Inutil să spun fata despre sentimentele ei dintr-o dată

Nu este întotdeauna o declarație de dragoste de gând să beneficieze. Dacă o femeie va înțelege că o iubești, atunci ea poate începe să te înstrăineze, joc cu tine. Prin urmare, e nevoie să spun fata despre sentimentele ei trebuie să se gândească în avans. Și, în cele mai multe cazuri, răspunsul este nu. Nu arată cărțile în avans. Și apoi victoria va fi în mâinile tale.Inutil să spun sentimentele fetei dintr-o dată?

Categoric nu. Chiar dacă într-adevăr place, recunoașterea ta nu va arata ca un act de iubire. Ea s-ar putea crede că:

  1. Tu râzi de ea;
  2. Un fustangiu;
  3. Ai un caracter slab;
  4. Voi poate țese frânghii și așa mai departe.

Și unele femei, în general, se tem de mărturisire. Este lor șocant și înfricoșătoare. A spune despre sentimentele la momentul nepotrivit, puteți pierde chiar toate șansele.

Ar trebui să așteptați un timp și să vedem cum se aplică pentru tine. Dacă acest raport este cald, iar apoi putem vorbi despre dragoste. Dar dacă ea este rece, capricios, și nici o promisiune, aceasta va agrava doar recunoașterea tuturor.

„Cu cât ne place o femeie mai puțin ...“ Amintiți-vă această frază. Și acțiuni în temeiul acestuia. O recunoaștere rapidă a celor mai bune Keep. În caz contrar, doar otoshyut.

Spune dacă sentimentele fetei, dacă ea are un iubit?

Inutil să spun fata despre sentimentele ei dintr-o dată
Aceasta este o situație dificilă și delicată. Aici este necesar să se procedeze cu precauție. Analizeaza relația ei cu un tip. În cazul în care:  • Ea nu-l iubesc;
  • De multe ori lăsat în pace;
  • El se simte înșelat;
  • În mod constant argumentând cu el.

Atunci putem vorbi despre sentimente. La urma urmei, ea a fost în căutarea unui potențial înlocuitor pentru această persoană. Dar, din nou, aici, este mai bine să aștepte o anumită perioadă de timp.

Pentru a începe astfel de acțiuni mai bine cu ajutorul prietenos. Ajut-o în ceva, asculta vorbind cu ea. Poti aluzie la o relație. De exemplu, ai fi prietena mea, n-aș să se comporte bine.

Este de dorit să se asigure că ea a mărturisit pentru tine, sau a început să arate simpatie clară. Apoi, poți să spui ce vrei. Dar riscul este încă mare. Multe femei se tem să rupă relația, temându-se că tipul următor este mai rău decât acest lucru.

Atunci când vorbim despre dragoste?

Acest lucru se poate face atunci când fata a mărturisit mai întâi, sau are semne de atenție. Atunci nu va fi dor, și relația ta va fi mai puternic.

Cu toate acestea, putem spune cu siguranță despre sentimentele fetei, dacă ea nu este popular. Sale toate cred mouse-ul gri, și câteva dintre ei se execută. Apoi, recunoașterea ta merge pentru ea ca un balsam pentru suflet.

În plus, o conversație serioasă poate fi cazul atunci când sunt în Friend Zone și toate acestea durează o perioadă lungă de timp. Există o mare probabilitate ca ea va spune „Eu dau doi bani.“ Dar e mai bine decât o viață întreagă pentru a merge la prieteni veșnice.

Pe Psihologia declarațiilor de dragoste

Omul este atât de rău încât crede ceea ce se întâmplă de la sine. Deci, dacă vă decideți să vorbim despre sentimentele de fata, ea va începe să se îndoiască. Acest lucru este inerent baieti, ca un program. Ea ne protejează de înșelăciune.

De asemenea, tot poporul arogant. Și atunci când vom începe să laude, am devenit mai rău. Acest lucru înseamnă că recunoașterea poate declanșa starea de spirit si fata de un comportament rău. Dar reciprocitate nu va fi exactă.

Acesta joacă un rol important aici pentru instinctul de vânătoare, care este în fiecare om. Oricine vrea să vâneze pe ținta lor. Și dacă scopul în sine curge în mâinile sale, ea este afectata imediat. Acesta este motivul pentru care ne place de multe ori celor cărora le pasă.

Și, în general, să decidă să vorbească despre sentimentele lor sau care nu sunt necesare în fiecare caz. Doar ia în considerare toate opțiunile și de a face un pas.

Pune o întrebare ANONIM
PE PROBLEMELE