Introducerea Internetului - cu soțul meu, m-am întâlnit pe Internet, comentarii

Mulți oameni se tem să se familiarizeze pe internet, alte „dip în capul lor.“ Am împărtăși propriile experiențe.

M-am întâlnit de-al doilea soțul ei pe un site de dating, acum avem mai mult de 7 ani împreună. Înainte de a vă întâlni în viața reală, de aproximativ 3 luni, am fost în fiecare zi, corespondenta pe diverse teme, cu fiecare zi, literele a crescut mai mult. Până în momentul întâlnirii, pentru mine, am decis că acesta este omul meu, părerea mea vstretivshis- mai confirmat.O persoană minunată și aceeași excelentă în familia lui. Se pare de a explora, împreună cu soțul meu prezent de mai mulți ani a umblat pe aceleași străzi - a trăit și a lucrat aproape de locul meu de muncă. Cel mai probabil, că de foarte multe ori am trecut unul pe altul în timpul comunicării pe site-ul, fotografiile, nici el, nici nu am pus.

Dar cel mai surprinzător a fost faptul că suntem într-un alt oraș finalizat aceeași universitate și a studiat la aceeași facultate, dar la momente diferite: a absolvit, I - 1 curs. Printre rudele mele și cunoscuți mai mulți lucrători medicali, pe care am un mare respect pentru și să susțină o relație de mare, părinții și toate rudele apropiate - medici. A fost foarte important pentru mine, deoarece mediul uman joacă un rol important. Pe multe lucruri pe care le împărtășesc aceleași opinii (nu numai referitoare la profesie), și feluri de mâncare preferate avem unele dezacorduri, dar am adaptat.Acum, eu nici măcar nu se poate imagina că acesta nu mai putea întâlni o astfel de persoană, dacă nu pentru Internet. Deși există presupunerea că toate naturale, nimic nu este intamplator.

Fiica prietenului meu și întâlnit un tip pe Internet, un an și jumătate în urmă să se căsătorească cu el, toate bune. Aceasta este a doua căsătorie, prima dată întâlnit în viața reală, cu o lungă perioadă de timp, dar căsătoria nu a funcționat nimic bun, o experiență solidă și dezamăgire.

Nepotul meu a fost mai puțin norocos. În urmă cu mai mult de doi ani, a întâlnit o fată de pe Internet. După o scurtă corespondență a început să se întâlnească în lumea reală, a înregistrat o căsătorie, o fiica sa născut trei luni mai târziu. Ea este încă studiază la institut, deci cu copilul a fost de numai șase luni, iar apoi mama ei a luat fiica ei la soția nepotului meu a fost capabil să-și continue studiile. Tanara familie inchiriat un apartament, soțul meu a încercat să câștige, ore suplimentare, soția lui de lucru, așa cum credea el, a studiat.

Într-o zi unul dintre prietenii ei chemat și ia spus că în timp ce el a fost la locul de muncă, soția sa te distrezi cu alți oameni, ajungand sa-i cunosc pe internet, și cursuri de la institutul trece aproape de multe ori. Toate, din păcate, sa dovedit a fi adevărat. Nepotul meu, după ce soția sa a găsit de asteptare corespondență online dating cu alți tipi - data numit în mod activ. tip pozitiv care a iubit soția și fiica sa, a ieșit din lui a fost „zdrobit“ ucis moral. In loc de scuze - soția sa râs.

Astfel sa încheiat o viață de familie fericită inselator. Nephew contin pe deplin o fiică, sufletul în ea venerează. Soția vizitează fiica lui nu de multe ori fiica mea mai legat de sora ei, un elev de liceu, decât la mama lui.

Așa că nu numai oamenii pot înșela și trăda.

Met de pe Internet, este necesar să se presupună că nu poți fi singurii, deci înainte de a întâlni mai comunica, pune întrebări pe diverse teme. Să cunoștință virtuală va dura în timp cât mai mult posibil, pentru a evita dezamăgire amară.

Daca ti-a placut revizuirea - vă rugăm să împărtășesc legătura cu prietenii tai!