Kaspersky vindeca de utilitate download gratuit de pe site-ul oficial

Kaspersky vindeca de utilitate download gratuit de pe site-ul oficial

Fiecare calculator conectat la rețeaua globală, acesta este scopul principal al milioane de viruși. În acest sens, anti-virus devine una dintre principalele programe, care trebuie să fie instalate pe aproape orice calculator. Din păcate, software-ul anti-virus nu poate proteja întotdeauna împotriva virușilor, deci nu va fi un real ajutor de utilitate vindeca dezvoltat de Kaspersky Lab.Care este unicitatea de a vindeca de utilitate Kaspersky? Dacă sunteți un utilizator al unui alt antivirus. atunci cu siguranță aveți gânduri verificați, de asemenea, computerul folosind produsul anti-virus de la un alt producător.

Bază de date Virus Kaspersky Lab este unul dintre cele mai complete, deoarece aceasta companie a petrecut o mulțime de ani și o parte remarcabilă a efortului de a dezvolta produsele sale, precum și cu privire la identificarea și eliminarea virușilor.

Kaspersky Tool Virus Removal este disponibil gratuit, dar este capabil de a obține, împreună cu antivirus și alți producători. Combinarea antivirus și întărirea utilitate, puteți îmbunătăți în mod semnificativ protecția calculatorului, dar ar trebui să înțeleagă că utilitatea nu va fi în măsură să înlocuiască propriile lor antivirus, pentru că acesta nu protejează computerul, și cure sistemele deja infectate.

Folosind Kaspersky Tool Virus RemovalPentru a începe, descărca Kaspersky Virus Removal Tool link-ul de la sfârșitul articolului. Prin rularea fișierul descărcat, programul va avea unele manipulări, atunci înainte de a deschide doar fereastra programului.

Kaspersky vindeca de utilitate download gratuit de pe site-ul oficial

Kaspersky vindeca de utilitate download gratuit de pe site-ul oficial

Utilitarul nu se execută foarte repede, dar în procesul sunteți liber să utilizați un computer. După verificarea sistemului afișează virușii identificați care vor fi oferite pentru a vindeca. Dacă dezinfectarea eșuează, utilitarul le va elimina.

Caracteristici ale Kaspersky Virus Removal Tool:

1. Utilitarul se extinde site-ul web al dezvoltatorului gratuit.

2. Utilitatea are o interfață simplă, cu sprijinul limbii române. Chiar și în utilizatorii de PC-uri inițiale nu au o întrebare cu privire la gestionarea de utilitate.

3. La scanarea de utilitate sistem utilizează baza de privateering - acestea sunt printre cele mai complete. În plus, Kaspersky Tool Virus Removal poate identifica și chiar viruși necunoscuți.

4. După ce instrumentul de scanare va încerca să dezinfecta fișierele infectate. Și doar în cazul în care fișierele nu pot fi dezinfectate, le trimite în carantină.

5. Când utilitarul va colecta toate datele necesare, puteți utiliza „Mâna de tratament.“

Kaspersky Virus Removal Tool - un mare plus față de programul de bază anti-virus instalat pe computer. Dar este necesar să se ia în considerare faptul că utilitatea nu poate fi actualizat în mod automat, și, prin urmare, baze de date anti-virus va pierde rapid relevanță. Utilitate pentru a fi util, nu uitați să vizitați site-ul web al Kaspersky pentru a descărca actualizări pentru Kaspersky Tool Virus Removal.

Descărcați Kaspersky Virus Removal Tool gratuit