Joc Moduri Point, în formă - punctul bază martor - articole director - viață pb

La punctul de joc Blank are mai multe moduri de joc. fiecare dintre care are propriile sale caracteristici, avantaje și dezavantaje.

Joc Moduri Point, în formă - punctul bază martor - articole director - viață pb

Moduri de joc în Point Blank:

Modul deathmatch sau comanda

Acest mod este ideal pentru punerea în aplicare a misiunilor, deoarece nu va avea probleme în a găsi adversarii cu un anumit tip de armă. În scopul de a câștiga în acest mod, în acest mod, astfel încât echipa ta a făcut mai multe ucide pentru o anumită perioadă de timp. Numărul maxim de jucători este de 16, opt pe fiecare echipă.Dupa ce sunt uciși te va respawn la icrelor, de obicei durează câteva secunde (Doar dacă, desigur, nu ați activat un cupon pentru o trezire rapidă), iar apoi apar pe hartă, cu unele sikundu're invulnerabil. Apropo, după uciderea armelor dvs. pot ridica alți jucători, cu toate acestea, dacă aveți timp, în cele din urmă va dispărea.

Limita de timp: 5 min, 10 min, 15 min. 20 min, 25 min, 30 min.
Omoară count: 60, 80, 100, 120, 140, 160.
Monitorizarea de configurare nimic nu contează în acest moment.
Hărți: Lyuksvil, Business Center, explozie în oraș, depozite portuare, Biblioteca, stația de metrou, de la miezul nopții Zone, țară, senzație de arsură Hall, Piața, Rout, sfântul lăcaș, East Street, Red Cliff, tabără în deșert, Firing Line, tabara de antrenament, furtuna in desert (furtună de nisip).

Acest mod este familiar pentru multe din joc CS, esența principală este că teroriștii au fie detona bomba sau distruge poliția, iar polițiștii distrug teroriști și dezamorseze bomba.Acest mod este foarte popular printre batranii din cauza recompense care pot fi obținute. Este în acest moment, având în vedere numărul maxim de puncte și experiență pentru uciderea un jucător al echipei adverse. Cu toate acestea, este dificil de a efectua misiunea, vi se administra o viață la fiecare rundă (Dezvoltarea unui instinct de auto-conservare).

Runde 3, 5, 7, 9.
Limita de timp: 3 min, 5 min.
Această setare pentru modul de observare a afecta gameplay-ul, de exemplu, dacă alegeți să vedeți inamicii, apoi a ucis pe oamenii vor ajuta echipa sa în chat-ul jocului.
Harta: Business Center, Lyuksvil, Outpost, explozie în Metro City, post de observare, Centrul Medical, Midtown, Desert Storm (sandstorm)

distrugere

Destul de un mod interesant, scopul principal al care nu este de a ucide cât mai mulți dușmani, și cât de mult posibil pentru a distruge tinte inamice și pentru a proteja propriul. Victoria merge la echipa care a deteriorat grav un obiect străin, sau distruge complet mai întâi.

Din lucrurile plăcute este posibilitatea de a mapa elicoptere pentru a urca intr-un elicopter și ucide pe toți pe ea. Mai mult decât atât, există două opțiuni, fie să intre în cabina de pilotaj și ucide cu arme montate pe elicopter, sau de a sta pe platforma și ucide cu armele lor.

Runde 3, 5, 7, 9.
Limita de timp: 3 min, 5 min, 7 min pe fiecare rundă.
Hărți: Breakthrough, Giran și elicoptere.

Problema teroriști pentru a distruge tancuri, iar polițiștii distruge teroriști și pentru a proteja tancurile. Un total de două rezervoare hartă, lângă depozitul fiecare cu o armă. Dacă la începutul rebelilor au distrus RPG-ul în depozite (în general, ar trebui să se realizează fără întrerupere, atunci ele apar din nou), atunci teroriștii vor avea nici o șansă.

Destul nu egalitatea de tratament, în care un avantaj imens pe partea rebelilor. Ceea ce nu este o dificultate mare pentru a ucide teroriști care încearcă cu toată puterea lui de a distruge acest lucru. Este pe această parte a rebelilor de pe hartă poate fi o idee bună pentru a ridica statisticile. Eu, de exemplu, a făcut o sută de crime în 9 runde, când am fost de aproximativ 30 de decese. Pentru aceasta am da o mie de puncte și GP.

Runde 3, 5, 7, 9.
Limita de timp: 3 min pe fiecare rundă.
Hărți: Negru Panther.

Acest mod este un mod de amestec și comanda de detonare. Există două echipe care sunt tăiate unele cu altele, iar fiecare jucător are doar o singură viață pe rundă. În acest mod, fără bombe, astfel încât să puteți câștiga doar prin distrugerea complet echipa opusă.

Runde 3, 5, 7, 9.
Limita de timp: 3 min, 5 min, 7 min pe fiecare rundă.
Hărți Google: Hărțile sunt aceleași ca și în modul de comandă.