ipsos venețian sub imaginea monitorului

Mulți oameni de azi își pot permite să trăiască în interioarele aristocratice, care pot demonstra statutul înalt al proprietarului său. La vânzare este materiale de finisare scumpe pentru a ajuta la punerea în aplicare a ideilor de proiectare adecvate. Dar, la fel cum există și o alternativă ieftină, utilizarea acestuia salvează, fără a compromite componenta estetică a problemei descrise. Ca un ultim exemplu, putem menționa lucrări sub tencuiala venețiană. Ei au multe avantaje, lipici-le pe perete nu este dificil, dar există anumite caracteristici. Pe ei și trebuie să vorbim.ipsos venețian sub imaginea monitorului

ipsos venețian sub imaginea monitorului

Wallpaper pentru ipsos venețian - în special textura și materiale beneficii

Ce este tapet pentru tencuiala venețiană? Aceasta rola de bandă, care sunt realizate din vinil. Ei au suport de hârtie sau non-țesute.

Acorde o atenție! Alegerea materialului de suport va dicta particulare picturi autocolante.

Dacă tapet sub tencuiala venetiana are o bază de hârtie, adezivul va fi aplicat pe spatele tablourilor pe perete. În cazul în care substratul este nețesut, adezivul este aplicat numai pe panza.

ipsos venețian sub imaginea monitorului

Imaginea de fundal pentru scumpe tencuiala venețiană diferite de tapet obișnuite? Ele sunt foarte groase si destul de grele. Mai gros de vinil, cu atât mai plauzibilă va arăta pe acoperirea de perete.

ipsos venețian sub imaginea monitorului

Avantajele tapet sub tencuiala venețiană lot:

ipsos venețian sub imaginea monitorului

Un sfat de important! Atunci când cumpără tapet pentru tencuiala venețiană pentru lipirea pereților într-o cameră, selectați rolele, care a indicat același număr de lot. În caz contrar, există riscul de role de cumpărare, care vor fi în mod semnificativ diferite unele de altele în culori. Un astfel de defect este clar vizibil după autocolante.

efecte posibile

Ce efecte pot fi create folosind materiale de web? Producătorii oferă o gamă largă de o varietate largă de opțiuni. Notăm cel mai popular dintre ele.

ipsos venețian sub imaginea monitorului

Cel mai impresionant aspect tapet, care permite pentru a simula tencuiala venețiană, cu un luciu metalic frumos. argintiu metalizat, bronz sau cupru - aur de acoperire poate preaplin, ajutând pentru a crea atmosfera de lux aristocratic. Iată cum arată în fotografie interior.

Următoarea opțiune - efectul de marmură. Costurile materiale naturale sunt incredibil de scumpe, dar laminate materiale de suprafață similară perfect mimică și de a crea un sentiment de liniște și puritate.

ipsos venețian sub imaginea monitorului

La vânzare este un tapet venețiană cu motive naturale, create pe un fundal de aur sau argint. Cu astfel de materiale sunt ușor formate în interioarele din dormitoare sau camere de zi, de catering și modele impunătoare.

ipsos venețian sub imaginea monitorului


Acestea arata grozav tapet cu modele în stil baroc. Cu ajutorul acestor interioare sunt formate în stil medieval.

ipsos venețian sub imaginea monitorului

Ce altceva aș vrea să spun. Un alt avantaj clar al materialului descris este faptul că rolele de elită pot fi furnizate nu numai într-o singură culoare, așa cum sa arătat mai sus, în fotografie. Există variații cu modele distincte sau indistincte complexe. Există lucrări sub picturi narative complexe venețiene. obiectul lor este prea diverse, imagini foarte populare de regi, zei pe Olimp, arcade antice și castele medievale. Acest lucru dovedește încă o dată că materialul descris poate fi folosit pentru a decora orice camera de zi în apartament: camerele de zi si dormitoare, bucatarii, holuri, holuri, și chiar toalete.

ipsos venețian sub imaginea monitorului

Având în vedere toate acestea, se poate înțelege cu ușurință că tapetul sub treaba excelenta venețiană cu sarcina lor, le folosind poate și ar trebui să creeze un interior nobil, care poate accentua starea materială ridicată a proprietarului interiorului. Utilizarea tapet sub venețiană nu este numai potrivit pentru interior clasic, dar, de asemenea, pentru o gamă largă de tendințe stilistice moderne.

Este important să înțelegem! Când similitudine externă, tapet și ipsos venețian în formă pură într-o anumită cameră va fi percepută în mod diferit. Mult depinde de mărimea camerei, de la iluminarea ei, decorare, care este asociat cu materialele descrise.

Deci, este important ca înainte de a începe repararea dezvolta corect designul general al fiecărei camere, pentru a determina exact ce fel de material web va fi folosit pentru decorarea. În multe feluri, alegerea potrivită mult mai ușor și procesul de lipire țesături.

instrucțiuni de instalare

ipsos venețian sub imaginea monitorului

Și sub tencuiala venețiană, și sub tapet cu un efect similar, trebuie mai întâi aliniați cu grijă suprafața pereților. Asigurați-vă că să acorde o atenție deosebită la egalizarea unghiurilor. În caz contrar, rezultatul final nu va arata foarte frumos.

ipsos venețian sub imaginea monitorului

Uneori este mai ușor să capitona pereți cu gips-carton decât efectuarea lucrărilor complexe de ipsos. Plăci din ipsos - baza ideală pentru o tencuiala venețiană tapet autocolant. procesul de lipire este după cum urmează:

  1. Și perete, și o bază de ipsos amorsate de ajutor. Iată de ce. Wallpaper efect venețiană este foarte greu, un primer pentru a oferi o mai bună aderență a pereților și asigură aderența necesară.
  2. Apoi, trebuie să taie materialul de-a lungul lungimii, ținând cont de indemnizația corectă (o jumătate de centimetru din partea de sus și de doi ani și jumătate de centimetri, cu o suprapunere pe podea).
  3. Înainte de a începe lipire, este necesar să se facă o etichetă plat. Pentru a face acest lucru, crestată din unghiul de câțiva centimetri, cu un fir cu plumb și nivelul de construcție se realizează linia aproximativă. Din aceasta și va fi lipit pe prima bandă.
  4. Numai atunci puteți începe să gătească lipici, întotdeauna în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. Este mai bine să opteze pentru autocolante tapet sub adezivi din ipsos venețiene concepute pentru materiale web grele. Pe ambalaj există un semn pentru a ajuta la calcularea cantității de adeziv pe metri pătrați de beton.
  5. adeziv este aplicat diluata pe perete, în cazul în care materialele au o hârtie de bază, și pânză sine atunci când un vinil. bandă Unge pe pereți au nevoie de un pic mai mult decât lățimea de o bucată de tapet sub tencuiala venețiană.
  6. Dacă trebuie să se răspândească materialul adeziv al materialului web, acestea trebuie să pună mai întâi în fața etichetei, așa cum se arată în fotografie. O astfel de mutare ar ajuta la impregna adeziv de bază și se lasă să se înmoaie ușor panza grele.

ipsos venețian sub imaginea monitorului

Prima bandă este aplicată marcate cu atenție pe linia peretelui de pornire. Suprapusă pe perete, astfel încât ea o jumătate de centimetru a fost înființarea la tavan. Aderat tapet tesatura superioara este adesea sub stucco Venetiana, deșirat inferior treptat lipirea. zone lipite sunt netezite cu o spatulă de cauciuc. Mișcarea este important să se pornească de la mijloc, se deplasează treptat la marginile panza. Folosind o spatulă de important pentru a expulza bule de aer, care trebuie să se acumuleze la lipirea materialelor web. Atunci când partea superioară va fi complet netezite cu o spatula, rola colectate pot fi implementate.

ipsos venețian sub imaginea monitorului

După lipirea prima bandă, aceeași operație începe prin lipirea a doua bandă. Marginea este aliniată cu prima muchie, iar îmbinarea este apoi călcate cu o rola de cauciuc. Aceeași tehnologie toate tapet lipite imita tencuiala venețiană. Marginile sunt bordurate cote așa cum se arată în imaginea de mai jos.

ipsos venețian sub imaginea monitorului

Acorde o atenție! Lipire trebuie web la o temperatură de + 15 + 25 de grade. Până când o să se usuce complet pe pereții de tapet imitând ipsos venețian, pereți în cameră și ferestrele deschise, aranjarea Schițe, nu poți.

generalizarea pe

Discutați despre articol pe forum