Izolarea colțurile exterioare ale metodelor de izolare casa

Izolarea colțurile exterioare ale metodelor de izolare casa
Indiferent de materialul din care este construită casa, fie că este vorba de lemn sau cărămidă, puteți întâlni de multe ori o astfel de problemă, deoarece înghețarea unghiurilor.Motivul pentru acest lucru sunt nu numai legile naturii, dar și constructorii de erori. Cert este că orice colț - un fel de pod rece.

Dacă în timpul construcției casei constructori salva pe un radiator sau în soluție în zidărie, prin golul rece va intra în casă.

În timpul iernii, ca urmare a diferențelor de temperatură în cameră și la colțuri de stradă, se pot produce condens. Doar el și cauzele mucegai și rece.

Primul lucru care vine în minte atunci când decizia de a rezolva problema unghiurilor de înghețare, această izolație suplimentară din interiorul casei. Dar aceasta nu este cea mai bună opțiune.

izolație internă a casei se deplasează „punctul de rouă“ în interior, astfel încât, în timpul iernii există pereți, ud și, prin urmare distrugerea lor prematură.

Ca urmare a încălzirii unghiurilor de înghețare nu pot decât să intensifice. Prin urmare, singura decizie corectă - este izolație din exterior.

Izolarea termică pe colțurile exterioare ale casei

Datorită conductivității termice ridicate de colțuri sunt cele mai vulnerabile parte din orice casa. Motivul pentru acest lucru poate fi o etanșare cusătură proastă, izolație slabă, prezența golurilor din beton.

Pentru a îmbunătăți situația va contribui la etanșarea fiabilă a rosturilor și izolarea termică a pereților casei din afara.

Piața modernă oferă o varietate de izolație de primă clasă. De exemplu, în așa-numita spuma ipsos „cald“ folosit în loc de granule de nisip.

Acesta nu este numai în ori mai ușor decât o soluție de obicei, dar, de asemenea, transmite perfect perechi, oferind peretii sa „respire“ și prevenirea formării condensului. Izolați efectul de ipsos „cald“ poate fi comparat cu zidăria.

Dar aceasta nu este singura modalitate de a incalzi casa afara. piața a apărut recent așa-numita izolare „lichid“, care sunt produse de producători diferiți sub diferite mărci.

O astfel de izolare este deosebit de relevant pentru astfel de piese dificile ale casei ca unghiuri congela. Structura soluțiilor de izolare includ microsfere speciale umplute cu aer.

Ei sunt bine izola caldura in interiorul casei. De asemenea, în suspensiile pentru izolare fațadă sunt polimeri acrilici sau cauciuc sintetic, vopsele și coroziune și componente antifungice.Datorită compoziției soluțiilor „lichide“ pentru izolarea termică a caselor au probleme, stabilitate, flexibilitate și rezistență la apă.

Cu toate acestea, cu toată perfecțiunea tehnică, formulările lichide nu pot fi comparate cu materiale izolante convenționale, cum ar fi spuma, vata minerala, polistiren si poliuretan.

Izolarea termică pe colțurile interioare ale casei

După cum sa menționat mai sus, soluția ideală pentru a îngheța unghiuri, este încălzirea casei din exterior.

Este ușor de a face un proprietarii de case private. Dar dacă unghiurile sunt înghețate într-un bloc de apartamente apartament? În acest caz, este necesar să se adreseze pentru a ajuta la construirea de alpiniști.

Izolarea colțurile exterioare ale metodelor de izolare casa
Dacă nu-l poate permite, puteți găsi o cale de ieșire și colțurile calde în interior cu mâinile lor, primind un rezultat destul de bun.

În primul rând, scoateți tapet și ciment fisuri. Dar, chiar dacă acestea nu fac, aceasta nu înseamnă că peretele monolitic. Prostuchite ciocănel ei. Dacă există goliciune, sunetul iese înăbușit.

Pe posibile cavități îndepărtate tencuiala și peretele uscat complet. Pentru a mucegaiului în continuare nu a avut loc, unghiul care trebuie tratat cu compuși antifungici.

Uneori îndepărtarea mucegai este necesar să se utilizeze un acid, un aparat de sudură sau chiar taierea parte a peretelui.

Cavitati si fisuri sunt umplute cu spumă de polistiren de construcție lichid sau spumă. Ei nu absorb umezeala, rezistent la factorii biologici, cum ar fi mucegai, ciuperci și putregai.

Spuma aderă perfect cu toate tipurile de suprafețe și materiale, nu-și pierde proprietățile la temperaturi sub zero grade.

Acest tratament va proteja pereții împotriva pătrunderii umezelii în continuare. După uscare resturile de spumă sunt decojiți și tăiate, iar pereții sunt acoperiți cu ipsos și tapet re-lipite.

Pentru a proteja împotriva umezelii, izolație interior unghi este cel mai bine în sezonul cald și uscat.

Nu umple golurile de cânepă sau vata minerala, deoarece este un material foarte poros, care absoarbe umezeala ușor.

Alte soluții pentru izolarea termică a colțurilor

Rezolva problema colțuri poate fi înghețarea în etapa de construcție a casei sau în procesul de reparare. Potrivit arhitecților, pentru a evita înghețarea, colțuri ar trebui să fie teșite sau rotunjite.

Cositul în interiorul colțuri pot reduce o diferență de temperatură între a treia pereți și de unghiul.

Acesta este rolul de pilaștri în afara stabilite. Izolați unghiuri pot și alte soluții interesante de design. De exemplu, puteți instala pe cutia de gips-carton de tavan cu lămpi cu incandescență.

O astfel de unghi de iluminare se va încălzi în continuare aer și prevenirea acumulării condensului.

Cumpărarea unui nou acasă, puteți angaja serviciile companiilor care folosesc echipamente speciale pentru a vă ajuta să verificați proprietatea de izolare și pentru a stabili posibila pierdere de căldură, dacă este cazul.

Acest lucru este de a ajuta la a determina ceea ce trebuie corectat eroarea constructori, și va proteja proprietarii de case viitoare de la tot felul de probleme cu climă inconfortabil în casă.

Doriți mai multe informații despre? Check out aceste articole:

Utilizarea panourilor termice pentru izolație și placare a fațadei de la domiciliu Una dintre cele mai importante etape de construcție și de finisare a casei -. Casa de caramida: cum să-l izola de condițiile climaterice din țara noastră este într-adevăr destul. Casa din lemn: cum să coase frontonul în etapa finală de lemn de construcții. Fațada izola casa ta de la fațada exterioară a casei este izolat din exterior nu contează cu mâinile sau cu.

Suntem de acord cu articolul sau nu vă place? Tarif: