Kanefron instruire - pentru tratamentul de rinichi

Kanefron - medicament floral pentru tratamentul bolilor inflamatorii ale rinichilor si tractului urinar. Ingredientele active kanefron: centaury comună (țintaură), smellage (Levisticum officinale) și rozmarin (Rosmarinus officinalis).Studiile clinice și preclinice au arătat că kanefron Kanefron - indispensabil pentru H rinichi posedă mai multe proprietăți:, anti-inflamator (acid datorită rosmarinic întrerupe reacția în lanț a radicalilor liberi) diuretic, antispasmodic (datorită flavonoide Flavonoidele - influența asupra organismului uman și uleiuri esențiale) , antimicrobian.

Kanefron H crește eficiența tratamentului cu antibiotice, normalizeaza urinarea, scade riscul de exacerbări recurente ale cistitei cronice, terapia complex promovează scăderea cistitei durerii în rezey dispariție a vezicii urinare în timpul urinării, în timp ce livrarea tolerabilitate bună și posibilitatea de utilizare prelungită în combinație cu agenți antibacterieni.

Numeroase studii au arătat că H kanefron reduce semnificativ numărul de retransmisii de exacerbări ale bolilor inflamatorii cronice ale tractului urinar.

Când urolitiaza kanefron H normalizează densitatea și pH-ul urinei, are efecte antispastice și antibacteriene, promovează excreția acidului uric. Pacienții urolitiaza după ESWL Kanefron H promovat o eliminare mai rapidă a reducerii fragmentelor de calculi leucocituriei, crește diureza zilnic.  • cistita cronică, cistita cronică: un diagnostic corect - importanta si pielonefrite;
  • interstetsialny glomerulonefrită cronică și cronică nefrită (interstițială);
  • prevenirea și tratamentul preventiv al urolitiazei (după îndepărtarea pietrelor).

Kanefron H este atribuit ca medicamentul de bază în terapia complexă.

În timpul soluție de stocare poate kanefron H ușoară medicament turbiditate sau pierdere sedimente neglijabil, care nu afectează eficacitatea. Înainte de utilizare, soluția trebuie agitată kanefron H. Medicamentul nu afectează capacitatea de a conduce vehicule și de a folosi utilaje.

În timpul recepției kanefron diabetici trebuie să ne amintim că într-o singură tabletă conține mai puțin de 0,03 unități de „pâine“ (BU). Soluție kanefron H pentru aportul conținând etanol 16,0-19,5%; kanefron astfel încât în ​​această formă de dozare nu trebuie să fie luate de către pacienții cu alcoolism cronic. După un tratament de succes și anti-alcoolice aplicare a bolilor de ficat pentru soluție orală este posibilă numai după consultarea medicului.

reacții alergice potențiale la componente vegetale kanefron H (dar nu sunt excluse alte efecte secundare în funcție de individ).

Interacțiunea cu alte medicamente

Înainte de a lua kanefron H, spuneți medicului dumneavoastră despre medicamentele pe care le iau, inclusiv medicamente fără prescripție medicală și suplimente alimentare. Asocierea cu medicamente antimicrobiene crește eficacitatea medicamentului. Interacțiuni cu alte medicamente cunoscute.