Învață să atragă în contact

Stimate vizitator, permiteți-mi să vă oferim pentru a porni sau a intra pe site-ul sub numele tău.
Este nevoie de doar un minut. și va fi capabil de a utiliza mai multe caracteristici suplimentare ale site-ului nostru.Nu voi intra în teoria - are suficiente lecții și cărți despre pictură, eu doar vă spun pe scurt despre cum să atragă pe peretele unui prieten :)

Și acum, pentru a desena direct pe peretele unui prieten sau iubit-o :)

1. Eu iau cel mai mare diametru al periei cu opacitate 100% și vopsea pe întreaga suprafață de lucru cu o singură culoare.

2. Apoi, instalați un diametru mai mic, iar transparența este aproape de valoarea maximă și fundal atașați forma originală, decolorarea și întunecând unele secțiuni. Pentru aceasta am folosi o culoare mai închisă și luminoase, dar nu alb-negru.

3. Acum, ia pensula cu diametrul cel mai mic, negru și înseamnă transparență. În această etapă, să fac o schiță rapidă a ceea ce vreau să ajung la sfârșit (nu este necesar aici pentru a intra în mai multe detalii la următoarea etapă a buclei un pic care rămâne).4. Cu ajutorul periei diferite diametru, dar cu opacitate completă, am „umple“ schița. Pentru aceasta am ales o nuanta mai inchisa a culorii de fundal, încercând să evite complet negru.

5. În pasul următor, am adăuga bucla pentru a forma un episod acut privind viitorul luna și „decora“ imaginea folosind diferite diametre cu opacitate scăzută. Mai saturate și culori luminoase sunt obținute în acele zone care sunt cel mai bine acoperite. În locurile unde lumina abia devine de culoare închisă se va umple. De asemenea, am decis să nu lucreze detaliile părți ale imaginii care nu sunt „majore“ și du-te de la marginea drumului.


6. Rămâne doar pentru a adăuga lună și câteva detalii pentru a completa imaginea. Acele părți care sunt mai departe de observator, sunt un pic dus, în ceață, folosind pensula aproape clar în aceeași culoare ca fundal.

Asta e tot. Rămâne doar să apăsați „Trimite“, iar imaginea va apărea pe perete :)


Iată câteva exemple de fotografiile mele pictate în același mod:

Și acum un mic truc pentru cei care sunt prea leneși să învețe să atragă, dar pentru a trimite ceva pe peretele unui prieten ca. În multe browsere, există o funcție fereastră de transparență. În mod specific pentru firefox are un BossKey plugin. setare pe care o puteți atribui browser-ul dvs. Transparense (transparență), cum ar fi 200/255. Ascuns sub o fereastră care o imagine sau o schiță, puteți cu ușurință conturul.

Dar, personal, eu nu recomand doar ca ultimă soluție :) La urma urmei, cineva ca în cazul în care trimite o imagine pe perete nu este extras din imaginația și inima, dar numai pentru a contura imaginea?