Jean-Klod Van Damme fotografie, biografie, știri - zhankloda viața personală Vandam 2019

Biografia lui Jean-Claude Van Damme

Copilărie și tinerețe, Jean-Klod Van Damme

Jean-Klod Van Damme (născut Jean-Claude Van Varenberg Kamil Fransua) M-am născut în familia unui contabil și vânzătoare de culori (variante de nume false: Zhanklod Wanda Jean Klod Vandamm). Când sa născut Jean-Claude, mama sa a devenit o casnică, iar tatăl său sa dedicat pentru a lucra într-un magazin de flori.







Băiatul a fost subțire și bolnăvicios. Tot timpul a venit acasă murdar și bătut. Timp de cinci ani, Jean-Claude a studiat baletul clasic. Odată ce el a fost chiar invitat să danseze la Opera din Paris.

La vârsta de 11 ani, tatăl meu a luat Jean-Claude la faimosul karate francez Dominique Valera. După ce a fost ocupat-o timp de aproximativ un an, băiatul a uitat ce boala. Profesor de arte martiale au crezut că Van Damme poate fi un viitor sportiv mare.

În 16 ani, Jean-Claude, care nu este foarte atasata de studiu, a decis să renunțe la școală pentru acest sport. La următorul tip de turneu a învins rivala, care a fost de două ori mai vechi și mai grele Van Damme. În 1978, Jean-Claude a primit o centura neagra la karate, iar în 1980 a scos experimentat german Dietrich Targillza și a devenit campion european în rândul profesioniștilor.

După această luptă Jean-Claude a decis să se retragă din sportul profesionist și să mă încerce ca un actor. Dar, mai întâi a decis să îmbunătățească situația sa financiară. El a luat banii de la prima lui sotie, un bogat douăzeci-cinci venezuelean Maria Rodriguez, și a cumpărat un complex sportiv „California Jim.“

Jean-Claude a cumpărat, de asemenea, o casă, o mașină de pasageri cel mai nou model și a deschis un cont bancar solid. În 1981, Jean-Claude vândut clubului, iar banii puse în oala. După aceea, el și cel mai bun prieten Kissy a plecat la Hollywood.

Jean-Klod Van Damme la Hollywood

Dar la Hollywood am cunoscut un karateka tânăr care nu ar ști limba engleză foarte ostil. La început, Jean-Claude a primit un loc de muncă ca un șofer, apoi paznic la un bar, apoi a învățat artele marțiale și karate. Cu toate acestea, în 1984 a primit primul său rol de film.

El a apărut în roluri mici în filme „barbarilor Street“, „Monaco Forever“, „Breakdance“, „lipsă“. Cu toate acestea, criticii și publicul au acordat o atenție actorului, care este fluent în corpul dumneavoastră, numai în 1986, când Van Dam a jucat în rolul suav Ivan în filmul „No Retreat, No Surrender“. La promovarea tânărului producător de film actor Menahem Golan a alocat un milion de dolari.







În 1988, Jean-Klod Van Damme a jucat in filmul "Bloodsport", în cazul în care actorul a jucat un serios Frank. După aceea, actorul a devenit faimos. În același an, deja un popular actor a jucat într-un rol de sprijin minunat, jucând senzual Kurt în filmul „Kickboxer“. Acest film a fost un mare succes cu publicul.

În 1989, Jean-Claude a apărut în filmul de acțiune „Cyborg“, unde a îndeplinit admirabil rolul unui Gibson curajos, care a lucrat ca dirijor pe teritoriul controlat de banda, care, împreună cu o femeie - un cyborg salvează oameni a plecat de pe planetă, de la moarte lentă din cauza deșeuri nucleare. Cu fiecare rol nou a crescut și a competențelor profesionale ale actorului. Am început să se dezvolte caracterul. Van Damme a jucat eroi, frumos bărbați, musculare, reale, care a restabili dreptatea.

Jean-Klod Van Damme fotografie, biografie, știri - zhankloda viața personală Vandam 2017
Jean-Klod Van Damme cu Vladimir Putin

Perioada de glorie a carierei de film, Jean-Klod Van Damme

Acum, actorul a început să aleagă rolurile sale, pictura, directori, și a subliniat valoarea remunerației pentru participarea la film. Taxa de actor a crescut la 6 milioane de $!

În „Timpul de patrulare“, Van Damme a jucat un politist Walker, care lucrează într-un birou de control ciudat pentru timpul de călătorie, și expune și distruge un senator influent.

Jean-Claude Vann Damme în ring împotriva 3 karatekas

Van Damme: revenirea la ecranele

Jean-Klod Van Damme: Kickboxer

Viața personală Jean-Klod Van Damme

Viața personală Jean-Claude Van Damme poate fi împărțită în mai multe etape. Prima soție a lui Van Damme a fost Maria Rodriguez, dar familia lor a fost distrusă imediat, Jean-Claude nu mai este nevoie de sprijinul ei financiar.

După aceea, Jean-Klod Van Damme a fost căsătorit cu Cynthia Derderian. În cazul în care actorul a jucat primul într-un film în 1986, el a divortat imediat Cynthia.

În același an, Jean-Claude întâlnit cu campionul american în culturism, un model de Gledis Portugez. Curând au căsătorit. fiul Christopher sa născut în căsnicia lor. Pentru familia Gladys a părăsit sportul și a avut grijă de copil și casa. Curând ea a dat naștere unei fiice, Bianca.

Jean-Klod Van Damme fotografie, biografie, știri - zhankloda viața personală Vandam 2017
Cu soția lui Gledis Portugez

Cu toate acestea, Jean-Claude întâlnit cu câștigătorul concursului de frumusete Hawaii Darcy La Pier. Jean-Claude a apărut peste tot cu ea. Ei au fost luate pentru reviste erotice, sărutat și îmbrățișat toată lumea în vedere.