Jean-Klod Van Damme - biografie, fotografii, viața personală, știri 2019 Filmografie

Jean-Klod Van Damme: o biografie

Jean-Klod Van Damme - culturist belgian, actor și cascador. biografia creativă a Van Damme are aproximativ cincizeci de roluri. Popularitate actorul belgian a adus numeroase militanți. În plus, Jean-Claude deține cinci arte martiale, precum și încercarea de a forța ca scriitor, regizor, producator, editor și director al scenelor de acțiune în mai mult de o duzină de filme.Jean-Klod Van Damme - biografie, fotografii, viața personală, știri 2017 Filmografie
Jean-Klod Van Damme ca un copil și acum

Jean-Klod Van Damme - biografie, fotografii, viața personală, știri 2017 Filmografie
Jean-Klod Van Damme în tinerețe

Cu toate acestea, înalt pentru vârsta lui și copilul slab poartă ochelari cu lentile groase, a fost cocoșat, în ciuda lecțiilor de coregrafie clasică, și dureroasă. Când el avea zece ani, tatăl meu a luat Jean-Claude în karate, pentru a insufla dragostea unui băiat pentru sport și arată un spirit sănătos de concurență. Jean-Claude a căzut în dragoste cu artele martiale imediat. Sub îndrumarea antrenorului Claude Goetz tip a stăpânit nu numai abilitățile tehnice de karate, dar, de asemenea, pregătirea psihologică, aspectele motivaționale și tactice de a face corp la corp.

Arte martiale

atitudine serioasă plătit. Jean-Claude așezat sforii postură îndreptată marcat în greutate: creșterea în greutate 177 cm băieți a fost de 85 kg. După opt ani de studierea viitorului star al acestui sport si cinema a trecut examenul pentru centura neagra, iar doi ani mai târziu a câștigat campionatul european în rândul profesioniștilor prin lovirea adversarului în primul tur. statistici complete de lupte profesionale, Jean-Claude Van Damme este după cum urmează: 22 lupta, 20 de victorii, 13 dintre ei - un knock-out, si 2 infrangeri tehnice.

Jean-Klod Van Damme - biografie, fotografii, viața personală, știri 2017 Filmografie
Jean-Klod Van Damme în formare

Este interesant faptul că Van Damme are nu numai karate, ci și patru alte domenii de arte martiale: versiunea americana de kickboxing, Thai box, cunoscut sub numele de Muay Thai, arte martiale chineză de kung fu și taekwondo coreean marțiale.

În ciuda faptului că, chiar și în vârsta de 19 ani, Jean-Claude a deschis propriul club sportiv sub numele de „California“, unde a predat karate, aerobic și culturism, Van Damme a atras irezistibil lumea cinematografiei. Prin urmare, uitând despre o afacere foarte promițătoare, care a adus culturist suficient de puternică poziție financiară, tânărul este de a lua un risc.

Jean-Klod Van Damme - biografie, fotografii, viața personală, știri 2017 Filmografie
Jean-Klod Van Damme (dreapta)

Jean-Claude vinde sală de gimnastică, siret ajunge la festival prin utilizarea abonament fals și zapoluchaet contacte utile din lumea cinematografiei. Apoi, pentru a cuceri Statele Unite ale Americii.

În primul rând, circumstanțele au fost împotriva actorului viitor. acord preliminar cu actrița Zhaklin Bisset au fost promisiuni goale, iar Van Damme a trebuit să lovi cu pumnul literalmente drumul spre cinematografică Olympus. În termen de patru ani, tânărul a telefonat fără succes studio, oferind candidatura pentru a participa la filmarea. În paralel, Van Damme a fost munca la negru ca un șofer, un luptător în inelele de umbră subterane și chiar un munte de om, la un club de Chuck Norris.Jean-Klod Van Damme - biografie, fotografii, viața personală, știri 2017 Filmografie
Jean-Klod Van Damme filmul "Bloodsport"

Primul debut al filmului a avut loc în 1986, în filmul „No Retreat, No Surrender“, în cazul în care actorul joacă un luptător român Ivan Krashinskogo. Apoi, pentru prima dată, el a sunat care mai târziu a devenit celebru pseudonim Van Damme. Jean-Claude a trebuit să schimbe numele real Van Varenberg, așa cum a fost greu de pronunțat oameni vorbitori de limba engleză.

Dar succesul a venit la actorul după celebrul film „Bloodsport“, care a permis centrul de producători de treizeci de ori amortiza costurile de fotografiere. filme ulterioare, cum ar fi „Kickboxer“, „dezertat“, „Double Impact“, „Universal Soldier“, „nicăieri pentru a rula“ consolidat numai popularitatea actorului. Atât de mult, astfel încât Van Damme a devenit prototipul personajului «Mortal Kombat» joc video, iar băieții din întreaga lume au fugit înregistrate în secțiunea karate. În ciuda acestui fapt cel mai popular aspect al luptătorilor galaxiei a devenit parte a filmului „Kickboxer“, în care Jean-Claude nu luptă, și dans.

Jean-Klod Van Damme - biografie, fotografii, viața personală, știri 2017 Filmografie
Jean-Klod Van Damme în filmul "Kickboxer"

Este interesant faptul că, deoarece actorul nu a fost în măsură să scape complet de accent francez, de multe ori eroi Van Damme au doar nume franceze și rădăcini - Lyuk Devero, Kris Dyubua, Chance Boudreaux, Lyon Gaultier Alen Lefevr, Filip Savazh, Zhan Vilen.

La mijlocul anilor nouăzeci și târzii cererii Clodd Jean Van Damme este redusă ca urmare a popularității toamna militanților, bazat pe artele martiale. Filme, cum ar fi „legionara“, „Colony“ și „Wake of Death“, nu a adus mult succes, în ciuda scenariului bun, și de a îmbunătăți jocul actorului.

Jean-Klod Van Damme - biografie, fotografii, viața personală, știri 2017 Filmografie
Jean-Klod Van Damme în filmul "dezertat"

viaţa personală

Relații de familie, Jean-Claude Van Damme, precum și multe figuri publice, destul de scandaloase și violente. ori actor cinci să se căsătorească în mod oficial, și de două ori cu aceeași femeie.

Pentru prima dată, Jean-Claude misterul căsătoriei încă de optsprezece ani, și soția sa, Van Damme a fost de a asigura fata Maria Rodriguez, care era mai în vârstă decât soțul ei de șapte ani. Soția divorțat când viitorul actor a mers pentru a cuceri America. Cu toate acestea, există Jean-Claude scurt a mers la burlaci și sa căsătorit cu Cynthia Derderian. fiica proprietarului companiei de construcții, în care Van Damme munca la negru șofer. A doua căsătorie a durat doar câteva luni, și sa prăbușit în curând din cauza a ajuns la popularitatea actorului.

Jean-Klod Van Damme - biografie, fotografii, viața personală, știri 2017 Filmografie
Jean-Klod Van Damme și soția lui Gladys Portuguesa

La o petrecere la Chuck Norris Van Damme se întâlnește campion în culturism Gladys Portuguesa. Sportivul devine a treia soție a actorului, mama sa împărtășit fiul Christopher și fiica Bianca, precum și arată viața viitoare, femeia principală în viața unei stele. Dar, în momentul în care căsătoria a durat mai mulți ani. Gladys a părăsit soțul ei din cauza romanului lui Jean-Claude cu o frumusețe regina Darcy La Pier. Ceea ce este interesant, într-un divorț fostul soț nu este impusă de Van Damme nici un angajament financiar, care este foarte neobișnuit pentru o familie la Hollywood.

Actorul sa căsătorit pentru a patra oară ca timpul de la domnișoara La Per, care a dat Van Damme, fiul Nicholas. În acest moment divorțul a avut loc din cauza căderii carierei actorului si intoarceri legate, alcool și droguri.

Jean-Klod Van Damme - biografie, fotografii, viața personală, știri 2017 Filmografie
Jean-Klod Van Damme și soția și copiii

În timpul a cincea și ultima, Jean-Claude sa căsătorit din nou mama copiilor lui Gledis Portuges, care au susținut fostul soț într-o situație dificilă. Cuplul s-au căsătorit în casa unui actor în capela de lângă Bruxelles. După aceea Van Damme a declarat în mod repetat că Gladys - singura si iubit femeie.

ceychas Jean-Klod Van Damme

Jean-Klod Van Damme - biografie, fotografii, viața personală, știri 2017 Filmografie
Actorul Jean-Klod Van Damme

Filmografie

20 fotografii: Jean-Klod Van Damme →