Jeep la sugari - cauzele, precum și modul de a ajuta un copil

Jeep la sugari - cauzele, precum și modul de a ajuta un copil
Copilul a fost născut! Sănătatea și bunăstarea copilului în primele luni de viață depinde în mare măsură de îngrijire. Primul proces ar putea începe pentru mama încă în spital. Este vorba despre un asemenea fenomen neplăcut de autoturisme GAZ. Ce este, de ce apar si cum sa ajute un copil nou-născut pentru a scăpa de automobile GAZ - vorbesc despre acest lucru mai în detaliu.Cauzele de automobile GAZ

Recunoașteți că grudnichka afectat de masini GAZ, este foarte simplu.

Copilul începe să plângă brusc, până la prim picioare burtica, răsuciți-le dintr-o parte în alta, pentru a arăta anxietate crescută. Apoi se oprește temporar, dar după un timp situația se repetă. Și așa poate dura toată ziua și toată noaptea. Așa că mama mea nu a pierdut calmul și puterea, trebuie să găsiți imediat și a elimina cauza acumulărilor de gaze în copil.

Malnutritia mama 1. alăptează

În cazul în care copilul este alaptat, mama ar trebui să ne amintim de autoturisme GAZ care produse au generat proprietate. Flatulenta copilul nou-născut pot să apară în utilizarea mamei care alăptează următoarele alimente:

  • produse de făină;
  • fasole;
  • varză;
  • sucuri acidulate.

O cantitate mare de zahar mama consumate poate provoca, de asemenea, apariția unui copil autoturisme GAZ. De asemenea, există o percepție că ceai cu lapte condensat lactație îmbunătățește - nu este adevărat, alăptarea crește orice băutură caldă, chiar și apă plată. Un lapte condensat - o zaharoză concentrată, atunci când este utilizat, să fie pregătit pentru un copil reacție dureroasă.

2. alăptarea greșită

Când alăptați, aveți nevoie pentru a pune în mod corespunzător copilul la sân. Dacă aplicați copilul greșit va apuca de aer. asemenea, ai grija pentru postura în timpul hrănirii, aranja copilul, astfel încât capul copilului era deasupra trunchiului.

3. hrănit-sticla, asigurați-vă că mamelonului pe sticla a fost umplut cu un amestec constant. În caz contrar, copilul va suge în aer.4. Din motive de aspect autoturisme GAZ. înfășat strâns, strâns elastic pe scutec, plângând și țipând copil.

Precum și modul de a ajuta un copil cu dispersie autoturisme GAZ?

  • Pentru a evita apariția de automobile GAZ, trebuie să se stabilească înainte de hrănire copilul pe burtica. sau a pus copilul în poală. Dacă încarci va fi după hrănire, atunci ar trebui să fie făcut în decurs de câteva ore după hrănire.
  • După hrănire, țineți (diaree) coloană copil.
  • Puteți ține coloana copil, dar nu doar o coloană, și apăsând-l la piept.
  • Puteți avea un masaj (mângâind abdomen și picioare trăgând la abdomenului (îndoiți picioarele și țineți 10-20 de secunde))

Jeep la sugari - cauzele, precum și modul de a ajuta un copil

Puteți face copilul tau un masaj delicat al abdomenului. stroking burtă sensul acelor de ceasornic. Nici un efort special pentru a face nu este necesar, doar o mișcare atentă a degetelor de la mana. După ceva timp, copilul se va calma în jos, relaxați-vă intestinele, iar mașinile GAZ ies. Nu alerga la farmacie pentru medicamente fără prescripție - un copil poate și trebuie să te ajute, să învețe să facă fără medicamente.

2. Tub de aerisire

lucru magic pentru un bănuț puteți cumpăra în orice farmacie. Vârful tubului de ulei lubrifiant / smântână, și inserați ușor tubul în anus a copilului (copilul până la 6 luni pentru a pune pe spate, strângeți picioarele la piept și țineți, cu vârsta de 6 luni sau mai mult pentru a pune pe flancul stâng, și picior de presa); mușama înainte de procedura, stabilesc, cu jeep-ul poate merge fecale copil. aviz absolut greșit că tubul este dependenta. După ce a ajuns la vârsta de trei ani, copilul învață să se lase mașinile GAZ și tubul din moment ce nu va mai fi nevoie.

La sugari autoturisme GAZ sunt adesea însoțite de constipație. Dacă la sugari peste două zile, nu au avut mișcări intestinale și copii nelinistit, ar trebui să-l ajute intestinele cu clisme. Ai nevoie pentru a cumpăra în farmacie cele mai mici.

Se încălzește apa fiartă la 40 de grade, de tip klizmochku de apă și introduceți ușor vârful lubrifiat copil crema de clismă. Strângeți câteva secunde copilul fund că apa a avut timp sa se subtieze scaun.

Clisma - este o măsură extremă. care nu ar trebui să fie abuzat, deoarece tractul intestinal al copilului este încă foarte fraged.

Odată cu nașterea unui copil în casa ta ar trebui să apară mai caldă (o listă a lucrurilor). Dacă ei scor cu apă caldă și se aplică burta copilului, acesta va calma durerea, va ajuta pentru a muta jeep în intestin și de ieșire în mod liber. Atunci când cumpără să acorde o atenție la materialul de schimbare de fază, precum și plăcuțele de încălzire cu gropi de cires. Ele sunt ușor de utilizat și sunt mai eficiente decât încălzitoare convenționale.

apă 5. mărar

De la automobile GAZ poate ajuta apa de marar, ceai, fenicul, supa de musetel sau alte mijloace de automobile GAZ vândute în farmacii (Espumizan, bebinos, beybikalm simplex SAB. Am citit despre droguri).

Pe tema de durere în stomac la nou-născuți: