Japoneză make-up fotografii și videoclipuri

Japoneză make-up fotografii și videoclipuri

Contrast cu pielea albită, ochii și buzele senzuale pronunțate - acestea sunt cele trei componente ale japonez make-up. Make-up în stilul japonez este potrivit nu numai pentru sărbători: bal mascat, Halloween, sedinta foto neobișnuit, dar, de asemenea, pentru zi cu zi (versiunea moderată) sau machiaj de seara. Universalitatea japonez make-up este că este la fel de bun pentru ambele smuglyanok și pentru fete luminoase.Tehnica a crea un machiaj stil japonez

Primul pas în crearea unei imagini în stil japonez - impunerea de o culoare foarte ușor și ten neted. așa-numitele „porțelan“ culoarea pielii. Pentru a face acest lucru ia o fundație de lumină, o foarte ușoară și subțire. După aplicarea bazei luată de pulbere compactă ușor din același teren ca bază. Este mai bine dacă fundația și pulberea va fi două nuanțe mai deschisă decât culoarea. În nici un caz nu ar trebui să ia ton foarte diferit de cel natural. Deși pielea va apărea mai „porțelan“, dar va arata foarte comic și foarte mult în spiritul teatrului japonez „Kabuki“.

Japoneză make-up fotografii și videoclipuri

machiaj japoneză tradițională.

Apropo, adevărul, dacă vorbim despre teatru, make-up în stilul japonez pentru petreceri și măștilor de teatru permite o astfel de perebarschivanie și va fi, fără îndoială, întâmpinat cu căldură la un moment dat și într-un anumit loc.Următoarea etapă machiaj - aplicarea machiajului pe ochii ei. Femeile japoneze, cum ar fi multi asiatici, ochi oblici. Pentru a crea acest efect, puteți utiliza circuit pentru un secol sau contur lichid. Umbrele sunt rareori folosite în machiaj japoneză, ca și superioare asiaticii pleoapei au un aspect mai închis și piscuri secolului mobil, pe care, practic, am pus umbra in alte tipuri de machiaj. Prin urmare, vom folosi un contur negru la ochi, dermatograf negru. „Săgețile de pe pleoapa superioara trase o linie groasă. La colțul exterior al unei cantități mici de umbra pot fi aplicate la ochi, dar nu se poate face acest lucru.

Forma „săgeată pe pleoapa superioară este faptul că ea dă ochii oblici și merge în sus, curbare un pic dincolo de coltul exterior al ochiului. Acest lucru este în scopul de a reduce ochi, dau un gust asiatic și mistica. Femeile japoneze au sprâncene în mod tradițional subțiri, cum ar fi siruri de caractere. Le puteți da o ușoară curbă, ca picturi japoneze - o semilună. Mai mult decât atât, în cazul în care sprâncenele corecte, putem trage în condiții de siguranță creionul spranceana semicerc.

Mascara nu este utilizat pentru machiaj japoneză. În schimb, în ​​scopul de a oferi mai mult „Est“, puteți încerca pentru a pune nuanta roz pe pleoapa superioară și mijlocul colțul exterior al ochiului.

Japoneză make-up fotografii și videoclipuri

Opțiuni de machiaj moderne în stil japonez.

Femeile japoneze prefera culori clasice în roșu ruj, stacojiu, roșu saturat. Forma buzelor - „arc“. Acesta poate fi realizat prin crearea unui creion contur acest formular și completați-l într-o culoare selectată din cele de mai sus. Mat ruj aici nu joacă un rol semnificativ, și nu există nici o dispută. Japoneză ruj folosite și mat și lucios. La aplicarea „arc“ circuitului, trebuie remarcat faptul că este posibil să fie retușată „excedent“ dimensiune proprie buze, cu un strat de pulbere opțională și baza pe buze înșiși.

Ei bine, ca întotdeauna, finalizarea oricărui machiaj - aplicarea blush pe fața lui. Din nou, dacă te uiți la poze ale unor artiști japonezi care descriu fetele pot atrage atenția asupra faptului că obrajii lor fard de obraz roz acoperă, prin urmare, punctul final al machiaj japonez - aplicarea blush delicat de nuanțe de roz pe obraji.