Invențiile pentru casa cu propriile sale mâini

Invențiile pentru casa cu propriile sale mâini

În unele familii destul de obișnuiți să aibă oameni talentați și cunoscători, care știu cum să facă multe lucruri cu mâinile lor. Ei nu contează pentru a repara instalația electrică din casă, să construiască de butoaie vechi în afara cabină de duș sau pentru a colecta lucru util de nici un folos pentru oricine coșul de gunoi. O parte din invenția lor este atât de bine că nu este un păcat să le împartă cu lumea. Iată câteva invenții utile care sunt utile la domiciliu foarte mult.Invențiile pentru casa cu propriile sale mâini

Aceste lucruri simple, dar foarte util mult mai ușor de viață și nu necesită costuri speciale. Este suficient pentru a găsi 2 de disc CD inutile, care cu siguranță va avea aproape toate, chiar și un cuplu de aceste detalii:

  • un motor mic, dintr-o jucărie, pe care un copil mult timp în urmă a renunțat la o cutie lungă;
  • 2 fire;
  • conector USB inutil cu cablu;
  • plută din vin;
  • line;
  • marcator;
  • foarfece;
  • clei;
  • miez de carton de la o rolă de hârtie igienică.

Podeaua și pereții Spili (bușteni) din lemn

Cu mâinile lor pentru casa se poate face nu numai atât de simplu, dar cu siguranță invenție utilă. În prezența imaginației și capacitatea de a face cu unelte de tâmplărie pot decora complet casa ta - decora pereții și podeaua casei, pentru a crea un panouri decorative din lemn, mobilier, chiar standuri originale pentru stilouri și creioane.

Invențiile pentru casa cu propriile sale mâini


În cazul în care a fost efectuat acasă sau la cabana renovata recent si a ramas din lemn, care duc lipsă de orice valoare a văzut în „tije de“ mici. Foarte bine, dacă există rămășițele arborelui de diferite diametre (nu doar arme, ci și ramuri groase și subțiri). Toate acestea - un material excelent pentru decorare. Spila diametru mai mare va servi ca bază; kruglyashi diametru mai adecvat pentru umplerea lacunelor între ele.

Invențiile pentru casa cu propriile sale mâini

În primul rând curățați suprafața podelei și se împrăștie pe acesta a văzut tăiat. După ce tot spațiul va fi umplut și modelul viitorului de podele realizate din lemn natural va trebui în mod clar pentru a lipi fiecare tăiat în jos la podea. Puteți folosi unghiile lichide.

Invențiile pentru casa cu propriile sale mâini

Atunci când adezivul este uscat, lemnul trebuie uniformizată (polizor necesar), pentru a umple spațiul dintre spilite pentru chituirea placi ceramice si cand se usuca, rezultând astfel de acoperire aplicat un strat gros de lac strat din poliuretan 3-4 pentru lemn. Fiecare strat este necesar pentru a permite să se usuce bine. Podeaua este gata!

Smokehouse de ghivece de flori

Invențiile pentru casa cu propriile sale mâini

Există chiar mai neobișnuite, dar invențiile foarte utile pentru acasă. De exemplu, dacă aveți 2 ghivece volum de flori și o sobă mică, este posibil să se construiască o afumătoare acasă mici. Un vas va îndeplini rolul de acoperire pe care doriți să atașați mânerul.

Invențiile pentru casa cu propriile sale mâini

Un alt ghiveci de flori va afumătoare direct.
Placa de oțel sa de fund trebuie să se închidă și să-l prin gaura din partea de jos a vasului electric. În interiorul oala este pus aragaz și cabluri conectate la acesta. Pe gresie nevoie pentru a pune o tigaie de oțel mic, completați-l în jetoane și să acopere întreaga grila lucru. Miniatura Smokehouse gata. Toate acestea simplu invenții va scădea foarte la îndemână în gospodărie.

Invențiile pentru casa cu propriile sale mâini