de ou
 • 1 lingura de brusture (poate de ricin sau de măsline) ulei

Se amesteca toate componentele masca și se aplică amestecul pe toată lungimea părului și scalpului. Se acoperă celofan și capul cu un prosop și se lasă timp de o oră. Se va spăla cu șampon.

Masca Chefir pentru toate tipurile de păr

 • 2 lingurite chefir
 • 0,5 litri de lapte

lapte fiert lăsat să se răcească la temperatura camerei și se adaugă iaurt. Puneți masca într-un loc cald timp de 2 zile. Se aplică la pre-spălat părul cu șampon și se lasă timp de 30 de minute, intorcand capul în folie și un prosop. Se va spăla doar cu apă caldă.

Masca Chefir pentru cresterea parului cu ceapa

 • 1 cană de iaurt
 • 1 lingura suc de ceapa
 • opțional adăugare în gălbenuș de ou 1
 • 1 linguriță de ulei de brusture

Stoarce sucul de la o ceapa mica si se amesteca cu iaurt. Dacă doriți, adăugați ingredientele rămase și se amestecă până la omogenizare. Distribuiți masca pentru tot părul și pielea capului, înveliți în celofan și un prosop, se lasă timp de o oră. Se va spăla masca cu apă, fără șampon. Nu-ți face griji, mirosul de ceapa într-o mască de chefir este aproape imperceptibilă.

Masca Chefir cu ou

 • 0,5 cani de iaurt
 • 1 linguriță de ricin (poate brusture) ulei
 • 1 gălbenuș de ou

Se amestecă bine componentele și provoacă amestecul omogen rezultat întreaga lungime a parului. Înfășurat în folie de polietilenă și prosop cald, sub rezerva 1 oră. Se va spăla masca cu apă și șampon.

Kefir cu urzica (brusture)

porțiuni egale de bulion de chefir și urzici sau halbă. După amestecarea acestor ingrediente am pus o masca pe parul tau. Închideți celofan și un prosop, se lasă timp de o oră. Aceasta masca se descurcă cu matreata uscata si intareste cresterea parului. Se clătește cu apă.

Masca chefir nutritiv cu lut albastru

 • 0,5 cani de iaurt
 • 1 lingura lut cosmetice

Se agită în mișcări de masaj iaurt și lut freca în radacinile firelor de par. Lasă timp de 30 de minute. Capul meu cu șampon. Aceasta masca este ideal pentru parul gras normal, pe care ea va nu numai hrana pentru animale, dar, de asemenea, da o stralucire sanatoasa si volum vizual.

Masca Chefir împotriva mătreții

 • 0,5 cani de iaurt
 • un mic miez de pâine
 • ulei vegetal 1 lingura

Se amestecă bine toate ingredientele si am pus masca pe toata lungimea parului, nu uita sa frecati scalpul. Lasă timp de 20 de minute. Se va spăla cu șampon și apă caldă.

Amintiți-vă! Toate chefir masca de par va aduce beneficii maxime și un rezultat real, în cazul în care acestea sunt aplicate nu mai puțin de 2 ori pe săptămână timp de 1-2 luni la rând.