Jeep nou-născut 9 motive principale 6 6 simptome și tratamente

Jeep nou-născut 9 motive principale 6 6 simptome și tratamente

Ali Mohamed Gamal Eldin Montsouris. Pediatru, gastroenterolog

Disconfortul din cauza gazelor într-o oarecare măsură, supărat fiecare copil, iar acest lucru se reflectă în alăptare și hrănirea cu biberonul. Contrar convingerii că durerea de gaz distribuit și poate perturba copilul la orice varsta, ea apare cel mai frecvent la sugari și copii mici între un an și patru luni. În plus, unii copii suferă mai mult decât altele, din cauza factorilor congenitale și de mediu.Gaz - este doar aerul din burta copilului. Pat poate înghiți o mulțime de aer, împreună cu laptele în timpul alimentării. Se poate înghiți, de asemenea, aer atunci când plânge, chiar și atunci când respirația.

Jeep la nou-născuți - un simptom comun al tulburărilor intestinale, dar rareori un semn al unei probleme grave.

Atunci când tulburare de stomac afecteaza un copil, părinții primul instinct este de a găsi o soluție sigură și naturală. Dar copiii, în mod evident, nu ne poate spune despre locul și natura problemei sale. Astfel, cunoașterea semnelor de gaze intestinale și sugari monitor necesar pentru a selecta un mijloc eficient.

Care sunt semnele si simptomele de autoturisme GAZ pentru copii?

Burp - un mod natural la expulzarea gazului acumulat în stomac, iar părinții trebuie să se asigure că copilul râgâieli în timpul și imediat după o masă. Cu toate acestea, în cazul în care sughit copii și râgâieli excesiv, aceasta poate indica faptul că, în timpul alimentării înghițit prea mult aer.

posseting

Regurgitare este frecventa la sugari si poate fi normal. Majoritatea copiilor vomita in timpul sau la scurt timp după hrănire, și este adesea însoțită de eructații copilul.

Uneori poate fi din cauza tipului componentelor amestecului în laptele matern, prea grele sau hrănire rapidă.

Gaze și mobile acumulate în intestine, acționează ca un dop, forțând fluxul de suc gastric incetineste sau se opreste. Balonarea ar putea fi un semn că gazul intră în intestin, se acumulează, apăsând pe peretele intestinal.

Jeep nou-născut 9 motive principale 6 6 simptome și tratamente

Presiunea generată determină astfel balonare, rezultând durere și disconfort. Sistemul digestiv imatur al copilului nu poate fi capabil să facă față în mod eficient, și crampe dureroase pot să apară la unii copii.

Pentru copii, este normal să treacă gaz de aproximativ 15-20 de ori pe zi. Aerul poate circula în sistemul digestiv din mai multe surse, inclusiv digestia normală de nutrienți, sau un amestec de lapte și ingerarea de aer în timpul de hrănire și de plâns.

Cu toate acestea, flatulență excesivă la sugari poate indica digestia incompleta a alimentelor datorită proceselor digestive foarte imature.

Bad bacterii, virusuri pot provoca, de asemenea, flatulență excesivă, balonare si chiar diaree. Aceste infecții pot necesita îngrijire medicală.

toane excesivă

Plansul - este o modalitate de a vă spune despre copilul nimic. Astfel, există un strigăt de multe ori și pentru mai multe motive, cum ar fi foame, disconfort, singurătate, durere, oboseala sau gazare.

Jeep nou-născut 9 motive principale 6 6 simptome și tratamente
Părinții au tendința de a descrie plâng atunci când jeepul ca un obiect ascuțit și edgy, ca și în cazul în care un copil este în durere.

De fapt, atunci când gazele intestinale poate fi remarcat faptul că fata copilului devine roșu, pumnii strânși, genunchii tras la piept sau tensionate lui, copilul face un sunet grohăit.

Dacă bebelușul plânge trei sau mai multe ore pe zi și de cel puțin trei ori pe săptămână, acesta poate fi colici.

Anxietate sau insomnie

Orice formă de disconfort pentru copii complica procesul de adormire.

De ce apar la sugari gaze?

Gazul este un produs secundar natural al digestia nutrienților din laptele matern sau amestecuri ale acestora, iar sistemul digestiv este, în general, exclude fără nici un disconfort. Cu toate acestea, deoarece gazul este mobil, se creează o presiune în direcția opusă fluxului gastric. În cazul în care gazul intră în intestin, provoacă creșterea presiunii dureroase. Acest lucru este facilitat de mai mulți factori.

Echipamente de alimentare incorectă

sechestrare de san Bad sau sticla duce la prea mult de aer înghițit în timp ce mănâncă.

Plansul poate provoca copilul sa inghita aer, mai ales dacă el plânge de foame pentru o perioadă lungă de timp înainte de masă. Din moment ce plânge - este în același timp un simptom si cauza a gazului, se poate crea un „cerc vicios“, care exacerbeaza problema.

Jeep nou-născut 9 motive principale 6 6 simptome și tratamente

Sistemul digestiv imatur

Sistemul digestiv uman este atât de complex încât are propriul său sistem nervos, enteric, care controlează transportul conținutului intestinal ondulator de circulație, numit peristaltism. intestin nou-născut continuă să se dezvolte după naștere.Se deprinde ocupa în mod eficient alimente, gaze și formează un scaun. Gazele pot fi, de asemenea, prezente la nou-născuți din cauza imaturității microflorei intestinale, metabolismul glucidelor și reglarea hormonală. Gaze la sugari poate fi, de asemenea, un simptom al constipației.

sensibilitate alimentară și alergii

Laptele matern contine ingrediente alimentare din dieta mamei. Unii copii pot fi sensibile la aceste produse elemente. Un studiu a constatat o legatura intre dieta mamei si simptomele de colică. Folosirea laptelui de vacă mamei, ceapa, legume crucifere (cum ar fi varza, broccoli si conopida) și consumul de ciocolată a fost asociat cu simptome mai frecvente ale colicilor la sugari.

Cu toate acestea, de regulă, nu există nici un motiv pentru a limita mama ta dieta. Mai ales în cazul în care beneficiază de alimente sănătoase. Dacă bănuiți că copilul nu tolerează alimentele, încearcă să țină un jurnal de alimente pentru a ține evidența simptomelor cum ar fi un copil gaze, vărsături, sau toane. Dacă vă simțiți că bebelușul dumneavoastră beneficiază de restricțiile dieta, discutați cu medicul dumneavoastră.

Nou-născut introducere alaptat hrănire amestec hipoalergenic poate ajuta în cazul în care un copil reactioneaza la proteinele din laptele de vacă.

Prea mult lactoză

Laptele matern este adesea împărțită în față și spate. lapte din față, care este mai aproape de conducta de ieșire, conține mai mult zahăr, lactoză, iar următorul, Loțiunea spate, grăsime mai bogat.

Unii experți consideră că utilizarea excesivă a laptelui din față duce la o supraîncărcare a lactozei relativă a corpului. Acest lucru poate contribui la apariția excesului de gaz sugari sau toane. Multi experti recomanda o lactației încerca să golească fiecare sân înainte de a trece la următorul.

hyperalimentation

Supraalimentarea poate cauza probleme în cazul în care stomacul copilului nu poate face față cu o cantitate mare de alimente.

deficit de lactază

incapacitate temporară de a obține cantități adecvate de lactaza enzimă importantă pentru digestia lactozei, este o explicație a unor cazuri de colici sau apariția de gaze, dar conexiunea nu a fost dovedită.

Introducerea de noi produse

dezechilibru microbiană

Ajutorul nostru digestia literalmente mii de miliarde de bacterii benefice (probiotice), care interacționează cu enzimele noastre digestive pentru a rupe în mod eficient în jos alimente și substanțe nutritive. Interesant! Datele disponibile sugereaza ca unele bacterii sanatoase, cum ar fi specii de Lactobacillus reuteri, poate juca un rol în reducerea cantității de gaz.

Iaurtul este, de asemenea, o sursa excelenta de probiotice.

Mai multe studii au arătat că administrarea orală de probiotice și a produselor probiotice pot ajuta copiii cu gaze, în cazul în care sunt luate în câteva săptămâni. Interesant, copilul care alăptează suferă gaze mai puțin și acest lucru se poate datora prezenței probiotice în laptele matern uman.

Jeep la nou-nascuti prin alăptare apar mai frecvent decât copiii care sunt alimentati cu biberonul. Copilul poate controla fluxul de lapte de la san, e de rahat într-un ritm mai lent, mai puțin înghițirea de aer cu lapte. Cu toate acestea, chiar și copilul alaptat trebuie să râgâie după fiecare hrănire.

Atunci când mașinile GAZ la nou-născut pe care părinții fac?

Uneori atacurile barbotarea copilul sunt inevitabile. O astfel de condiție a copilului poate provoca îngrijorare părinților. Dar există mai multe metode care ajuta de multe ori un nou-născut de la autoturisme GAZ.

Multi parinti prefera aceasta tehnica non-invaziva si de relaxare pentru a scăpa de gaz.

Jeep nou-născut 9 motive principale 6 6 simptome și tratamente

Masajul poate fi folosit aproximativ 30 de minute după hrănire sau când simptomele.

masaj pentru sugari poate scuti problemele de burta copilului, și nu ia mult timp.

Utilizarea medicamentelor

Există trei tipuri de medicamente pentru autoturisme GAZ, și fiecare funcționează diferit.

 • Simeticon. Simeticon - un medicament care este comercializat ca un mijloc de a elimina gazele. Medicamentul se leagă cu bule de gaz, pe teoria astfel încât este mai ușor să meargă. Preparatele Simeticon conțin în mod normal ingrediente sintetice, cum ar fi agenți artificiali de colorare și agenți de aromatizare, precum emulgatori și umpluturi. Interesant! Simeticon nu dovedit deosebit de eficiente în mai multe studii.
 • remedii homeopate. Remediile homeopate contin ingrediente active naturale, care asigură securitatea pentru nou-născuți și starea efectivă de relief. Spre deosebire de simeticona, remedii homeopate nu necesită o dozare constantă.
 • Probioticele. Noi cercetari sugereaza ca adaugarea de probiotice pentru copii ușura unele dintre problemele cu sugari boli gastro-intestinale, dacă sunt aplicate în câteva săptămâni. Sfat! În cazul în care copilul se introduce alimente solide, da un pic de iaurt. El va umple intestinele copilului prin diverse tulpini de bacterii intestinale benefice.

Cum altfel pentru a ajuta copilul cu jeep-ul?

Alte modalități de a ajuta la ameliorarea disconfortului.

Multi copii se calmeze atunci când acestea sunt strâns înfășurat într-o pătură. Unii pediatri cred că înfășatul simulează senzațiile sugari în uter.

Jeep nou-născut 9 motive principale 6 6 simptome și tratamente

Mulți părinți nu sunt de acord cu această metodă. Cele mai multe pediatri se opun înfășat. Părinții trebuie să cântărească în cele din urmă riscurile și beneficiile.

Încercați mișcare

Mișcarea calmeaza copilul și ajută să se relaxeze și să elibereze gazul.

 • balansoar pentru copii. Păstrați copilul în brațe și balansa înainte și înapoi.
 • Du-te pentru o scurtă plimbare în jurul blocului. Schimbarea de peisaj și de zgomot de fond pentru a ajuta la calmarea ușoară copilul care îi va permite să doarmă. De asemenea, atunci când se deplasează și licitație lansa gaze cărucioare se îndepărteze rapid.

Unii copii se calmeze atunci când suge suzeta, dar viguros suge suzeta poate contribui la înghițirea surplusului de aer.

Asigurați-vă că copilul nu este foame sau nu cere nimic altceva, atunci când utilizați o suzeta.

copil scălda

O baie caldă cu picături de musetel sau ulei de lavandă va ajuta copilul să se relaxeze și relaxați-vă.

Când aveți nevoie de asistență medicală?

Chemați o ambulanță dacă observați semne ale unei probleme mai grave decât mașinile GAZ la sugari. Aceste simptome indică, de obicei, că copilul este bolnav și are nevoie de ajutorul profesioniștilor.

Aceste simptome includ:

 • febră;
 • stomac umflat, tare sau sensibile la copil;
 • scaune cu sange sau mucus;
 • vărsături;
 • diaree;
 • pierderea poftei de mâncare;
 • piele palidă
 • incapacitatea de a suge;
 • un strigăt care sună diferit decât în ​​mod normal sau permanente;
 • dificultăți de respirație sau respirație de modificare a ratei;
 • somnolență;
 • copilul devine mai rămâne capricioasă.

profilaxie

 1. copil obraznic încerca să liniștească rapid. Mulți copii înghiți aer în timp ce plânge.
 2. Poziționați copilul în timp ce hrănire. Acest lucru va reduce cantitatea de aer pe care îl înghite. Păstrați capul copilului mai mare decât stomacul și păstrați-l. Acest lucru va ajuta copilul să înghită mâncarea în mod corespunzător.
 3. Se lasă copilul să vomite după fiecare hrănire. În cazul în care un copil mai ales o mulțime de gaz, puteți întrerupe hrănirea de mai multe ori pentru copilul scuipat.
 4. Evaluează metoda de biberonului.

Păstrați flaconul suficient de mare pentru a mamelonului ramas umplut. Dacă mamelonul este doar parțial umplut cu lapte, copilul va suge în aer cu lapte.

Ascultă copii, suferă de dureri în stomac și intestine, poate fi dificil pentru oricine. Dar poate fi deosebit de greu pentru noi parinti. Cu toate acestea, în cazul în care copilul dumneavoastră suferă, nu dispera.

Sunt multe lucruri pe care le puteți face pentru a aduce copilul dumneavoastră și vă unele de relief.