jucării Cat cu propriile lor mâini, jucării de casă pentru pisici - murkote despre pisici și pisici

Faptul că jocurile sunt esențiale în viața fiecărei pisici am scris. În articolul precedent a fost, de asemenea, o scurtă trecere în revistă a opțiunilor pentru jucării pentru pisici. care pot fi achiziționate de la magazinele de animale de companie.jucării Cat cu propriile lor mâini, jucării de casă pentru pisici - murkote despre pisici și pisici

Jucării pentru pisici și pisici cu mâinile lor

1. mototolită foaie de hârtie. Banal și extrem de primitiv? Da, sunt de acord. Dar, personal, pisica mea o jucărie aduce mult mai distractiv decât orice mouse-ul Clockwork acolo. Deci, încercați să mototoli o foaie de hârtie albă simplă și aruncă-l pe podea, un pic pisica poate rezista.

2. lipite împreună cutii de carton - este foarte distractiv. În cazul în care casetele să taie ferestre prin care pisica poate prolazili, activitatea de distracție animalele de companie securizat.

3. Conurile suveică din lemn de fire. nuci, mingi, ping-pong, plută de vin - este o mare alternativă la bile și bile. Principalul lucru este că este jucării ecologice și absolut sigure pentru animalele de companie.

4. Hârtie simplă poate oferi, de asemenea, plăcere nu numai la colibri, dar, de asemenea, tine. Crede-mă, pentru a vedea cum pisica se ascunde sub o răspândire ziar amuzant, glisează pe hârtie sau deformează-l cu picioarele arata foarte pozitiv. De asemenea, hârtia poate fi legat de un șir de caractere și va fi un fel de alternativă la tija de pescuit.jucării Cat cu propriile lor mâini, jucării de casă pentru pisici - murkote despre pisici și pisici

6. Dacă aveți abilități de cel puțin minime de cusut, aveți posibilitatea să coase la jucării mici simțit, umplutura-le cu bumbac. Puteți face un mic tunel, un hamac sau cort.

7. Conectați soțul tău, frate, tată, și să facă labirint interactiv de propriile sale mâini, economisind mai mult de o duzină de grivne (ruble). Pentru a interconecta cele patru colțuri de apă. Folosind un burghiu cu un atașament de a face pentru a obține o structură de gaură în care laba pisicii trece liber. Ca rezultat, veți obține un mare labirint în care puteți rula mingea și, Voila, pisica ocupat experienta distractiva. Un master-class mai detaliate cu privire la a face o astfel de jucărie minunat pe Youtube.

De asemenea, este posibil să se joace vechi role bunica Kitty de fire de tricotat, ai nevoie doar pentru a ascunde sfârșitul, nu pentru a vă relaxa atât de repede dezorientat.

jucării Cat cu propriile lor mâini, jucării de casă pentru pisici - murkote despre pisici și pisici

Puteți lega un fir de caramel, poate fi un ou din Kinder surpriză a pus niște biscuiți de alimente uscate si va fi o zuruitoare mare.

Puteți nesfârșit să vină cu jucării de casă pentru animalele de companie ar fi dorința și inspirația, care contribuie la iubirea fraților noștri mai mici. Nu fi leneș, face jucării pentru pisica ta cu mâinile și recunoștință pentru animale de companie nu ia mult timp.

Și ce jucării le-ați făcut pentru animalele de companie?