jaluzele plisate cu instrucțiuni mâinile lor pe de fabricație

 • perdele de hârtie plisate
 • perdele plisate: cu instrucțiunile producătorului
 • Cum se atașează perdele plisat la fereastra

Echipării casa ta, fiecare femeie vrea să aducă în ceva interior deosebit și elegant. Ceva care va decora nu numai acasă, dar, de asemenea, subliniaza gustul rafinat. Perdele - este o modalitate de a-și exprima individualitatea lor, pentru a afișa în interior un dram de confort si frumusete. În acest caz, cel mai bun mod de pe ferestrele vor arata perdele plisate. Ele pot fi punctul culminant al oricărui interior. perdele plisate făcute cu propriile lor mâini vor asista, de asemenea, de calificare. Și acest lucru nu este atât de dificil (fig. 1).jaluzele plisate cu instrucțiuni mâinile lor pe de fabricație

Figura 1. Perdele plisate pot fi făcute din hârtie sau țesătură, și să fie sub formă verticală sau orizontală.

perdele de hârtie plisate

draperii plisate din pânză sau hârtie, iar dispunerea benzilor poate fi orizontală și verticală. Puteți alege materialul pentru locuri de muncă.

Cu toate acestea, perdele de hârtie - aceasta este o soluție neobișnuită pentru cei cărora le place să schimbe frecvent proiectarea și nu doresc să cheltuiască bani pe un material scump.

jaluzele plisate cu instrucțiuni mâinile lor pe de fabricație

Figura 2. Schema plisat perdele.

În plus față de hârtie ieftină pentru perdele are o serie de alte avantaje:

 1. Stil. Acum, în vânzare o mulțime de spații pentru decor acasă cu o varietate de desene, stampare și aplicații.
 2. Versatilitate. De hârtie, puteți chiar și fără capacitatea de a tăia orice formă - alte perdele non-standard, vertical sau orizontal, ventilator sau de tip.
 3. Densități diferite. Acest lucru vă permite să luați jaluzele plisate luminoase pentru bucătărie, camera de zi si lumina-dovada pentru un dormitor sau pepinieră.
 4. Disponibilitate. Pentru a crea pliuri cu mâinile, puteți folosi chiar imaginea de fundal.


Înapoi la cuprins

perdele plisate: cu instrucțiunile producătorului

Pentru a face perdele de hârtie nevoie de:

 • hârtie în funcție de lățimea ferestrei de deschidere și de aproximativ 1,5-2 ori înălțimea sa (lungime);
 • două benzi de lemn de aceeași lățime;
 • clei;
 • fir (de preferință, luați mătase groasă sau nylon);
 • sulă sau ac gypsy.

jaluzele plisate cu instrucțiuni mâinile lor pe de fabricație

Figura 3. Atașarea perdele cutat.

Producerea perdele plisate la domiciliu, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Luați două șipci de lemn de latimea ferestrei de deschidere.
 2. Hârtie pliante și masă de pliuri mici pe lățimea barei.
 3. Marginea superioară a benzii de hârtie prin intermediul lipici la banda lipici, extrudare și să dea uscat. Pentru a remedia, puteți utiliza banda cu doua fete.
 4. La marginea hârtiei face exact găurile cu o sulă sau cu un ac și ață întindere, securizarea acestora la partea de sus a barei. Dacă perdeaua este prea mare, vă puteți întinde fire prin fiecare lamă de 40-50 cm. Pentru lipirea puternică este necesară pentru a face găuri în scânduri de lemn, de fixare de sus ansambluri de fire și lipici-le.
 5. Ne așteptăm ca înălțimea de jaluzele și îndreptat. Se taie banda de hârtie pe parametrii necesari.
 6. Lipirea la bara din partea de jos a hârtiei și fixați în același fir.
 7. Dă structura să se usuce, și perdele de hârtie plisată gata (Fig. 2).

Înapoi la cuprins

Cum se atașează perdele plisat la fereastra

Există mai multe tipuri de dispozitive de fixare pentru perdele la fereastra. Una dintre cele mai economice este de a cumpăra cârlige pe baza de adeziv. După ce dor firul prin cele două benzi de lemn, remediați site-urile lor și să facă o buclă. Fixați cârligele la fereastră, iar ei atârnă cortina. Puteți decora buclele cu mărgele, ciucuri sau alte elemente decorative.

Un alt tip de fixare poate fi considerată ca o construcție specială din plastic, care sunt atașate la rama ferestrei cu șuruburi. Datorită formei particulare, puteți sări peste firul de fixare prin intermediul acestei structuri, fixarea bine umbra de hârtie.

perdele plisate de casă - aceasta este o mare mândrie pentru orice hostess, îmbinându-le pe cont propriu, puteți fi mândri de talentele lor și de a scoate în evidență această decizie de design persoane (Figura 3).

Showcase Okna Corp