Întrebări și răspunsuri - campionat mondial de poker on-line (WCOOP)

Răspunsuri la întrebări despre seria WCOOP

Care este Campionatul Mondial de Poker Online?

Pe al nouălea an al existenței sale Campionatul Mondial PokerStars de Poker Online este o serie de turnee online, în cazul în care jucătorii din întreaga lume concurează pentru brățări WCOOP și, desigur, pentru milioane de dolari în premii în bani. WCOOP este cea mai mare serie de turnee de poker online din lume.Cum pot lua parte la Campionatul Campionatul Mondial de Poker Online?

Poate lua parte orice semne de jucător până la PokerStars. Iar dacă nu aveți un cont, pur și simplu descărcați software-ul nostru de poker gratuit și înscrieți-vă la PokerStars. Puteți cumpăra un loc în turneu prin plata corespunzătoare buy-in, câștiga un satelit sau de a lua parte la turnee de calificare, buy-in-uri care sunt plătite Frequent Player Points.

Cum pot cumpăra în?

Puteți în sateliți sau se turnee în numerar sau turneu Dolari (T $).

Pot anula înregistrarea mea de a participa la turneu, dacă am câștiga un bilet la el?

Da. Dacă ai câștigat un bilet la evenimentul WCOOP și apoi te retragi de la acesta, contul dvs. va fi transferat la T $ egală cu buy-in pentru acest turneu.

Te poți retrage din lobby-ul turneului nu mai târziu de două minute înainte de începerea turneului.

Vă rugăm să rețineți că acest lucru este valabil numai pentru bilete. a câștigat în sateliți. Biletele la evenimente nu sunt transferabile altor jucători. trebuie utilizate Biletele pentru turneu, a câștigat în turnee promoționale, în caz contrar acestea vor fi pierdute, deoarece acestea nu au voie să participe la alte competiții.

Dacă ați primit deja un bilet pentru un anumit eveniment, vă rugăm să nu joace alte evenimente promoționale care au ca premiu bilete la același eveniment, pentru că dacă veți câștiga, nu puteți utiliza biletul suplimentar. Dacă ați câștigat un bilet promoțional pentru un eveniment și să îl înregistrați, puteți continua să participe la sateliții de același turneu cu numerar buy-in-uri sau puncte buy-in FPP, deoarece, dacă vei câștiga, vei primi T $ egală cu buy-in.

Pe ce puteți petrece T $?

T-bani se pot cumpăra în orice turneu PokerStars online. Unele VIP-jucătorii primi ocazional posibilitatea de a utiliza T $ pentru a plăti turneul live cu buy-in. Pentru detalii, a se vedea. Pe pagina „Informații despre turneu.“Pentru a afla cât de mult ai T $, deschide fereastra Casier în lobby-ul PokerStars.

în acest an va organiza turnee speciale pentru VIP-jucători?

Desigur! Avem câteva calificative exclusiv pentru VIP-jucători PokerStars. La aceste turnee speciale vor fi acordate bilete suplimentare sau mai multe bilete decât sateliți convenționale, care crește șansele de a VIP-jucători pentru a participa la turnee seria WCOOP.

În plus, VIP-jucătorii vor primi, de asemenea, posibilitatea de a cumpăra bilete la turnee WCOOP în VIP-magazin.

Va turneul din acest an, „A doua șansă“ (a doua șansă)?

Da. 3 ore după începerea cele mai multe evenimente începe turnee A doua șansă pentru turneele individuale WCOOP. Turneul a doua șansă va avea loc pentru aceeași structură ca evenimentul principal, dar buy-in va fi mai mică (cu excepția buy-in de $ 215, A doua șansă buy-in turneu care se ridică, de asemenea, la $ 215), iar blind-urile vor crește mai mult mai rapid decât la evenimentul principal WCOOP. Participarea la turnee A doua șansă pot plăti T $. A doua șansă câștigătorul turneului nu primește o brățară.

Ce câștigătorul turneului WCOOP?

Premiul două părți. În primul rând, trebuie să spun că fiecare eveniment are un fond de premiere garantat. În plus față de câștigătorul premiului în numerar primește un aur și brățară cu diamante WCOOP speciale.

Este posibil să negocieze și să câștige cotă de la masa finală?

Da, principalele evenimente WCOOP posibil și vom ajuta în acest sens. Cu toate acestea, amintiți-vă că toate aranjamentele necesare pentru o parte separată a fondului de premiere, care va primi câștigătorul. Suma minimă va fi specificată în lobby-ul turneului. Pentru mai multe informații despre oferte, vă rugăm să consultați regulile noastre de turneu.

Este posibil să negocieze și să câștige cotă de la sateliții finale de masă WCOOP?

Nu. Sateliții sunt proiectate astfel încât jucătorii pot câștiga locuri la turnee WCOOP, nu pentru ca acestea să poată fi împărțite între un T $. Prin urmare, suntem interzicerea înțelegerile la masa finală în timpul sateliților.

Ce se întâmplă dacă am câștiga mai multe bilete pentru același eveniment?

Pentru bilete suplimentare câștiga, vei primi T $ egală cu valoarea buy-in-ul turneului, pe care ai câștigat sateliți.

Cum vechi pot participa la turneu?

Joacă la PokerStars ar putea confrunta cu cel puțin 18 ani, care au atins vârsta majoratului în țara în care locuiesc.

Ce reguli trece seria World Championship of Online Poker?

Ceea ce înseamnă «[1R1A]» sau «[1R1A]“ într-un titlu turneu?

«[1R1A]» sau «[1R1A]“ înseamnă că, în timpul turneului, jucătorii sunt permise 1 rebuy și 1 add-on. De exemplu, în cazul în care stiva de pornire turnee fiecare jucător este 7500 chips-uri. Dacă stack-ul unui jucător nu este mai mare decât 7500 chips-uri, el poate cumpăra un alt 7500 de chips-uri pentru 500 $. În timpul primei pauză, orice jucător poate cumpăra o dată la 10.000 de jetoane pentru 500 $.

Unele turnee sunt în vârstă de 2 zile. Ce înseamnă?

Aceste turnee vor fi oprite la atingerea nivelului de 22 și va continua a doua zi. Înainte de reluarea turneului, locurile la mese vor fi redistribuite.